öcsibácsi Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 De most komolyan még mindíg van aki az ilyenekben hisz. Na és ez? Klikk! 14 ezerért fél méter hilti szallag. :D Van is itthon 2 féle szalagom, holnap tuti csinálok néhányat. A bolondnak is megéri. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Van is itthon 2 féle szalagom, holnap tuti csinálok néhányat. A bolondnak is megéri. :D Nem nagyon jártak fizikaórára, beépítenek valamit a szívócsőbe az áramlás útjába, aminek nincs külső meghajtása mint a turbónak, csak megpörgeti a beszívott levegőt, és feltölti a motort. Tiszta ingyen energia. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Sziasztok! Nincs véletlenül vmi ötletetek, hogy a légtömegmérő elé milyen úton-módon lehetne feltenni egy sport levegőszűrőt? Illetve tudok-e vkiről aki hasonló elvetemült dolgokon gondolkozott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Sziasztok! Nincs véletlenül vmi ötletetek, hogy a légtömegmérő elé milyen úton-módon lehetne feltenni egy sport levegőszűrőt? Illetve tudok-e vkiről aki hasonló elvetemült dolgokon gondolkozott? Nekem ugyan nincs ilyen mérőm, de kivenném a gyári légszűrő dobozt és oda tenném a helyedben a sportos szűrőt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 "Az anyagi kár jelentős." :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Nekem ugyan nincs ilyen mérőm, de kivenném a gyári légszűrő dobozt és oda tenném a helyedben a sportos szűrőt. :) Ez eddig ok :D Én is így terveztem, de a vectranak a légszúróházra csavart lapos légtömegmérője van, nem az astra-féle kerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Jani! Milyen motor is ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Jani! Milyen motor is ez? :) C20Ne Vectrabol atoperalva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Ez eddig ok :) Én is így terveztem, de a vectranak a légszúróházra csavart lapos légtömegmérője van, nem az astra-féle kerek. Esetleg valami "közdarabbal" megoldani? Tudom meg kell alkotni, de szerintem ez járható út volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 C20Ne Vectrabol atoperalva. Ezt találtam neked. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Meg ezt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Meg ezt is. http://www.kfz-holzer.de/tigra%20c20ne.jpg http://www.kfz-holzer.de/57i.jpg Ezaz!! csak olyan műanyagot honnan a rákból szerzek???? o.O Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Ezaz!! csak olyan műanyagot honnan a rákból szerzek???? o.O spzoli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 spzoli? kétlem hogy lenne neki vectra alkatrésze, de megkérdezem Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 kétlem hogy lenne neki vectra alkatrésze, de megkérdezem Bár bennem felmerült a kérdés, hogy azért a + 1 LE-ért kell-e pénzt kiadni? :) Vagy csak a hang miatt kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Bár bennem felmerült a kérdés, hogy azért a + 1 LE-ért kell-e pénzt kiadni? :) Vagy csak a hang miatt kell? Meg azért, hogy jobban kopjon az a szerencsétlen motor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Nagyon komoly! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Bár bennem felmerült a kérdés, hogy azért a + 1 LE-ért kell-e pénzt kiadni? :) Vagy csak a hang miatt kell? a hanggal nincs baj:P K*rva jo hangja van 3000 fölött. Amiért filózom a dolgon, hogy ugye vectra c20ne motor van az astraban. ezert a légszúróházzal mókolni kellett, hogy beférjen a géptető alá. Megoldásként a ház alját addig le kellett vágni, hogy a szűrő épphogy nem lóg ki alul. Így tudtok csak betenni a "helyére". És mivel nincs alja, és némi réssel le van csavarva, így felmerült a kérdés, hogy kap e elég levegőt a motor... Így jutottam el a direkt-szűrőhöz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 SZERINTETEK? Szerintem nagyon jól áll neki:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Így kell kátyúzni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 SZERINTETEK? Szerintem nagyon jól áll neki:D B lámpák? :) Fura elsőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Süti. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 B lámpák? :) Fura elsőre. Fura szerintem is elsőre, de ugyanakkor szerintem sem olyan rossz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Orosz csoda. :) Fent tuning, utána Styling és ott az A Vectra altopikban a saját Vectra A 3 hónap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Fura szerintem is elsőre, de ugyanakkor szerintem sem olyan rossz! :) ugye ugye?!:D:D és oldal nézetből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts