msanyesz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Sziasztok! Néztem ma a Top Geart és az volt benne, hogy egy Renault Espace-t kellett átalakítani kabrióvá. Elgondolkoztam a dolgon. Mi lenne, ha egy Vectrából csinálnánk kabriót? Szerintetek meg lehetne legálisan csinálni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Legálisan biztos hogy nem, ugyanis a 4 ajtó miatt nem tudnál elérni olyan karosszériamerevséget, amire aztán megadják neked az átalakítási engedélyt, szóval sosem tudnád hivatalosan forgalomba helyezni idehaza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Legálisan biztos hogy nem, ugyanis a 4 ajtó miatt nem tudnál elérni olyan karosszériamerevséget, amire aztán megadják neked az átalakítási engedélyt, szóval sosem tudnád hivatalosan forgalomba helyezni idehaza. :icon4: És akkor mi van ha egy Calibrát alakítok át kabrióvá és az elejét kicserélem a Vectráéval? :D Egyáltalán kompatibilis a Cali és a Vectra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Egyáltalán kompatibilis a Cali és a Vectra? Ennyire nem hogy csereszavatosak lennének a karosszériaelemeik, de egy jó karosszériás megoldja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Üdv újra itt :D Nagyon komolyak a képek!!! Minden rendben volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Üdv újra itt :icon4: Nagyon komolyak a képek!!! Minden rendben volt? Helló mindenki! Sajnos a képek a felét sem adják vissza a látványnak. :D Nem volt semmi különösebb gond a masinával (sem). Szeptemberben megyünk vissza. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 már voltatok? csak mert az első képen az van, hogy 25dike:D:D:D:Dnem hagyhattam ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Helló mindenki! Sajnos a képek a felét sem adják vissza a látványnak. :D Nem volt semmi különösebb gond a masinával (sem). Szeptemberben megyünk vissza. :icon4: Üdv neked is! Jó újra a fórumon látni! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 már voltatok? csak mert az első képen az van, hogy 25dike:D:D:D:Dnem hagyhattam ki Zurück in die zukunft. Back to the future. Esetleg, Vissza a jövőbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Üdv neked is! Jó újra a fórumon látni! :icon4: Kissé kihalt itt a téma. :D Most már van miről fecsegni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 KATT Bazz :D És megy neki a bolt egy ekkora baromsággal :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 KATT Bazz :icon4: És megy neki a bolt egy ekkora baromsággal :icon4: Áztárohááááááádt.... Jézusom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 KATT Bazz :D És megy neki a bolt egy ekkora baromsággal :icon4: az igen, veszek is egyből kettőt:S:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 az igen, veszek is egyből kettőt:S:D Feltétlen kell az olajszűrőre is, hujjujjjj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 leveszem a katalizátort, rakok egyet, inkább kettőt a kipufra és zöldkártyára azt írják bár már nincs, hogy hibrid:D--->ingyen parkolhatok néhány helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 leveszem a katalizátort, rakok egyet, inkább kettőt a kipufra és zöldkártyára azt írják bár már nincs, hogy hibrid:D--->ingyen parkolhatok néhány helyen. :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Feltétlen kell az olajszűrőre is, hujjujjjj :icon4: A légszűrőre is kell, a levegő molekulákat is meg kell regulázni. :icon4: Sőt a kipuffra is, csak úgy összevissza pöfögni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 A légszűrőre is kell, a levegő molekulákat is meg kell regulázni. :icon4: Sőt a kipuffra is, csak úgy összevissza pöfögni. :D Úristen, még jó hogy szóltál, majdnem tönkreraktam a gépet :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Úristen, még jó hogy szóltál, majdnem tönkreraktam a gépet :icon4: Nem kell ide csiptunying, elég pár mágnes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Nem kell ide csiptunying, elég pár mágnes. :icon4: Á hülyeség próbáltam, vettem 6 darabot, aztán két nap mulva kicsapott a töltőnyílásnál a benya, mert már termelte a gép, lemarta a festést vihettem fényezni. :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Á hülyeség próbáltam, vettem 6 darabot, aztán két nap mulva kicsapott a töltőnyílásnál a benya, mert már termelte a gép, lemarta a festést vihettem fényezni. :D :icon4: Ne légy hüle, add el a felesleges benyát és abból simán lefényeztetheted a gépet. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Ne légy hüle, add el a felesleges benyát és abból simán lefényeztetheted a gépet. :icon4: De most komolyan még mindíg van aki az ilyenekben hisz. Na és ez? Klikk! 14 ezerért fél méter hilti szallag. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 De most komolyan még mindíg van aki az ilyenekben hisz. Na és ez? Klikk! 14 ezerért fél méter hilti szallag. :D Atyaég... nah ez sem semmi :icon4: Hatás szívó motoroknál: 3-5 % +Le 15 %-os fogyasztás csökkenés 15-20 % + gyorsulás 25 % + légáramlás 0-5 % + végsebesség Sírva röhögök :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts