öcsibácsi Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 De ha 800e ft-os autót, 300e megveszek, amiről van forgalmi, ami ki van vonva. De adásvételi szerződés vagy számla az nincs :S 160e ft a regisztrácós adó akkor megéri nem??? Olvasd el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Olvasd el. :D Elolvastam. Mire akartál célozni vele?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Elolvastam. Mire akartál célozni vele?? Arra, hogy nem biztosan olcsóbb a kinti autó. Még forgalomba se helyezed, de már 100eft költség van vele. 1.6-nál már 210eft a regadó minimum. :D Ez már több mint 3 kiló, nagyon jó vétel kell, hogy ez megérje. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Sziasztok! Csak azért irok mert az elöbbiekben emlitett uno elindult bár nem nekem sikerült megcsinálni hanem auto villamosságinak de megy. Állitolag a gyujtáselosztott kellet kipucolni csak. De érdekes mert azt vettem rá egy bontottat és azzal ugyanazt csinálta és két eloszto hogy tökugyanazt produkálja hmmm nemtudom lehetséges de mindegy megy és kész! A szénrudacska és a kis rugó a rúd alatt rendben van az elosztóban? Nekem volt 1.1-es Uno-m. :D Az is produkálta az ilyen elosztó hibát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Arra, hogy nem biztosan olcsóbb a kinti autó. Még forgalomba se helyezed, de már 100eft költség van vele. 1.6-nál már 210eft a regadó minimum. :D Ez már több mint 3 kiló, nagyon jó vétel kell, hogy ez megérje. :) Nem a ccm számit csak. Hanem a környezetvédelmi osztály, meg hogy mikor helyezték legelőször forgalomba. Minnél idősebb annál olcsóbb. Minnél jobb a környezetvédelme annál olcsóbb, és minnél kisebb motor annál olcsóbb :D Ez mind közbe játszik a regadónál B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Nekem a 9 is páros, tégy belátásod szerint, de mi szóltunk. :D Legyen szerencséd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május14, 2011 Megoszt Elküldve Május14, 2011 Nekem a 9 is páros, tégy belátásod szerint, de mi szóltunk. :D Legyen szerencséd! :) És itt a lényeg! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 jezus80! Mizujs a légterelőkkel?? Felraktad már őket?? Mi a vélemény róla?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Kész még 1 hajó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 És ha kész, akkor vitorláztunk is egyet. :D Indulás előtt. Bye-bye Bolglár. Mindjárt Badacsonyban. Joe barátom a kormányos. Visszafelé már egy kicsit bedöntöttem a hajót, hogy jobban hasítson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Szerintem nem jó, mert a hátulján, ha megnézed van egy kis műanyag t alakú valami, ami máshogy áll minden kapcsolónál. Az ár egyébként két kapcsolóért nem rossz, de holnap megnézem, mert lehet van nekem is egy első ködlámpa kapcsolóm fölösbe. Ha ahhoz kell akkor 500-ért odaadnám! Neked lett igazad! Múlt héten megjöttek a kapcsolók, hiába tök jó állapotúak nem tudom betenni egyiket sem az említett műanyag kis pöcök miatt! :D Ha esetleg lenne hátsó ablakfűtés kapcsolód occsó pénzért akkor szólj légyszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Neked lett igazad! Múlt héten megjöttek a kapcsolók, hiába tök jó állapotúak nem tudom betenni egyiket sem az említett műanyag kis pöcök miatt! :D Ha esetleg lenne hátsó ablakfűtés kapcsolód occsó pénzért akkor szólj légyszi! :D A mostani autómba ki volt égve a belső keringtetés, eco gomb, meg ablakfűtés lámpái/visszajelzői, bontóba vettem újakat 1000/db. Ott is úgy van, hogy mindegyiknek más formájú műanyag vacak van a hátulján, hogy ne lehessen betenni, ezt úgy oldottuk meg, hogy keresett a dobozban ugyanolyan fajtát és letörte a műanyagot, én meg mentem próbálni, a végén átpakoltam az elejüket és 3 ablakfűtés kapcsolóból lett a többi :) Szval van pár fajta gomb ami ugyanolyan, csak a műanyag különbözik. Ha a fémek ugyanott vannak és ugyanolyan a gomb (2fajta van asszem, az egyik bekapcsolva marad fizikailag is, azaz látod, hogy beljebb áll, a másik csak egy impulzust küld és mindig ugyanabba a pozícióba áll vissza) akkor jók lesznek bele. Ja és ha szétszeded akkor vigyázz a rugókra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Neked lett igazad! Múlt héten megjöttek a kapcsolók, hiába tök jó állapotúak nem tudom betenni egyiket sem az említett műanyag kis pöcök miatt! :D Ha esetleg lenne hátsó ablakfűtés kapcsolód occsó pénzért akkor szólj légyszi! :D Nekem van ilyen kacatom:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Nekem van ilyen kacatom:) Írtam pü-t! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Srácok c20getről tudtok vmit? Milyen tengely van benne? Belsőségek? megegyezik minden az NE-vel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Srácok c20getről tudtok vmit? Milyen tengely van benne? Belsőségek? megegyezik minden az NE-vel? :D A rosseb se tudja :D De csúnyán mehet az tuti! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Srácok c20getről tudtok vmit? Milyen tengely van benne? Belsőségek? megegyezik minden az NE-vel? :D Nem egyezik. Kisebb a kompressziója (gyaníthatóan a hengerfej más) éppen a turbo miatt (csak 8,5:1 a C20NE 9,2:1 arányához képest). Amúgy Garrett T25 vízhűtéses turbó van rajta, aránylag pici nyomással (7PSI mindössze), és nincsen rajta intercooler. Mivel összesen 165LE-t tud, sztem nem megy olyan baromi jól ahhoz képest amibe kerül. Őszintén szólva én nem is kísérleteznék vele, egy C20XE tengellyel, kupakkal és chippel sokkal olcsóbb és legalább így megy, vagy ha kell a sziszegés akkor meg C20LET. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Srácok c20getről tudtok vmit? Milyen tengely van benne? Belsőségek? megegyezik minden az NE-vel? :D A C20NE turbós verziója. ITT sokat írnak róla. ITT pedig a lista ami kell az upgrade-hez Szerk.: Közben Tgabika beelőzött :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Köszönöm, Igazából megfordult a fejembe, egy NE turbósitás, egy két GET alkatrésszel (annak alapján) csak coolerel. Sajnos a LET számomra húzós, az XE meg nem sokkal olcsóbban jönne ki, ahogy számolgattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Hát az a helyzet hogy ha rendesen megcsinálod, akkor egy C20GET átépítés többe kerülne mintha vennél bele egy C20LET-et... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Hát az a helyzet hogy ha rendesen megcsinálod, akkor egy C20GET átépítés többe kerülne mintha vennél bele egy C20LET-et... :D Ahogy számolgattam úgy 250be megállna (még talán olcsóbban is). Viszont a LET az meg kb. 350, váltó egy 100as, és ilyen apróságokra elmegy elég sok pénz.. úgyhogy az teljes mértékben kilőve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Tuti? Először is turbót nem építünk akármilyen állapotú motorra szóval motorgenerállal kéne kezdeni. Aztán a megnövekedett teljesítmény miatt váltót szinte biztosan cserélhetsz, amihez sanszos hogy kuplungot is kell meg esetleg féltengelyeket is, meg én akkor már ilyen teljesítményhez valószínűleg a fékeket sem hagynám változatlanul, szóval hamar összejön ám 3-400ezer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Ráadásul teljesítményben is jobb lenne egy már kész LET. A futómű, fék, hajtás fejlesztést meg úgyis mindenképp rá kell számolni, úgyhogy azt nem lehet megspórolni (már, ha rendesen akarod megcsinálni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Motorügyileg kb olyan erős lenne mint egy XE (nem az a célom h 180le legyen és lutri hogy mikor áll meg, csak mégis turbós, és igy esetleg késöbbi teljesitménynövelés is egyszerűbb lenne), szóval a fékeket azokat hagynám, futómű az mindenképp cserére érett, f20as váltót meg tudok baráti áron. Persze egy kész LET jóval erősebb, valószinüleg kevesebb hiba is lenne vele, de fél milliót (vagy épp többet) nem szeretnék erre szánni. Még rágódok rajta úgyis a jövő zenéje, meg legalább meghallgatom mások véleményét is, ki mit mond:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Ha ennyi elég, akkor viszont lehet, hogy egy XE-vel járnál a legjobban. Ahhoz még a váltót sem kell cserélned, ha most NE van benne, csak a kipufogón kéne igazítani kicsit, de azt mindenképp kéne akármit raksz bele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts