Dark_Errant Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Szia! De megvan, küldj pü-ben egy email címet s este átdobom neked! :) Amúgy üdvözlet a Vectrások között! :( B) Sok sikert a kocsihoz! :D Hát egyben nem lesz meg sokáig... Pár dolog megy a Astraba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Bontásra vetted? Hát egyben nem lesz meg sokáig... Pár dolog megy a Astraba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Bontásra vetted? Részben igen. A motor, váltó meg a fékek kellenek nekem. A szervokormánnyal még nem jutottam dűlőre... A többi eladó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Részben igen. A motor, váltó meg a fékek kellenek nekem. A szervokormánnyal még nem jutottam dűlőre... A többi eladó lesz. BC van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 BC van benne? nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Köszönöm ezt a lovagias gesztust! Ha neked kell akkor nem happolnám el előled, főleg ha már komoly üzleti tárgyalásokba bocsáltkoztál! Addig is azért kép-ár érdeklődésbe bocsátkozom! A kasznizás sikerült? Ha bármi segítség kell szólj nyugodtan! Segítek, mint itt bárki más! :D :) :( Ha másra még nem is, annyira már jutottunk, hogy felmérte a helyzetet Gyula, és megtette az ajánlatot. (most arra gyűjtök...) Ha lehetett volna, azonnal eladom :) Azóta már lehiggadtam. A hétvégi mosás után alaposan szemügyre vettem és úgy érzem nem kéne teljes küszöböt cserélni, a foltozás is elég lenne... (nem tudom ilyesmivel is foglalkozik-e, ezt még nem kérdeztem tőle) másik kasztnis szerint a foltozás akár jobb megoldás is lehet, mivel így nem fog olyan gyorsan visszarozsdásodni a flexelés helyén.. igaza lehet, én nem értek hozzá. "Vasas" szakemberek a fórumon! Mi a véleményetek? A szélterelőt viheted nyugodtan, én meg vagyok nélküle is, ráadásul nem is túl egyszerű hozzájutnom (ez nem Ady-n múlik!!). Lesz még lehetőség! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Mégegyszer köszi! Más kasznistól olyat hallottam, hogy azért jó komplett elemet cserélni, mert egyszerre rohad. Ez azt jelentené, hogy ha a küszöböd be máshol is belekapott a rozsda, akkor ott úgyis kijön, míg a javításnál csak később történik ez meg. Ez leginkább a fényezés miatt lehet zsebbenyúlós. Komplett cserénél meg letudod az egészet egyszerre. Maga a kasznis munkán nem spórolsz annyit, mint amennyibe a foltozgatás festései kerülnek majd. Persze a pénz a legnagyobb úr! Ha másra még nem is, annyira már jutottunk, hogy felmérte a helyzetet Gyula, és megtette az ajánlatot. (most arra gyűjtök...) Ha lehetett volna, azonnal eladom :D Azóta már lehiggadtam. A hétvégi mosás után alaposan szemügyre vettem és úgy érzem nem kéne teljes küszöböt cserélni, a foltozás is elég lenne... (nem tudom ilyesmivel is foglalkozik-e, ezt még nem kérdeztem tőle) másik kasztnis szerint a foltozás akár jobb megoldás is lehet, mivel így nem fog olyan gyorsan visszarozsdásodni a flexelés helyén.. igaza lehet, én nem értek hozzá. "Vasas" szakemberek a fórumon! Mi a véleményetek? A szélterelőt viheted nyugodtan, én meg vagyok nélküle is, ráadásul nem is túl egyszerű hozzájutnom (ez nem Ady-n múlik!!). Lesz még lehetőség! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 ................... A szélterelőt viheted nyugodtan, én meg vagyok nélküle is, ráadásul nem is túl egyszerű hozzájutnom (ez nem Ady-n múlik!!). Lesz még lehetőség! :D Azért köszi! :( Amúgy számomra kiderült hogy ő is debreceni, mint te szóval ugyanolyan "bonyolult" a helyzet mint nálad! B) Mindenesetre becsülendő az ahogy egymás között eldöntöttétek hogy kié legyen! Le a kalappal, de tényleg! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok! Nem tudtok erre a gépre egy vevőt? Ha valaki A vectrát akar venni küldjétek hozzám légyszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Mégegyszer köszi! Ez leginkább a fényezés miatt lehet zsebbenyúlós. Komplett cserénél meg letudod az egészet egyszerre. Maga a kasznis munkán nem spórolsz annyit, mint amennyibe a foltozgatás festései kerülnek majd. Persze a pénz a legnagyobb úr! Nincs mit! Az érv elfogadható! Ebben van igazság. Míg nincs leszedve, addig nem láthatom, hogy valójában mi mennyire rozsdás. Mérlegelek és még a monszun időszak előtt megcsináltatom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Azért köszi! :( Amúgy számomra kiderült hogy ő is debreceni, mint te szóval ugyanolyan "bonyolult" a helyzet mint nálad! :D Mindenesetre becsülendő az ahogy egymás között eldöntöttétek hogy kié legyen! Le a kalappal, de tényleg! :) :) Tényleg! Ez nekem nem jutott eszembe B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Tényleg! Ez nekem nem jutott eszembe B) Szerezzek még egyet?? :D :) Csak vicc volt, bár ha látok jó áron akkor mindenképpen megírom neked! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Ma már kevesen tuningolnak Vectrát, de azért találtam nektek egyet a mai carfeeling.hu találkozón: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Sziasztok! Nem tudtok erre a gépre egy vevőt? Ha valaki A vectrát akar venni küldjétek hozzám légyszi! Mit akarsz venni helyette? Én eladtam a corsát is lehet vevő lennék rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Azért valami tuti felnivel jobbat mutatna! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Mit akarsz venni helyette? Én eladtam a corsát is lehet vevő lennék rá Na sikerült eladnod?? Mennyiért, hogy?? Érdekelne, főleg hogy nagyjából ismerem az előzményeket... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Na sikerült eladnod?? Mennyiért, hogy?? Érdekelne, főleg hogy nagyjából ismerem az előzményeket... B) A srác nem akarja íratni. Kaptam egy másfél éves robogót 180e számoltam, sisakot 20e-be, egy sony ericsson x10 2 heteset, azt 50e-be, meg 50e kp-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 A srác nem akarja íratni. Kaptam egy másfél éves robogót 180e számoltam, sisakot 20e-be, egy sony ericsson x10 2 heteset, azt 50e-be, meg 50e kp-t Akkor úgy látom nálad most volt karácsony! B) :D Most robogón nyomulsz?? Mit keresel akkor az Opelesek között?? :) Csak vicc volt! :( :) :) Vagy a moci is Opel esetleg?? :) :D A robogó ugye nem ilyen problémás mint amilyen az a Corsa volt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Mit akarsz venni helyette? Én eladtam a corsát is lehet vevő lennék rá Mindenképp egy elektronikáktól mentes német dieselt, lehet hogy vectra csak valami primitívebbet mint ez a X20EV. Hívj megegyezünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Szerezzek még egyet?? B) :D Csak vicc volt, bár ha látok jó áron akkor mindenképpen megírom neked! :( Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Akkor úgy látom nálad most volt karácsony! :) :) Most robogón nyomulsz?? Mit keresel akkor az Opelesek között?? :) Csak vicc volt! :D :D :D Vagy a moci is Opel esetleg?? :lol: :lol: A robogó ugye nem ilyen problémás mint amilyen az a Corsa volt?? Mivel opelt akarok venni B) Eladó a robogó is :lol: Ennek semmi baja. Jó hogy nincs olyan problémája mert nem kell átiratni, 50-es Esküszöm max 2,5 litert eszik. Tele tank 4,5 liter és elmegyek belőle 170km-ert. Ha lenne autóm, akkor megtartanám :D De nekem autó is kell, bulizni járni :/ Fizetek rá ha valaki beszámolja. Másfél éves robogó, 1500km van benne, még a folytások is benne van és 65 a végsebessége. Amíg nem kell el, addig is gyüjtögetek a bankszámlámon :) Telefont eladtam öcsémnek, már csak a robogótól akarok megvállni :( Budapestre ez sztem tökéletes lenne, ilyen üzemanyag árak mellett B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Mindenképp egy elektronikáktól mentes német dieselt, lehet hogy vectra csak valami primitívebbet mint ez a X20EV. Hívj megegyezünk! Mindenképp kellene, csak az a baj hogy van a robogóm, ha betudnád számolni akkor örülnék neki B) El tudod adni elég könnyen, mert hibamentes, és ezzel még szaladgálhatsz is, meg fizetek rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Mivel opelt akarok venni :( Eladó a robogó is :D Ennek semmi baja. Jó hogy nincs olyan problémája mert nem kell átiratni, 50-es Esküszöm max 2,5 litert eszik. Tele tank 4,5 liter és elmegyek belőle 170km-ert. Ha lenne autóm, akkor megtartanám :) De nekem autó is kell, bulizni járni :/ Fizetek rá ha valaki beszámolja. Másfél éves robogó, 1500km van benne, még a folytások is benne van és 65 a végsebessége. Amíg nem kell el, addig is gyüjtögetek a bankszámlámon :) Telefont eladtam öcsémnek, már csak a robogótól akarok megvállni :) Budapestre ez sztem tökéletes lenne, ilyen üzemanyag árak mellett :D Pesten belül jó nekem a BKV is! :D Főleg hogy a cég fizeti a bérletet! :D Amúgy Pesten nem is szeretem használni a kocsit városban, max vásárolni szoktunk menni vele. Itthon (Újvárosban) már annál többet használom, főleg ha asszonyhoz leugrom Földvárra. B) Hirdeted már valahol (mondjuk hahu-n) a robogót? Mennyiért árulod?? (Csak kíváncsiságból :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Pesten belül jó nekem a BKV is! :( Főleg hogy a cég fizeti a bérletet! :D Amúgy Pesten nem is szeretem használni a kocsit városban, max vásárolni szoktunk menni vele. Itthon (Újvárosban) már annál többet használom, főleg ha asszonyhoz leugrom Földvárra. B) Hirdeted már valahol (mondjuk hahu-n) a robogót? Mennyiért árulod?? (Csak kíváncsiságból :) ) Igen hirdetem. Linkelem: http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/m...G02S9UH4G/page1 Ez az 1 db van belőle fent a hahun ebből a sportos szériából Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Mindenképp kellene, csak az a baj hogy van a robogóm, ha betudnád számolni akkor örülnék neki B) El tudod adni elég könnyen, mert hibamentes, és ezzel még szaladgálhatsz is, meg fizetek rá. Sajnálom! Ma elvitték a gépet. Innen az 5-ödik faluból úgy ért a becsapódás, hogy alig tudtam kimenteni a dolgaimat belőle. 355ezer forintba adtam oda, így sajna nagyon minuszos lett nekem ez a vectra, de őszintén megvallva örülök hogy mexabadultam tőle. Tudtok valamit mondani az 1.7 illetve a 2.0 diesel B vectráról? Mennyire elektronikus stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts