öcsibácsi Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Az egy másik volt. De ma megint kinéztem egyet. Ne hagyd magad eltántorítani. Kell az a Vectra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 A bölcső érdekes, nem csak felületi rozsdát láttál? Fényképed nincs? A rugótányér és a nyúlvány környéke sajnos gyárihiba. A javítás költsége attól függ, hogy mennyire vészes a jelenlegi helyzet (és ki csinálja persze). Érdemes lenne megversenyeztetni a környékedben lévő HOZZÁÉRTŐ szerelőket, hogy ki mennyiért vállalná. Sajna konkrét árat nem tudok, mert lakatos cimbimmel csináltuk együtt, de lehet Öcsibácsi tud valami kb. árat mondani :D Erős passz a válaszom. Csak szemrevételezés és alapos átvizsgálás után lehet bármit kijelenteni. Az ismeretségtől, a hozzáértéstől és a pofátlanságtól függ az ár. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Nem tudjátok hol kapok műanyag kupakot, amivel le szokták dugózni az utólag elektromos ablakosra alakított Vectrák/Calibrák lyukas ajtókárpitját? Már láttam több képen is ilyen megoldást, de élőben még nem találkoztam vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Azok a cégek akik szerelnek utólagos elektromos ablakot, általában tartanak ilyet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Azok a cégek akik szerelnek utólagos elektromos ablakot, általában tartanak ilyet... :D Csak annyi a probléma, hogy gyári bontott alkatrészeket vettem, és vagy én szerelem be, vagy egy közeli műhelyben szerelik be, de ők nem kifejezetten erre szakosodtak, csak vállalják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Ezért volt kacsintós szmájli a hozzászólásom végén. Arra gondoltam hogy a elmész egy ilyen helyre és kérsz tőlük műanyagdugót a tengelyvégekre, hátha adnak, vagy alternatív megoldásként megpróbálsz szerezni gyári bontott ajtókárpitot az elektromos ablakos változatról, azon nincsen lyuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Ezért volt kacsintós szmájli a hozzászólásom végén. Arra gondoltam hogy a elmész egy ilyen helyre és kérsz tőlük műanyagdugót a tengelyvégekre, hátha adnak, vagy alternatív megoldásként megpróbálsz szerezni gyári bontott ajtókárpitot az elektromos ablakos változatról, azon nincsen lyuk. :D bocsi, kába voltam még :P 4 új ajtókárpitra most nem futja a keretből, pár dolog bekerült mostanában a kocsiba, a hifi még itt pihen a szobában, kimerültem ösztöndíjügyileg :D De valami megoldást találok, majd körbekérdezek pár műhelyt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 http://www.mossexpress.hu/vakdugok-849235 Hopp :D update: itt Astra fórumban találtam: 3/4-es csőre való vakdugó megfelelő, kapható műszaki boltokban. Igazából nem jártam körbe eléggé a témát, mielőtt kérdeztem. Sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Az egy másik volt. De ma megint kinéztem egyet. Ahogy öcsibácsi is mondja: Ne hagyd magad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Ahogy öcsibácsi is mondja: Ne hagyd magad :D Már meg is van. Nem mai csirke ('94-es), de ennyire futotta most. C16NZ, CDX, sötétzöld. Van rajta mit csinálni, de azt úgyis szeretem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Már meg is van. Nem mai csirke ('94-es), de ennyire futotta most. C16NZ, CDX, sötétzöld. Van rajta mit csinálni, de azt úgyis szeretem. Nah gratula! Várjuk a képeket és a fejleményeket :D Sok sikert hozzá! Öcsibácsi! Jó utat ha mész a dígókhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Már meg is van. Nem mai csirke ('94-es), de ennyire futotta most. C16NZ, CDX, sötétzöld. Van rajta mit csinálni, de azt úgyis szeretem. Szerintem a legjobb választás amit vehettél! :D Nekem is 94-es, C16NZ-m van, bár nekem a CD kivitel! Nagyon szeretem, hálás kis gépsas! :D Képeket csinálsz majd róla?? Kíváncsi lennék rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Nem tudtok véletlenül abban segíteni hogy Bosch ablaktörlőhöz hol tudnék olcsón venni ilyen ablaktörlő spoiler-t?? Sajna ebből csak egy van s kéne mégegy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Nah gratula! Várjuk a képeket és a fejleményeket :D Sok sikert hozzá! Öcsibácsi! Jó utat ha mész a dígókhoz! Szerintem a legjobb választás amit vehettél! :D Nekem is 94-es, C16NZ-m van, bár nekem a CD kivitel! Nagyon szeretem, hálás kis gépsas! :D Képeket csinálsz majd róla?? Kíváncsi lennék rá! :P Thx. Majd csinálok képeket. De nem mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Öcsibácsi! Jó utat ha mész a dígókhoz! Kösz Thor! Holnap lesz a nagy út. :D Majd jelentkezem. Üdv nektek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Nem tudtok véletlenül abban segíteni hogy Bosch ablaktörlőhöz hol tudnék olcsón venni ilyen ablaktörlő spoiler-t?? Sajna ebből csak egy van s kéne mégegy: http://kephost.hu/kep/2011/06/20110403028_.jpg Alapból is csak 1van rajta, méghozzá a vezetőoldalin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Katalizátor nélkül nem megy át az autó műszakin ugye?(talán egy kis etanol segítségével?!) Mit lehetne csinálni hogy ne legyen neki ilyen undorító csőhangja anélkül hogy vennék bele katalizátort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Katalizátor nélkül nem megy át az autó műszakin ugye?(talán egy kis etanol segítségével?!) Mit lehetne csinálni hogy ne legyen neki ilyen undorító csőhangja anélkül hogy vennék bele katalizátort? 1: Nem valószínű, ha csak nem olyan helyre viszed. :D Rettentő sok lesz a CO-ja etanollal is. :D 2: Valami dobot kell fabrikálni a kati helyére, vagy 1 jó sportdob is megteszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Alapból is csak 1van rajta, méghozzá a vezetőoldalin :D Most ez komoly?? :D Mert én azt hittem hogy 2-nek kell lennie és az egyik eltünt, legalábbis tavaly mikor a kocsit vettem akkor már csak 1 volt rajta.. Meg így szerintem hülyén néz ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Kösz Thor! Holnap lesz a nagy út. :lol: Majd jelentkezem. Üdv nektek. :lol: Csatlakozom az előttem szólóhoz s én is szeretnék neked jó utat kívánni! Más téma: Végre megcsináltam ma a műszerfal világításomat, tudod amit már tavaly ősz óta húzok, mert hogy először nem jött össze. :P Na ma nekiugrottam olyan célszerszámokkal amiket a képeken is mutattál nekem, hát nem semmi volt! :D Én még mindig azt mondom hogy ez oltári nagy szívás ez a művelet, állati nagy még így is a kezem ehhez az egészhez. A váltóról a spirált még úgy ahogy le tudtam kötni (bár a nagy kezem miatt az sem volt egyszerű), de az óráról már sehogyse ment akármennyire is próbáltam a helyéről kihúzni a km órát.. :D Az volt a szerencsém hogy még így spirálostól is ki tudtam annyira fordítani az órát hogy a hibás izzóhoz nagyjából hozzá tudtam férni. Kicseréltem egy másikra aztán mehetett a gyors összerakás.. :D Legközelebb inkább fizetek valakinek 1-2000Ft-ot de a kezem miatt nem akarok ennyit szívni a szűk helyek miatt! Nem gondoltam volna.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Az órán befelé, a műszeregység felé kell nyomni a pöcköt és a spirált kifelé húzni. A lényeg, hogy sikerült. :D Én majd Olaszba' cserélem ki a számlapokat. Ott lesz rá időm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Moti! Keres a vevőd a Corsa B topikban. (piros gsi) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Már meg is van. Nem mai csirke ('94-es), de ennyire futotta most. C16NZ, CDX, sötétzöld. Van rajta mit csinálni, de azt úgyis szeretem. Csak nem nyugodtál a seggeden... :D Jöhet az SE project! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Az órán befelé, a műszeregység felé kell nyomni a pöcköt és a spirált kifelé húzni. A lényeg, hogy sikerült. :D Én majd Olaszba' cserélem ki a számlapokat. Ott lesz rá időm. :D Köszönöm ezúton is mégegyszer a sok segítséget ezügyben, sokat segítettek a képeid is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Csak nem nyugodtál a seggeden... :D Jöhet az SE project! :D Lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts