burns Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Sziasztok! Tudom, hogy nem ide tartozik, de a "Keresek" rovatban senki nem reagál... (azt én sem igazán olvasgatom, inkább a kínál topic a menő :lol:) Még mindig 5 ajtós vectrára keresnék prizma nélküli fekete burkolatot. Debrecenben 3 bontót már kilőttem. Ajándék lenne, légyszi segítsetek, ha tudtok! Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Sziasztok! Tudom, hogy nem ide tartozik, de a "Keresek" rovatban senki nem reagál... (azt én sem igazán olvasgatom, inkább a kínál topic a menő :lol:) Még mindig 5 ajtós vectrára keresnék prizma nélküli fekete burkolatot. Debrecenben 3 bontót már kilőttem. Ajándék lenne, légyszi segítsetek, ha tudtok! Előre is köszi! Valószínűleg azért, mert nincs ilyenje annak, aki olvassa. Ám ez mentség arra, hogy ide is beírod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Valószínűleg azért, mert nincs ilyenje annak, aki olvassa. Ám ez mentség arra, hogy ide is beírod. :lol: Kedves Hening! Ez a topic azért típus specifikusabb, azért reménykedtem, hogy sikerrel járok... :D Az valahogy fel sem merült bennem, hogy nem tud segíteni a Közösség, hiszen ilyet soha nem tapasztaltam itt! (és ezt most elismerésnek szánom :lol:) Születésnapi ajándék lett volna, ezért sürgettem a dolgot. (Debrecent már felforgattam egy ilyenért, sajnos hasztalan :D). Talán később sikerül pótolni. Mégegyszer elnézést a kihágásért, remélem az érveim némileg elfogadhatóvá teszik a dolgot. Üdv, B Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Csá emberek! Most megint nem leszek 1 darabig. :lol: Jó fórumozást nektek. Pár hét múlva jelentkezem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Csá emberek! Most megint nem leszek 1 darabig. :D Jó fórumozást nektek. Pár hét múlva jelentkezem. :lol: Széles utat, jó szerencsét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Ádám! Neked mennyi idő a (tényleges, nem óra szerinti) 0-100 kph? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ádám! Neked mennyi idő a (tényleges, nem óra szerinti) 0-100 kph? Egyszer mértem óra szerint 9másodpercet. 5öt csal az óra . Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Thor! Kb. mennyibe fájt neked a hengerkénti leömlő mire fel lehetett tenni? Nekem is kéne valamit csinálni ezzel a gyári öntvény szarral mert 1helyen el is van repedve, meg kifúj megint :\ Te azt a szekunder levegő vagy mi a fene befújót hogy kötötted le? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Thor! Kb. mennyibe fájt neked a hengerkénti leömlő mire fel lehetett tenni? Nekem is kéne valamit csinálni ezzel a gyári öntvény szarral mert 1helyen el is van repedve, meg kifúj megint :\ Te azt a szekunder levegő vagy mi a fene befújót hogy kötötted le? :D Csak a leömlő átalakítást nem tudom forintosítani. De majd rákérdezek csak erre. Saccolva 20-30 környékét mondanék. Sehogy :P Nem raktam rá a csövet és most amíg megy addig nyomja a levegőt a motortérbe :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Csak a leömlő átalakítást nem tudom forintosítani. De majd rákérdezek csak erre. Saccolva 20-30 környékét mondanék. Sehogy :D Nem raktam rá a csövet és most amíg megy addig nyomja a levegőt a motortérbe :P Szerinted ez milyen lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Sziasztok! Hallottatok már olyanról, hogy "kasznicsere"? Hogyan lehet ezt kivitelezni? Persze hivatalosan!!! :D A motor átszerelést vágom, de legálisan hogy működik ez? Meg aztán, ha már úgy is új forgalmit meg törzskönyvet kell kérni, akkor a színt is át lehetne írni? Mert akkor már eleve olyan színűt vennék ami tetszik. Kitől vehetnék kasznit? Magánszemélytől vagy bontóból vagy esetleg külföldről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 szerintem ha van róla papír és nincs végleg kivonva akkor sima ügy, de még lehet a kivontat is meg lehet oldani ha nagyon jó ismerettséged van:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok! Egy jó ideig nem jártam itt (magánéleti problémák miatt :D ), de most újra itt vagyok. Abban szeretnék segítséget, tanácsot kérni, hogy szeretnék az autómon alvázvédelmet csináltatni. Kb. milyen áron szokták az ilyet csinálni (persze aki normálisan meg is csinálja)?? Egy-két helyről kértem ajánlatot amit jövő héten kapok meg, de addig is kíváncsi lennék hogy kb. milyen áron szokott az ilyen menni. A kocsi alja amúgy szép állapotban van, egy-két helyen kell kisebb hegesztést eszközölni, szóval nagyjából csak festeni kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Sziasztok! Egy jó ideig nem jártam itt (magánéleti problémák miatt :D ), de most újra itt vagyok. Abban szeretnék segítséget, tanácsot kérni, hogy szeretnék az autómon alvázvédelmet csináltatni. Kb. milyen áron szokták az ilyet csinálni (persze aki normálisan meg is csinálja)?? Egy-két helyről kértem ajánlatot amit jövő héten kapok meg, de addig is kíváncsi lennék hogy kb. milyen áron szokott az ilyen menni. A kocsi alja amúgy szép állapotban van, egy-két helyen kell kisebb hegesztést eszközölni, szóval nagyjából csak festeni kéne. Sajnos a munkadíjat nem tudom, mivel lakatos cimborámmal szoktuk ketten csinálni. Maximum meg tudom kérdezni, hogy mennyi az annyi, ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 ... Hogy muzsikál a technika? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Sziasztok! Hallottatok már olyanról, hogy "kasznicsere"? Hogyan lehet ezt kivitelezni? Persze hivatalosan!!! :D A motor átszerelést vágom, de legálisan hogy működik ez? Meg aztán, ha már úgy is új forgalmit meg törzskönyvet kell kérni, akkor a színt is át lehetne írni? Mert akkor már eleve olyan színűt vennék ami tetszik. Kitől vehetnék kasznit? Magánszemélytől vagy bontóból vagy esetleg külföldről? Ma magyarországon HIVATALOSAN erre nincs lehetőség. Persze vannak kiskapuk. Ha gondolod privátban írok róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Hogy muzsikál a technika? Jön, megy gyorsul, fékez...teszi a dolgát. Szombaton megyek kasztnishoz, van egy kis hegeszteni való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Sajnos a munkadíjat nem tudom, mivel lakatos cimborámmal szoktuk ketten csinálni. Maximum meg tudom kérdezni, hogy mennyi az annyi, ha érdekel. Szia Thor! Köszönöm a választ, persze hogy érdekelne, mert azóta sajnos semmit nem haladt az ügyem... :D Ahova fényezőhöz megy az autóm jövő héten, ott sajna nem vállalnak alvázvédelmet (így nem tudtam tájékozódni), szóval ezért is kérdeztem hogy kb. mennyiért mennek mostanság!!?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Thor! Neked mennyi az alapjáratod a Vecin? :D És az a kis alapjárat állító csavar mennyire van behajtva? Én tegnap cseréltem olajat Elf Evolution 5w30 Fuel Economy ra és feljebb ment az alapjáratom 700körülire(eddig 550-600volt). Ma mondom állítok azon a csavaron, hát totál kitekertem és minimum 550ig ment le :P Még 2éve mikor 10w40el jártam, rá is kellettem állítani, mert mindig megakart állni az autó. Most meg totál kitekerem stabilan áll 550en, és rohadt csendes. Amúgy Acea A5/B5 ös motorolaj, szal könnyű futású. Alapjárati fogyi 0,8-0,9liter :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Thor! Neked mennyi az alapjáratod a Vecin? :D És az a kis alapjárat állító csavar mennyire van behajtva? Én tegnap cseréltem olajat Elf Evolution 5w30 Fuel Economy ra és feljebb ment az alapjáratom 700körülire(eddig 550-600volt). Ma mondom állítok azon a csavaron, hát totál kitekertem és minimum 550ig ment le :P Még 2éve mikor 10w40el jártam, rá is kellettem állítani, mert mindig megakart állni az autó. Most meg totál kitekerem stabilan áll 550en, és rohadt csendes. Amúgy Acea A5/B5 ös motorolaj, szal könnyű futású. Alapjárati fogyi 0,8-0,9liter :P Van alapjárati csavar??? Azt hittem, csak szoftveresen lehet állítani. Hol található? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Thor! Neked mennyi az alapjáratod a Vecin? :D És az a kis alapjárat állító csavar mennyire van behajtva? Én tegnap cseréltem olajat Elf Evolution 5w30 Fuel Economy ra és feljebb ment az alapjáratom 700körülire(eddig 550-600volt). Ma mondom állítok azon a csavaron, hát totál kitekertem és minimum 550ig ment le :P Még 2éve mikor 10w40el jártam, rá is kellettem állítani, mert mindig megakart állni az autó. Most meg totál kitekerem stabilan áll 550en, és rohadt csendes. Amúgy Acea A5/B5 ös motorolaj, szal könnyű futású. Alapjárati fogyi 0,8-0,9liter :P Van alapjárati csavar??? Azt hittem, csak szoftveresen lehet állítani. Hol található? Öööö... én sem tudok csavarról. Melyikre gondolsz? Az alapjáratod valszeg a kisebb belső súrlódás miatt ment feljebb. Nekem a 100-as benzin után kellett pár nap mire visszaállt normális szintre. Amíg az ECU a "rosszabb" benzin adataival dolgozik, addig az emelt alapjárat is sokkal magasabb (~1200-1300). Egyébként alapból 650-700 környéke (emelt 1000-1100), de változó, mert van mikor 550-600 (mivel érzékeny a városra). Most az etanolos keverékkel (60-40%) kicsit szenvedős a hideg alapjárat (~500), de rég volt EGR takarítva, nah meg az alapjárati mocinak sem árt a puceválás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Öööö... én sem tudok csavarról. Melyikre gondolsz? Az alapjáratod valszeg a kisebb belső súrlódás miatt ment feljebb. Nekem a 100-as benzin után kellett pár nap mire visszaállt normális szintre. Amíg az ECU a "rosszabb" benzin adataival dolgozik, addig az emelt alapjárat is sokkal magasabb (~1200-1300). Egyébként alapból 650-700 környéke (emelt 1000-1100), de változó, mert van mikor 550-600 (mivel érzékeny a városra). Most az etanolos keverékkel (60-40%) kicsit szenvedős a hideg alapjárat (~500), de rég volt EGR takarítva, nah meg az alapjárati mocinak sem árt a puceválás. A kartercső bilincse alatt van ott az a csavar. 8as kulcsal kell fellazítani és laposcsavarhúzóval kifele tekerni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 http://www.vectra-unlimited.pl/jpg/porady/...okowy_egr_2.jpg A kartercső bilincse alatt van ott az a csavar. 8as kulcsal kell fellazítani és laposcsavarhúzóval kifele tekerni. Nekem ez van ott, de ezt 14es kulcs fogja. Erre gondolsz? Így néz ki, ha lecsavarom a műanyagot Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Ez nem az... ez egy szelep ahol az injektorhíd nyomását lehet ellenőrizni. Ha benyomod a közepét, pofán spriccel a benzin. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Ez nem az... ez egy szelep ahol az injektorhíd nyomását lehet ellenőrizni. Ha benyomod a közepét, pofán spriccel a benzin. :P :P Volt is para amikor először néztem meg, hogy mi ez és közben megnyomtam a tűt... jött a benzin gazadagon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts