Thor Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Egy kis A veki Hmm... fincsi cucc :D Nagyon szép az úttartása, kíváncsi lennék a futóműre és a beállításokra. 1:24-nél majdnem sok lett az a balos :) Egy kis infó a gépről: Opel Vectra STW Gyártási év: 1995, Ex Jacques Lafitte Motor: 4 hengeres 2l 16V STW Minichberger Lökettérfogat: 1998 cm ³ Teljesítmény: 300 lóerő 9000 ford / perc Súly: 845kg B) Maximális sebesség: kb 260 km / h áttételtől függően Váltó: X-TRAC 6 sebességes szekvenciális váltó, három tárcsás Sachs karbon kuplung Felfüggesztés: Sachs Fékek: elöl 4 dugattyús AP 380mm tárcsa, hátul 280 mm-tárcsa 2 dugattyús AP Kerekek: elöl / hátul 8,25 x 18 coll King Kevlar ülések Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Szóval akkor sikerült :D Gratula! Nekem is volt már olyan, hogy iszonyat nehezen ment fel az új dísztárcsa (igaz utángyártott) a felnire. Sőt! végiggondolva dolgot már jártam úgyis, hogy a gyári GM felnire először nem bírtam felrakni a gyári dísztárcsát :) Aztán pár hónap múlva véletlenül megint a kezembe akadt és akkor meg kis ügyeskedéssel simán felment. Amúgy a felniben van olyan perem amibe be tud akadni a dísztárcsa? Van, de igazából itt van egy kép erről a bizonyos felniről ami közel 2 hete szivat! B) Legalább te is látod hogy hogyan is néz ki... Íme: Katt ide Amúgy most így néz ki a kocsim (katt a nagyításhoz): A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Szerintem nagyon kéne az a dísztárcsa rá mert így eléggé hülyén néz ki... Jövő hónapban amúgy kap még egy sötétítést a B oszloptól hátrafele, gondolom az is dob majd rajta egy kicsit! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 szerintem meg egy alu dobna rajt sokat:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Van, de igazából itt van egy kép erről a bizonyos felniről ami közel 2 hete szivat! B) Legalább te is látod hogy hogyan is néz ki... Íme: Katt ide Amúgy most így néz ki a kocsim (katt a nagyításhoz): Szerintem nagyon kéne az a dísztárcsa rá mert így eléggé hülyén néz ki... Jövő hónapban amúgy kap még egy sötétítést a B oszloptól hátrafele, gondolom az is dob majd rajta egy kicsit! :D Hát én dísztárcsa nélkül nyomtam végig a telet, mert csak 3 volt meg :) Mekkora az ET-je ennek a felninek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 szerintem meg egy alu dobna rajt sokat:D:D:D B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Amúgy most így néz ki a kocsim... szép a fényezés! ennyi rozsdával én is kiegyeznék B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Hmm... fincsi cucc :D Nagyon szép az úttartása, kíváncsi lennék a futóműre és a beállításokra. 1:24-nél majdnem sok lett az a balos :) Egy kis infó a gépről: Opel Vectra STW Gyártási év: 1995, Ex Jacques Lafitte Motor: 4 hengeres 2l 16V STW Minichberger Lökettérfogat: 1998 cm ³ Teljesítmény: 300 lóerő 9000 ford / perc Súly: 845kg B) Maximális sebesség: kb 260 km / h áttételtől függően Váltó: X-TRAC 6 sebességes szekvenciális váltó, három tárcsás Sachs karbon kuplung Felfüggesztés: Sachs Fékek: elöl 4 dugattyús AP 380mm tárcsa, hátul 280 mm-tárcsa 2 dugattyús AP Kerekek: elöl / hátul 8,25 x 18 coll King Kevlar ülések http://www.performance-team.eu/images/rsga...en1dsc_0103.jpg http://www.performance-team.eu/images/rsga...en1dsc_0032.jpg http://www.performance-team.eu/images/rsga...sendsc_0258.jpg X20XEV gyanús ez a motor.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 X20XEV gyanús ez a motor.. B) :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Rég jártam erre! Most is csak célirányosan pötyögöm amit akarok, aztán irány vissza nyomni az ágyat! No nem asszony híjján vagyok, csak a jobb oldalamon az arcüregtől a tüdőmig minden begyulladt. (Ráadásul az asszonypajtásmondta tegnap reggel, hogy valami barom még a veki jobb tükrét is leütötte.) A lényeg: 1. Keresek topikba tettem fel, hogy kéne hátsó lökösre gyári króm csík. Hátha itt lenne valakinek...? 2. ady19 említette az oldalüvegre a szélterelőt. Ez meg van még? A link (már?) nem működik. Lehet érdekelne B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Rég jártam erre! Most is csak célirányosan pötyögöm amit akarok, aztán irány vissza nyomni az ágyat! No nem asszony híjján vagyok, csak a jobb oldalamon az arcüregtől a tüdőmig minden begyulladt. (Ráadásul az asszonypajtásmondta tegnap reggel, hogy valami barom még a veki jobb tükrét is leütötte.) A lényeg: 1. Keresek topikba tettem fel, hogy kéne hátsó lökösre gyári króm csík. Hátha itt lenne valakinek...? 2. ady19 említette az oldalüvegre a szélterelőt. Ez meg van még? A link (már?) nem működik. Lehet érdekelne :( Uhhhh :D , hát először is jobbulást kívánok! B) Sok vitamint hajrá! :) Másodsorban: Megvan még a légterelő, bár burns már jelentkezett rá hogy neki lehet hogy kéne!? A linket majd lehet mindjárt javítom, illetve ha nem megy akkor elküldöm neked privátba! :) szerk.: Most néztem a hirdetésemet s nekem rendesen működik az összes kép, szóval lehet hogy nálad lesz a bibi! :) Ezt nézted???: Hirdetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 szép a fényezés! ennyi rozsdával én is kiegyeznék :( Azért sok minden nem látszik ám a fényképen! :) B) Sajnos egyre több pontszerű rozsda jelent meg mostanában, ráadásul a vezető oldali első ajtón egy vékony csíkban is van már rozsda! :) Csak tudnám hogy mi a fenétől jelent ott meg, lehet hogy meghúztam volna kabátnak a cipzárával anno.. :D Valamint a kocsi tetején az első illetve a hátsó szélvédő tetejénél is megjelent a rozsda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Hát én dísztárcsa nélkül nyomtam végig a telet, mert csak 3 volt meg B) Mekkora az ET-je ennek a felninek? Nemigazán tudom hogy mekkora az ET-je, mert anno mikor csiszoltam a felniket akkor tüntek elő számok, de mióta lefestettem őket, nem látszik semmi sem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 szerintem meg egy alu dobna rajt sokat:D:D:D Hát azt nem tagadom hogy egy alu dobna rajta sokat! Csak most örülök hogy volt pénz új nyárigumikra, felni felújítására stb. stb. B) :D :) Amúgy meg nem ér kiröhögni! :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Az áldozat. A nyom. Azért 1 ekkora taréjt meglovagolni 1 kicsit ültetett autóval elég nagy hülyeség volt. És még nem is értette, hogy a rendőrök miért mondják neki ÚT!! és látásviszonyoknak megfelelően kell vezetni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Az áldozat. http://pics.coldline.hu/pics/214463-20110419-uJvBeJ.jpg A nyom. http://pics.coldline.hu/pics/214464-20110419-TiXT13.jpg Azért 1 ekkora taréjt meglovagolni 1 kicsit ültetett autóval elég nagy hülyeség volt. És még nem is értette, hogy a rendőrök miért mondják neki ÚT!! és látásviszonyoknak megfelelően kell vezetni. :( Ez mi volt?? :) Mert most nem értem!? B) Lemaradtam valamiről?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Tuti póló. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ez mi volt?? :) Mert most nem értem!? B) Lemaradtam valamiről?? :D Szóval a pözs 106-os gazdija úgy gondolta, hogy áthajt a masinával a úton levő "apró" betontaréj felett. De nem jött össze tökéletesen a mutatvány és 1 apró lyukat hasított az olajteknőre. Kihívta a rendőreit, akik jót mosolyogtak rajta. Mindez a régi orosz laktanyában történt Veszprém és Szentkirályszabadja közt a múlt héten, pont a hajóépítő műhely előtt. Ennyi. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
E547GT Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Azért sok minden nem látszik ám a fényképen! :) B) Sajnos egyre több pontszerű rozsda jelent meg mostanában, ráadásul a vezető oldali első ajtón egy vékony csíkban is van már rozsda! :( Csak tudnám hogy mi a fenétől jelent ott meg, lehet hogy meghúztam volna kabátnak a cipzárával anno.. :D Valamint a kocsi tetején az első illetve a hátsó szélvédő tetejénél is megjelent a rozsda... Azért ne keseredj, mármint ha rozsdáról beszélünk.. Persze az ember próbálja nyugtatni is magát több kevesebb sikerrel.. Makulátlan 15-20éves autó kevés van, főleg ha mindennapos és minden-évszakos használatról beszélünk.. Azért látni, láttam én is sok majdhogynem elrettentő példát rozsda tekintetében, úgy 8-10 éves autóknál is ! Néha csak én is nézek meg csodálkozok mik vannak. Az Opelek rozsdásodási hajlama a közhiedelem ellenére (általános használati körülmények közt) se rosszabb mint más autóké legyen akármilyen prémium márka is. Egy példa: saját családi 99-es golf IV-es, 90e km-el, anno újonnan vásárolva, a legutóbbi márciusi mosás után, több helyütt pontszerű "repülő" rozsdát mutat a karosszéria olyan pontjain ami több mint meglepő.. pl. jobb első sárvédő közepén több ponton, hátsó csomagtérajtó nyitó környéke, illetve a hátsó üveg alatt, első szélvédő üveg fenti része. Hozzátéve úgy hogy az autó első 5 évében telet-havat nem látott... Szal fel a fejjel ! :) Csak oda kell figyelni és időben elcsípni amit lehet és főleg megelőzni amennyire lehetőségeink engedik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Uhhhh :) , hát először is jobbulást kívánok! B) Sok vitamint hajrá! :) Másodsorban: Megvan még a légterelő, bár burns már jelentkezett rá hogy neki lehet hogy kéne!? A linket majd lehet mindjárt javítom, illetve ha nem megy akkor elküldöm neked privátba! :) szerk.: Most néztem a hirdetésemet s nekem rendesen működik az összes kép, szóval lehet hogy nálad lesz a bibi! :( Ezt nézted???: Hirdetés A privátot előbb néztem, mint a fórumot, de megérzés alapján erre már reagáltam! :D Jezus barátunk segített nekem kasztni ügyben, tehát az a minimum, hogy átengedem a lehetőséget, ha meg tudtok egyezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 (edited) Sziasztok! Itt még nem jártam, de e héten eljött az idő, mikor egy Vectra tulajdonos is lettem :DNincs vkinek egy így Csináld Vectra könyve pdf-ben? Fórumunk nem támogatja a jogsértő viselkedést. Kérjük ezt figyelembe venni. Bővebben erről itt olvashatsz. Módosítva December9, 2014 : forumadmin Jogsértés Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 (edited) Sziasztok! Itt még nem jártam, de e héten eljött az idő, mikor egy Vectra tulajdonos is lettem :D Nincs vkinek egy így Csináld Vectra könyve pdf-ben? Szia! De megvan,...................................... További tartalom törölve: A hozzászólás tartalma jogsértő. --->foruadmin Módosítva December9, 2014 : forumadmin Jogsértés Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 A privátot előbb néztem, mint a fórumot, de megérzés alapján erre már reagáltam! B) Jezus barátunk segített nekem kasztni ügyben, tehát az a minimum, hogy átengedem a lehetőséget, ha meg tudtok egyezni! Ahogy gondoljátok, nekem végülis így is jó ha Jezus-nak tényleg kell!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Rég jártam erre! Most is csak célirányosan pötyögöm amit akarok, aztán irány vissza nyomni az ágyat! No nem asszony híjján vagyok, csak a jobb oldalamon az arcüregtől a tüdőmig minden begyulladt. (Ráadásul az asszonypajtásmondta tegnap reggel, hogy valami barom még a veki jobb tükrét is leütötte.) A lényeg: 1. Keresek topikba tettem fel, hogy kéne hátsó lökösre gyári króm csík. Hátha itt lenne valakinek...? 2. ady19 említette az oldalüvegre a szélterelőt. Ez meg van még? A link (már?) nem működik. Lehet érdekelne :( Uhh, jobbulást! B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Az áldozat. ... Azért 1 ekkora taréjt meglovagolni 1 kicsit ültetett autóval elég nagy hülyeség volt. És még nem is értette, hogy a rendőrök miért mondják neki ÚT!! és látásviszonyoknak megfelelően kell vezetni. B) :D :) :( Tuti póló. :) http://pics.coldline.hu/pics/214477-20110419-AwYhCa.jpg Nagyon nagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Köszönöm ezt a lovagias gesztust! Ha neked kell akkor nem happolnám el előled, főleg ha már komoly üzleti tárgyalásokba bocsáltkoztál! Addig is azért kép-ár érdeklődésbe bocsátkozom! A kasznizás sikerült? Ha bármi segítség kell szólj nyugodtan! Segítek, mint itt bárki más! :D :) :( A privátot előbb néztem, mint a fórumot, de megérzés alapján erre már reagáltam! B) Jezus barátunk segített nekem kasztni ügyben, tehát az a minimum, hogy átengedem a lehetőséget, ha meg tudtok egyezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts