Thor Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Hát gyerekek... Most cseréltem egy B Vekin (X20XEV) komplett vezérlést... hát nem értem Opeléket, miért kell mindent fölöslegesen túlbonyolítani... Az enyém is ugyanazt tudja és rendezett a motortér, de a B-n már olyan kuszaság van hogy nem egyszerű... Nah ezért marad nekem az A :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 mi kell ahhoz, hogy egy 4 személyre vizsgáztatott autót 5re átírjáK Gondolom az öv biztos, ezen kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 mi kell ahhoz, hogy egy 4 személyre vizsgáztatott autót 5re átírjáK Gondolom az öv biztos, ezen kívül? Gyárilag 5 személyes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Gyárilag 5 személyes? konkrétan calibrára gondolok., láttam már 5 személyeset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 konkrétan calibrára gondolok., láttam már 5 személyeset. A pontos jogszabályt és a lehetőségeket egy jól felkészült vizsgáztatónak illenék tudnia, nincs ilyen ismerősöd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 A pontos jogszabályt és a lehetőségeket egy jól felkészült vizsgáztatónak illenék tudnia, nincs ilyen ismerősöd? végül is meg tudom kérdezni:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 4X4-be ha bedobja a hibakódot az összkerékre és nincs hátsó hajtás, gyújtás le- rá ad utána nincs hibakód minden működik rendesen az milyen hibára utalhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 4X4-be ha bedobja a hibakódot az összkerékre és nincs hátsó hajtás, gyújtás le- rá ad utána nincs hibakód minden működik rendesen az milyen hibára utalhat? Rejtettre :lol: Sajna nem volt még szerencsém 4X4-hez :lol: pedig nem lenne rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 mi kell ahhoz, hogy egy 4 személyre vizsgáztatott autót 5re átírjáK Gondolom az öv biztos, ezen kívül? Ennyi, más nem kell. De mivel a Calibra gyárilag 4 személyes (nincs is benne hátul középen medenceöv és nem is tudsz belerakni mert nincs meg a kialakítása), ezért nem fogják átírni. Amiket láttál hogy forgalmi szerint 5 személyesek, azok okmányirodai elírás következményei, és ha műszakin észreveszik akkor új forgalmit fognak csináltatni a tulajjal hatezerért, már a megfelelő adatokkal. Még akkor is ha ők írták el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 köszi tgabika76! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Ennyi, más nem kell. De mivel a Calibra gyárilag 4 személyes (nincs is benne hátul középen medenceöv és nem is tudsz belerakni mert nincs meg a kialakítása), Miért az oldalsó övek csavarjaihoz nem lehet a medence övet és a csatját rögzíteni? Mint minden más 5 személyes gépnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kendre Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Urak! A rángatós veki kálváriája véget ért, gyújtás kábelek cserélve lettek! Ennyi volt a baj. Az egyik el volt égve belül, de akkor már mind cserélve lett. Ahogy melegedett a motor, úgy nőtt a kábel ellenállása és kezdődött a rángatás. A gyertyák (GM) teljesen jó állapotban voltak, pedig 40 ezret mentem már velük. Na ezért megyek én normális, felszerelt hivatalos autószervízbe (nem opel szervíz): -Alajfolyás motornál megszüntetve -gyújtáskábelek kicserélve -kézifék és hátsó csapágyak meghúzva illetve beállítva. ez összesen 15 ezerbe került. Ezért nem éri meg itthon kísérletezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 Üdv! Keresek C16NZ-hez szervószivattyút, és hűtőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Üdv! Keresek C16NZ-hez szervószivattyút, és hűtőt! Melyik fajta szivattyút? Amelyik a blokkon oldalt van, vagy amelyik előtte? 5 vagy 6 bordás a szíja? :lol: 6 bordásom van. :lol: Kép az aláírásomban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Melyik fajta szivattyút? Amelyik a blokkon oldalt van, vagy amelyik előtte? 5 vagy 6 bordás a szíja? :lol: 6 bordásom van. :D Kép az aláírásomban. A blokk elején van, de most meg nem indul a kecske nem kapja fel a benzint ugy észlelem, szóval még várat egy pár napot! :lol: Ha aktuális szólok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Beszélgetés a kínai étteremben: - ez mi? - cííke. - és ez? - dittnó. - és ez? - maaha. - és ez? - kuta. - mii????????? kutya? ez undorító!!! - akko cííke." Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 A kedves nejem főnöke kínai (kutya). :lol: Jobban beszél magyarul mint sok "kisebbségi". :D De attól még 1 kínai kutya!!! Pont ma mesélte az asszonyka, hogy a csirkeláb a kedvenc kajája a nőnek. :lol: Mondta neki a kedvesem, hogy nálunk azt a kutyák eszik. Mégiscsak kutya az a kínai. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Sziasztok! Szerintetek egy deréktámaszos ülés deréktámasz részét át lehet operálni egy nem deréktámaszos ülésbe? A két ülés nem egyforma! Ami deréktámaszos, az sima (talán CD felszereltségű) autóból van nekem meg a GT Vectra sportülései vannak az autóban. Ezeket szeretném átalakítani. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 A szervoszivattyúm megoldódott, de Hűtőt keresek C16NZ-hez. már írtam hűtő topikba is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 A szervoszivattyúm megoldódott, de Hűtőt keresek C16NZ-hez. már írtam hűtő topikba is. A Keresek topikba írj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok! Szerintetek egy deréktámaszos ülés deréktámasz részét át lehet operálni egy nem deréktámaszos ülésbe? A két ülés nem egyforma! Ami deréktámaszos, az sima (talán CD felszereltségű) autóból van nekem meg a GT Vectra sportülései vannak az autóban. Ezeket szeretném átalakítani. Köszönöm! Háttámlát kell átszerelni. Szerintem simán átlehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 A szervoszivattyúm megoldódott, de Hűtőt keresek C16NZ-hez. már írtam hűtő topikba is. A Keresek topikba írj. :lol: Bizony, mert onnan töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Háttámlát kell átszerelni. Szerintem simán átlehet. :lol: Csak az a baj, hogy nem egyforma a két ülés. Amiből át kellene tenni, az sima, mezei ülés. Ami nekem van az meg olyan ,mint a V2000 Vectrák ülése. Oldal- és combtámaszos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Csak az a baj, hogy nem egyforma a két ülés. Amiből át kellene tenni, az sima, mezei ülés. Ami nekem van az meg olyan ,mint a V2000 Vectrák ülése. Oldal- és combtámaszos. :lol: Hát akkor passz. Nekem most Recaro sportülés van benne. Nehéz volt beszerelni, mert ez ilyen univerzális, de megérte mert rohadt kényelmes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Hát akkor passz. Nekem most Recaro sportülés van benne. Nehéz volt beszerelni, mert ez ilyen univerzális, de megérte mert rohadt kényelmes :lol: Az enyém asszem Ymos márkájú, tök olyan mint a Recaro. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts