öcsibácsi Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Vágjál lyukat. ;) Petőfi rádió rulez. Semmi kommersz és snassz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Érdekes ember. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Érdekes ember. :lol: Ez beteg... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Vágjál lyukat. ;) Petőfi rádió rulez. Semmi kommersz és snassz. ;) Ez jó cucc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Szombaton megvolt az alvázvédelem a kocsin, szép lett! Most már csak a fagyállószint belövés van s jöhet a tél! ;) Olyan kérdésem lenne csak érdekességképpen hogy ki milyen szintre szokta belőni a fagyállót?? 30-35körüli az jó?? Nekem tavaly annyi volt csak nyáron öntöttem rá egy kis vizet, szóval ez szerintem most kicsit alacsonyabb lett, de majd megnézetem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Szombaton megvolt az alvázvédelem a kocsin, szép lett! Most már csak a fagyállószint belövés van s jöhet a tél! ;) Olyan kérdésem lenne csak érdekességképpen hogy ki milyen szintre szokta belőni a fagyállót?? 30-35körüli az jó?? Nekem tavaly annyi volt csak nyáron öntöttem rá egy kis vizet, szóval ez szerintem most kicsit alacsonyabb lett, de majd megnézetem! ;) Minimum -25 fok legyen, az a tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Minimum -25 fok legyen, az a tuti. Bazz, nekem -37-40 között van ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Minimum -25 fok legyen, az a tuti. Köszi a választ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Bazz, nekem -37-40 között van ;)) ;) Akkor még Szibériába is mehetsz, csak a szervó nyekeregne egy "kicsit" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Köszi a választ! ;) Nincs mit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Ha nincs programod a 7végére és érdekel a küzdelem, akkor gyere el. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Vectra Cross Country ;) Sajnos az ültetés miatt az ET33-as Omega felni meg a /60-as gumival már problémák adódnak, úgyhogy marad a gyári V6 alufelni téli garnitúrának :lol: Pedig ezekkel a Volvo dísztárcsákkal egész kultúráltan nézne ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Vectra Cross Country ;) https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphoto...652353293_n.jpg Sajnos az ültetés miatt az ET33-as Omega felni meg a /60-as gumival már problémák adódnak, úgyhogy marad a gyári V6 alufelni téli garnitúrának :lol: Pedig ezekkel a Volvo dísztárcsákkal egész kultúráltan nézne ki ;) https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphoto...265866152_n.jpg Jócucc :lol: Induljunk a dakaron :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 SP, Fluor Tomi és Tóth Gabi jönnek ki egy fergeteges koncertről. Jó részegek, és ahogy dülöngélnek a kertek alatt Gabinak beszorul a feje egy helyen a kerítésbe. Fluor Tomi azonnal kihasználja az alkalmat felhajtja Gabi szoknyáját és rendesen odadörrent neki hátulról. - Most Te következel! – szól oda SP-nek. SP sírva fakad… - Mi van SP? – kérdezi Fluor. - Sajnos nem fér be a fejem a kerítésbe. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Na lakatolás az autón kész:) Ha van igény rá, pár képet mellékelhetek hozzá;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Na lakatolás az autón kész:) Ha van igény rá, pár képet mellékelhetek hozzá;) Engem érdekelne a dolog, jöhetnek a képek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Nagyvonalakban itt van pár kép, ha valami kérdés van csak bátran:) Képek nem a legszebbek, de a lényeg látható! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Gratula! Szép, ígényes munka! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Gratula! Szép, ígényes munka! ;) Köszönöm:) Igyekszünk. Futomű ma bekerült, majd rakok fel róla képet, pirosak lettek a nyergek, hát igy már nem nagyon tetszik:/ De talán keréken lesz, akkor jobban fog mutatni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Hangszigetelésre mit ajánlatok, ami lehetőleg nem túl drága, nem is túl nehéz, könnyű dolgozni vele és elég jól szigetel? (pár kritérium:D) Ajtóba, tűzfalhoz egyéb helyekre szeretnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Hangszigetelésre mit ajánlatok, ami lehetőleg nem túl drága, nem is túl nehéz, könnyű dolgozni vele és elég jól szigetel? (pár kritérium:D) Ajtóba, tűzfalhoz egyéb helyekre szeretnék. ITT a bal oldali menüben van egy "Hangszigetelés" menüpont, ott van pár lehetőség árakkal. Képes 1 Képes 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Biztosítás megkötve. Uniqa biztosító és kevesebb mint fele a díj mint tavaly. Nektek hogy áll a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Biztosítás megkötve. Uniqa biztosító és kevesebb mint fele a díj mint tavaly. Nektek hogy áll a dolog? én is megyek uniqa-hoz allianztól, nekem 9000 körülre jön ki náluk, allianz-nál meg 18ezer körül lenne, most 21 volt náluk.(évesdíj) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 én is megyek uniqa-hoz allianztól, nekem 9000 körülre jön ki náluk, allianz-nál meg 18ezer körül lenne, most 21 volt náluk.(évesdíj) Dettó ugyanez nálam is, szinte forintra stimmel minden ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Én meg nem válthatok most. Majd nyáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts