Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Kivenni? :P

Sztem nem kell kivenni, csak elég visszafordítani a kulcsot teljesen. Amúgy elvileg védelmi funkciója lenne, azért van hogy az esetlegesen már járó motorra már ne indíthassál rá még egyszer. Ma már széria minden autóban, sztem már a Vectrában is az volt.

Igen, nem elég visszafordítani teljesen, (már attól is kiakadok) hanem ki kell húzni a kulcsot, hogy a gy.k. kiugorjon.

Az A1esben nem volt ilyen, bátyám A2esében se, bár abban meg utángyártott darab van. Aki meg annyira suta, hogy ráindít, az magára vessen. :D

Megosztás:

Igen, nem elég visszafordítani teljesen, (már attól is kiakadok) hanem ki kell húzni a kulcsot, hogy a gy.k. kiugorjon.

Az A1esben nem volt ilyen, bátyám A2esében se, bár abban meg utángyártott darab van. Aki meg annyira suta, hogy ráindít, az magára vessen. :D

Ööö, nekem sem kell kivenni ahhoz, hogy gyújtáslevétel után ráindíts megint. Bár az is igaz, hogy 2,5 alatt max 1-2 lefulladás volt :P

Megosztás:

Ööö, nekem sem kell kivenni ahhoz, hogy gyújtáslevétel után ráindíts megint. Bár az is igaz, hogy 2,5 alatt max 1-2 lefulladás volt :D

Most mégjobb, most meg azt csinálja hogy ha koppra visszatekerem a kulcsot, de nem húzom ki, akkor nem tudom újra elfordítani...

Kiakasztó....

Megosztás:

Hát, a mechanika nem ebben van, márpedig ez olyankor reteszelődik. Egyébként lehet hogy közrejátszik a foscsi másolt kulcs is, bár az A1esünkben meg járó motornál ki lehet venni a kulcsot, annyira el van kopva mégsem csinál ilyeneket.

Tudom hogy nem ebben van :D

Ha másolt és nem sikerült a legjobban, akkor lehet hogy azért szívat ennyit, nem? Nincs meg az eredeti kulcs?

Megosztás:

Tudom hogy nem ebben van :D

Ha másolt és nem sikerült a legjobban, akkor lehet hogy azért szívat ennyit, nem? Nincs meg az eredeti kulcs?

Sajna nincs meg. Így vettük már, 1db másolt kulccsal....

A gyári meg 65 rugó.... Azt hittem rosszul leszek mikor meghallottam.

Bontottan tizedéért kapok zárszettet.

Megosztás:

Vagy Ebayről. Sógornak is onnan rendeltem a gyújtáskapcsoló betétet 2 kulccsal.

De ahhoz kell dombornyomásos bankkártya. Ami pl. nekem nincs és nem is tervezem, bár 4 számlánk van, de abból 3 megtakarítási (1 nekünk anyukával és 1-1 a fiúknak a jövőjükhöz) és csak 1 a folyószámla. :P Az is anyuka nevén van.

Sokan néznek furán ezért, de szerintem ez a normális. :D

Nem 20 év múlva sírni, hogy miből lesz ház, autó stb. a gyereknek.

Aztán halálig nyögni 1-2 "jó" deviza hitelt.

Megosztás:

Néked is! Visszatértél? Minden okés volt? :D

Köszönöm.

Annyi gond volt, hogy hazafelé végig esett az eső. :D Vagyis Olaszban és a Sógoroknál szakadt az eső, de nem kicsit.

Mivel hajnali 1/2 3-kor indultunk haza így kb. 4 órán keresztül csak dülledt a szemünk, mert néha alig láttuk az utat is.

Autópályán hasított a forgalom 80-90-nel. :P

A szélső sávból a ponyvás kamion dézsányi vizet dobott a szélvédőre, azt hittem rögtön berobban, de bírta. Még jó, hogy nem mentem neki senkinek. :P

Szóval csodás utunk volt.

Megosztás:

De ahhoz kell dombornyomásos bankkártya. Ami pl. nekem nincs és nem is tervezem, bár 4 számlánk van, de abból 3 megtakarítási (1 nekünk anyukával és 1-1 a fiúknak a jövőjükhöz) és csak 1 a folyószámla. :D Az is anyuka nevén van.

Sokan néznek furán ezért, de szerintem ez a normális. :P

Nem 20 év múlva sírni, hogy miből lesz ház, autó stb. a gyereknek.

Aztán halálig nyögni 1-2 "jó" deviza hitelt.

Szerintem az a jó, ha mindenki legjobb belátása szerint dönt és cselekszik. :P

Én maximálisan meg vagyok elégedve az Ebay adta lehetőségekkel, mivel súlyos tízezreket spóroltam már vele.

A devizahitellel maximálisan egyetértek!

Köszönöm.

...

Szóval csodás utunk volt.

:D Akkor volt esemény gazdagon :D

A defektnél felszedett valamit a kerék, vagy csak sok volt a súly? :D

Megosztás:

:D Akkor volt esemény gazdagon :D

A defektnél felszedett valamit a kerék, vagy csak sok volt a súly? :D

Több is mint kellett volna. :D Na, nem baj. :)

A terhelést bírta a gumi, valamibe belementem a füves részen. :P

Drótdarab vagy kitudja. Szerencsére a pótkerék is rendben volt.

Pont az út előtt akartam venni defektjavító sprayt, de elmaradt sajnos. :P

Megosztás:

Több is mint kellett volna. :D Na, nem baj. :D

A terhelést bírta a gumi, valamibe belementem a füves részen. :P

Drótdarab vagy kitudja. Szerencsére a pótkerék is rendben volt.

Pont az út előtt akartam venni defektjavító sprayt, de elmaradt sajnos. :P

De nem is volt rá szükség :D

Megosztás:

Thor: lemértem neked a 0-100at.. 195/65 R15 7x15" ET37 alufelnin vannak téligumik, 2,3bar nyomással, 15liter benzinnel a tankba, 9,1másodperc.

Az nem rossz, ha valóban pontos a mérés.

Én most este mértem le az enyém. 4 fok, nyálkás aszfalt, 42-43 liter etanol-benya keverék (40/60), kb 50 kg szerszám :D

Idő (sec) Sebesség

60 láb 3,552 67,2

330 láb 6,509 94,29

1/8 mérföld 10,54 109,33

1000 láb 13,534 125,38

1/4 mérföld 16,497 143,44

0-20 km/h 1,501

0-60 km/h 3,552

0-100 km/h 8,515

0-120 km/h 12,539

0-160 km/h 22,504

0-200 km/h -

A gumi 195/60R15 Dunlop SP Sport 01, még 15-20 fok sem volt, szóval jéghideg :P A váltásokban is sok van még, mivel mentem már jobb 1/4 mérföldet is, nah de majd ha jobb idő lesz és kevesebb súly :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.