h.adam92 Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Nyíllal jelzett csavar lesz az. De vigyázz, mert ha totál kitekered, akkor annyira lemegy a pillangószelep, hogy megszorul és szar lesz nyomni a gázt :D De próbálj meg rajta kitekerni(hogy jobban zárjon a szelep) mennyire tudod visszavenni az alapjáratot. Én annyira tekertem vissza hogy ne szoruljon a pillangószelep, és így ma néztem 500-550 az alapjárat. De azt nagyon stabilan tartja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Nyíllal jelzett csavar lesz az. De vigyázz, mert ha totál kitekered, akkor annyira lemegy a pillangószelep, hogy megszorul és szar lesz nyomni a gázt :D De próbálj meg rajta kitekerni(hogy jobban zárjon a szelep) mennyire tudod visszavenni az alapjáratot. Én annyira tekertem vissza hogy ne szoruljon a pillangószelep, és így ma néztem 500-550 az alapjárat. De azt nagyon stabilan tartja. http://kepfeltoltes.hu/110929/2011-09-29_1...ltoltes.hu_.jpg Így már értem. Már csak az homály, hogy ez miért is jó? :P Nekem nagy a vibráció ebben a tartományban (500-550) Nem lehet, hogy ezért szenvedtél a motor lefulladásával amikor megy a klíma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Így már értem. Már csak az homály, hogy ez miért is jó? :D Nekem nagy a vibráció ebben a tartományban (500-550) Nem lehet, hogy ezért szenvedtél a motor lefulladásával amikor megy a klíma? Azt a betegséget elhagyta már :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Azt a betegséget elhagyta már :D De ez az alacsony fordulat miért is jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 De ez az alacsony fordulat miért is jó? Nemtudom :P Kevesebb az alapjárati fogyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Nemtudom :P Kevesebb az alapjárati fogyi :D Jaaaaaaaaa :P Akkor jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Nemtudom :P Kevesebb az alapjárati fogyi :D Hogy te milyen csavarokat találsz... :P Gondolkodtam a dúsításos dolgon. Talán jó ötlet lehet a benzinnyomás emelés, nem biztos, hogy bele kell nyúlni a vezérlőjelekbe (légtömegmérő, lambda-szonda, stb.), mivel egy bizonyos pillangószelep állás fölött már nem játszik a lambda-visszacsatolás (padlógáz), ilyenkor egy előre megszabott táblázat szerint megy a befecskendezés. Ha ez így van, akkor nagyobb nyomásnál ugyanahhoz a befecskendezési időértékekhez nagyobb befecskendezett benzinmennyiség tartozik, igaz? Akkor viszont nincs más hátra, keríteni egy szélessávú szondát, és aszerint megnövelni a nyomást, hogy meg legyen a 12,6:1 arány, vagy a körüli... Elméletileg 3,5 barnál jobban nem kellene megemelni, de még az is lehet, hogy kevesebb is elég lenne. Ehhez mindenképp kellene a valós körülmények közt mért lambda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Nyíllal jelzett csavar lesz az. De vigyázz, mert ha totál kitekered, akkor annyira lemegy a pillangószelep, hogy megszorul és szar lesz nyomni a gázt :D De próbálj meg rajta kitekerni(hogy jobban zárjon a szelep) mennyire tudod visszavenni az alapjáratot. Én annyira tekertem vissza hogy ne szoruljon a pillangószelep, és így ma néztem 500-550 az alapjárat. De azt nagyon stabilan tartja. http://kepfeltoltes.hu/110929/2011-09-29_1...ltoltes.hu_.jpg Lehet én nem értek hozzá, de 500-550, az a nagy amcsi v8-asoknak szokott lenni az alapjárata, egy sor4-es benzinesnek inkább a 8-900-nak kellene lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Hogy te milyen csavarokat találsz... :D Gondolkodtam a dúsításos dolgon. Talán jó ötlet lehet a benzinnyomás emelés, nem biztos, hogy bele kell nyúlni a vezérlőjelekbe (légtömegmérő, lambda-szonda, stb.), mivel egy bizonyos pillangószelep állás fölött már nem játszik a lambda-visszacsatolás (padlógáz), ilyenkor egy előre megszabott táblázat szerint megy a befecskendezés. Ha ez így van, akkor nagyobb nyomásnál ugyanahhoz a befecskendezési időértékekhez nagyobb befecskendezett benzinmennyiség tartozik, igaz? Akkor viszont nincs más hátra, keríteni egy szélessávú szondát, és aszerint megnövelni a nyomást, hogy meg legyen a 12,6:1 arány, vagy a körüli... Elméletileg 3,5 barnál jobban nem kellene megemelni, de még az is lehet, hogy kevesebb is elég lenne. Ehhez mindenképp kellene a valós körülmények közt mért lambda... Amúgy hülye egy lambdája van ennek az x20xev nek.. De az az érdekes, még a C20XE ben sem volt ekkora kapacitású injektor mint az x20xev be és az x18xe be.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Amúgy hülye egy lambdája van ennek az x20xev nek.. De az az érdekes, még a C20XE ben sem volt ekkora kapacitású injektor mint az x20xev be és az x18xe be.. Az x20xev ill a c20xe kék, négyfuratosa között mindössze 4ccm/perc különbség van, ez elenyésző, mivel méretezésnél törekednek arra, h a 80% kihasználtságot ne lépjék túl még extrém esetben sem. A 245ccm/perc kapacitású injektorok biztonságosan ki tudnak szolgálni kb 150LE-ig. Ha az üanyomást megemeled 3,5 bar-ig, már 165-ig elegendőek ugyanazok. Ha még többet akarsz, akkor ott van a C20LET injektorai, 3bar-on is elég 185LE-ig bőven biztonságosan... De ez már tényleg felesleges. Széria injektorok is elegendőek, esetlegesen növelt nyomással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Az x20xev ill a c20xe kék, négyfuratosa között mindössze 4ccm/perc különbség van, ez elenyésző, mivel méretezésnél törekednek arra, h a 80% kihasználtságot ne lépjék túl még extrém esetben sem. A 245ccm/perc kapacitású injektorok biztonságosan ki tudnak szolgálni kb 150LE-ig. Ha az üanyomást megemeled 3,5 bar-ig, már 165-ig elegendőek ugyanazok. Ha még többet akarsz, akkor ott van a C20LET injektorai, 3bar-on is elég 185LE-ig bőven biztonságosan... De ez már tényleg felesleges. Széria injektorok is elegendőek, esetlegesen növelt nyomással. nagyobb tengely, mtb chip, szívócsőből eltávolított szűkítések... 80-180-ig Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 nagyobb tengely, mtb chip, szívócsőből eltávolított szűkítések... 80-180-ig Hát nemtom, nem akarom leszólni de szerintem enyém is megy így :D Majd csinálok vidit én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Hát nemtom, nem akarom leszólni de szerintem enyém is megy így :D Majd csinálok vidit én is. Lehet. Azért azt hozzátenném, h az óra pontos, gps szerint, és a kocsi több, majd 1350kg... :P Az A Veki olyan 1200 körül lehet? Jöhet a videó. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Lehet. Azért azt hozzátenném, h az óra pontos, gps szerint, és a kocsi több, majd 1350kg... :D Az A Veki olyan 1200 körül lehet? Jöhet a videó. :P A g astra caravan ilyen rohadt nehéz???! Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Lehet. Azért azt hozzátenném, h az óra pontos, gps szerint, és a kocsi több, majd 1350kg... :D Az A Veki olyan 1200 körül lehet? Jöhet a videó. :P Hát jah akkor jah.. :P Enyém 1220kg. Neked a szívótorkod ilyen szétszedhetős ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 A g astra caravan ilyen rohadt nehéz???! Nem, apámé, ami x14xe Caravan, egy százassal könnyebb. Ez tele van pakolva mindenféle kütyüvel, több már nem is lehetne benne. De tényleg. :D A nagyobb motor,illetve az extrák azért növelik a súlyt. Ennél már csak a Cabrio nehezebb pár tíz kilóval. Vagy a 2.0-ás dízel, az több mint 1400kg. Nagyjából B Veki súly. FAstrában lenne vidám dolog ez a motor. V corsában... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Hát jah akkor jah.. :D Enyém 1220kg. Neked a szívótorkod ilyen szétszedhetős ugye? Igen, és szerintem nem az igazi. Nemrég vettem egyet berhelgetni, csak még nem volt időm szétszedni. Kíváncsi vagyok, ténylegesen hogy is működhet. Elég komolyan gondolkodom azon, h kicserélem egy fix, felbővített öntvényre... Csak nem tudom, mennyire zavarna be a szoftvernek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 nagyobb tengely, mtb chip, szívócsőből eltávolított szűkítések... 80-180-ig Sík úton mentél? Mennyi üzemanyag volt benne? Egyedül mentél? "Fölösleges" súly volt benne? 0-100 mennyi lehet? :P Egyelőre ennyi kérdésem van csak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Nem, apámé, ami x14xe Caravan, egy százassal könnyebb. Ez tele van pakolva mindenféle kütyüvel, több már nem is lehetne benne. De tényleg. :D A nagyobb motor,illetve az extrák azért növelik a súlyt. Ennél már csak a Cabrio nehezebb pár tíz kilóval. Vagy a 2.0-ás dízel, az több mint 1400kg. Nagyjából B Veki súly. FAstrában lenne vidám dolog ez a motor. V corsában... :D Hát az biztos :P Iszonyat sokat számít már "pár kg" is. Most amikor szétbombáztam Párom Vekijét az üregvédelemhez, hát leesett az állam a dinamikusabb menetteljesítménytől. Kiszedtem az ajtókárpitokat, az anyósülést, a hátsó üléspárnákat (háttámla maradt), 5. ajtó takaróját és a kalaptartót. Minden más maradt (pótkerék is). Tankban is volt olyan 25 liter környéke, de a dinamika az valami brutális volt. Sajnos nem volt időm lemérni, hogy ne csak szubjektív legyen az érzés, nah majd egyszer :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Igen, és szerintem nem az igazi. Nemrég vettem egyet berhelgetni, csak még nem volt időm szétszedni. Kíváncsi vagyok, ténylegesen hogy is működhet. Elég komolyan gondolkodom azon, h kicserélem egy fix, felbővített öntvényre... Csak nem tudom, mennyire zavarna be a szoftvernek. Chippel utána tudtok menni a változtatásoknak, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Nem, apámé, ami x14xe Caravan, egy százassal könnyebb. Ez tele van pakolva mindenféle kütyüvel, több már nem is lehetne benne. De tényleg. :D A nagyobb motor,illetve az extrák azért növelik a súlyt. Ennél már csak a Cabrio nehezebb pár tíz kilóval. Vagy a 2.0-ás dízel, az több mint 1400kg. Nagyjából B Veki súly. FAstrában lenne vidám dolog ez a motor. V corsában... :P Az a durva hogy a 2.0 öntöttvasblokkos/hengerfejes rekordom (ami azért két mérettel nagyobb autó) az csak olyan 1100, éppen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Hát az biztos :D Iszonyat sokat számít már "pár kg" is. Most amikor szétbombáztam Párom Vekijét az üregvédelemhez, hát leesett az állam a dinamikusabb menetteljesítménytől. Kiszedtem az ajtókárpitokat, az anyósülést, a hátsó üléspárnákat (háttámla maradt), 5. ajtó takaróját és a kalaptartót. Minden más maradt (pótkerék is). Tankban is volt olyan 25 liter környéke, de a dinamika az valami brutális volt. Sajnos nem volt időm lemérni, hogy ne csak szubjektív legyen az érzés, nah majd egyszer :P Gondolhatod, mikor összesen egy darab ülés volt az autóban, minden más kipakolva, meg még az üvegek se voltak benne. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Igen, és szerintem nem az igazi. Nemrég vettem egyet berhelgetni, csak még nem volt időm szétszedni. Kíváncsi vagyok, ténylegesen hogy is működhet. Elég komolyan gondolkodom azon, h kicserélem egy fix, felbővített öntvényre... Csak nem tudom, mennyire zavarna be a szoftvernek. Én megpróbálnám leszedni az aljáról azt az ülepítő cuccot, és a helyére egy sík alu lemezt tennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Gondolhatod, mikor összesen egy darab ülés volt az autóban, minden más kipakolva, meg még az üvegek se voltak benne. :D :P "Egyből lett" tuning motor, meg nagy fék ugye? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 :P "Egyből lett" tuning motor, meg nagy fék ugye? :D Mintazállat. :D Olyan szépen keresztbe vágta magát a kreszteződésben hogy öröm volt nézni. Pedig akkor nem volt szándékos. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts