Thor Elküldve Április18, 2011 Elküldve Április18, 2011 isi írta: Egy kis A veki Hmm... fincsi cucc :D Nagyon szép az úttartása, kíváncsi lennék a futóműre és a beállításokra. 1:24-nél majdnem sok lett az a balos :) Egy kis infó a gépről: Opel Vectra STW Gyártási év: 1995, Ex Jacques Lafitte Motor: 4 hengeres 2l 16V STW Minichberger Lökettérfogat: 1998 cm ³ Teljesítmény: 300 lóerő 9000 ford / perc Súly: 845kg B) Maximális sebesség: kb 260 km / h áttételtől függően Váltó: X-TRAC 6 sebességes szekvenciális váltó, három tárcsás Sachs karbon kuplung Felfüggesztés: Sachs Fékek: elöl 4 dugattyús AP 380mm tárcsa, hátul 280 mm-tárcsa 2 dugattyús AP Kerekek: elöl / hátul 8,25 x 18 coll King Kevlar ülések
ady19 Elküldve Április18, 2011 Elküldve Április18, 2011 Idéz Szóval akkor sikerült :D Gratula! Nekem is volt már olyan, hogy iszonyat nehezen ment fel az új dísztárcsa (igaz utángyártott) a felnire. Sőt! végiggondolva dolgot már jártam úgyis, hogy a gyári GM felnire először nem bírtam felrakni a gyári dísztárcsát :) Aztán pár hónap múlva véletlenül megint a kezembe akadt és akkor meg kis ügyeskedéssel simán felment. Amúgy a felniben van olyan perem amibe be tud akadni a dísztárcsa? Van, de igazából itt van egy kép erről a bizonyos felniről ami közel 2 hete szivat! B) Legalább te is látod hogy hogyan is néz ki... Íme: Katt ide Amúgy most így néz ki a kocsim (katt a nagyításhoz): A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Szerintem nagyon kéne az a dísztárcsa rá mert így eléggé hülyén néz ki... Jövő hónapban amúgy kap még egy sötétítést a B oszloptól hátrafele, gondolom az is dob majd rajta egy kicsit! :(
Thor Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 ady19 írta: Van, de igazából itt van egy kép erről a bizonyos felniről ami közel 2 hete szivat! B) Legalább te is látod hogy hogyan is néz ki... Íme: Katt ide Amúgy most így néz ki a kocsim (katt a nagyításhoz): Szerintem nagyon kéne az a dísztárcsa rá mert így eléggé hülyén néz ki... Jövő hónapban amúgy kap még egy sötétítést a B oszloptól hátrafele, gondolom az is dob majd rajta egy kicsit! :D Hát én dísztárcsa nélkül nyomtam végig a telet, mert csak 3 volt meg :) Mekkora az ET-je ennek a felninek?
Thor Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 isi írta: szerintem meg egy alu dobna rajt sokat:D:D:D B) :D :)
burns Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 ady19 írta: Amúgy most így néz ki a kocsim... szép a fényezés! ennyi rozsdával én is kiegyeznék B)
h.adam92 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Thor írta: Hmm... fincsi cucc :D Nagyon szép az úttartása, kíváncsi lennék a futóműre és a beállításokra. 1:24-nél majdnem sok lett az a balos :) Egy kis infó a gépről: Opel Vectra STW Gyártási év: 1995, Ex Jacques Lafitte Motor: 4 hengeres 2l 16V STW Minichberger Lökettérfogat: 1998 cm ³ Teljesítmény: 300 lóerő 9000 ford / perc Súly: 845kg B) Maximális sebesség: kb 260 km / h áttételtől függően Váltó: X-TRAC 6 sebességes szekvenciális váltó, három tárcsás Sachs karbon kuplung Felfüggesztés: Sachs Fékek: elöl 4 dugattyús AP 380mm tárcsa, hátul 280 mm-tárcsa 2 dugattyús AP Kerekek: elöl / hátul 8,25 x 18 coll King Kevlar ülések http://www.performance-team.eu/images/rsga...en1dsc_0103.jpg http://www.performance-team.eu/images/rsga...en1dsc_0032.jpg http://www.performance-team.eu/images/rsga...sendsc_0258.jpg X20XEV gyanús ez a motor.. :(
Thor Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 h.adam92 írta: X20XEV gyanús ez a motor.. B) :D :) :(
jezus80 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Rég jártam erre! Most is csak célirányosan pötyögöm amit akarok, aztán irány vissza nyomni az ágyat! No nem asszony híjján vagyok, csak a jobb oldalamon az arcüregtől a tüdőmig minden begyulladt. (Ráadásul az asszonypajtásmondta tegnap reggel, hogy valami barom még a veki jobb tükrét is leütötte.) A lényeg: 1. Keresek topikba tettem fel, hogy kéne hátsó lökösre gyári króm csík. Hátha itt lenne valakinek...? 2. ady19 említette az oldalüvegre a szélterelőt. Ez meg van még? A link (már?) nem működik. Lehet érdekelne B)
ady19 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 jezus80 írta: Rég jártam erre! Most is csak célirányosan pötyögöm amit akarok, aztán irány vissza nyomni az ágyat! No nem asszony híjján vagyok, csak a jobb oldalamon az arcüregtől a tüdőmig minden begyulladt. (Ráadásul az asszonypajtásmondta tegnap reggel, hogy valami barom még a veki jobb tükrét is leütötte.) A lényeg: 1. Keresek topikba tettem fel, hogy kéne hátsó lökösre gyári króm csík. Hátha itt lenne valakinek...? 2. ady19 említette az oldalüvegre a szélterelőt. Ez meg van még? A link (már?) nem működik. Lehet érdekelne :( Uhhhh :D , hát először is jobbulást kívánok! B) Sok vitamint hajrá! :) Másodsorban: Megvan még a légterelő, bár burns már jelentkezett rá hogy neki lehet hogy kéne!? A linket majd lehet mindjárt javítom, illetve ha nem megy akkor elküldöm neked privátba! :) szerk.: Most néztem a hirdetésemet s nekem rendesen működik az összes kép, szóval lehet hogy nálad lesz a bibi! :) Ezt nézted???: Hirdetés
ady19 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 burns írta: szép a fényezés! ennyi rozsdával én is kiegyeznék :( Azért sok minden nem látszik ám a fényképen! :) B) Sajnos egyre több pontszerű rozsda jelent meg mostanában, ráadásul a vezető oldali első ajtón egy vékony csíkban is van már rozsda! :) Csak tudnám hogy mi a fenétől jelent ott meg, lehet hogy meghúztam volna kabátnak a cipzárával anno.. :D Valamint a kocsi tetején az első illetve a hátsó szélvédő tetejénél is megjelent a rozsda...
ady19 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Thor írta: Hát én dísztárcsa nélkül nyomtam végig a telet, mert csak 3 volt meg B) Mekkora az ET-je ennek a felninek? Nemigazán tudom hogy mekkora az ET-je, mert anno mikor csiszoltam a felniket akkor tüntek elő számok, de mióta lefestettem őket, nem látszik semmi sem! :D
ady19 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 isi írta: szerintem meg egy alu dobna rajt sokat:D:D:D Hát azt nem tagadom hogy egy alu dobna rajta sokat! Csak most örülök hogy volt pénz új nyárigumikra, felni felújítására stb. stb. Thor írta: B) :D :) Amúgy meg nem ér kiröhögni! :( :)
öcsibácsi Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Az áldozat. A nyom. Azért 1 ekkora taréjt meglovagolni 1 kicsit ültetett autóval elég nagy hülyeség volt. És még nem is értette, hogy a rendőrök miért mondják neki ÚT!! és látásviszonyoknak megfelelően kell vezetni. B)
ady19 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 öcsibácsi írta: Az áldozat. http://pics.coldline.hu/pics/214463-20110419-uJvBeJ.jpg A nyom. http://pics.coldline.hu/pics/214464-20110419-TiXT13.jpg Azért 1 ekkora taréjt meglovagolni 1 kicsit ültetett autóval elég nagy hülyeség volt. És még nem is értette, hogy a rendőrök miért mondják neki ÚT!! és látásviszonyoknak megfelelően kell vezetni. :( Ez mi volt?? :) Mert most nem értem!? B) Lemaradtam valamiről?? :D
öcsibácsi Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 ady19 írta: Ez mi volt?? :) Mert most nem értem!? B) Lemaradtam valamiről?? :D Szóval a pözs 106-os gazdija úgy gondolta, hogy áthajt a masinával a úton levő "apró" betontaréj felett. De nem jött össze tökéletesen a mutatvány és 1 apró lyukat hasított az olajteknőre. Kihívta a rendőreit, akik jót mosolyogtak rajta. Mindez a régi orosz laktanyában történt Veszprém és Szentkirályszabadja közt a múlt héten, pont a hajóépítő műhely előtt. Ennyi. :(
E547GT Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 ady19 írta: Azért sok minden nem látszik ám a fényképen! :) B) Sajnos egyre több pontszerű rozsda jelent meg mostanában, ráadásul a vezető oldali első ajtón egy vékony csíkban is van már rozsda! :( Csak tudnám hogy mi a fenétől jelent ott meg, lehet hogy meghúztam volna kabátnak a cipzárával anno.. :D Valamint a kocsi tetején az első illetve a hátsó szélvédő tetejénél is megjelent a rozsda... Azért ne keseredj, mármint ha rozsdáról beszélünk.. Persze az ember próbálja nyugtatni is magát több kevesebb sikerrel.. Makulátlan 15-20éves autó kevés van, főleg ha mindennapos és minden-évszakos használatról beszélünk.. Azért látni, láttam én is sok majdhogynem elrettentő példát rozsda tekintetében, úgy 8-10 éves autóknál is ! Néha csak én is nézek meg csodálkozok mik vannak. Az Opelek rozsdásodási hajlama a közhiedelem ellenére (általános használati körülmények közt) se rosszabb mint más autóké legyen akármilyen prémium márka is. Egy példa: saját családi 99-es golf IV-es, 90e km-el, anno újonnan vásárolva, a legutóbbi márciusi mosás után, több helyütt pontszerű "repülő" rozsdát mutat a karosszéria olyan pontjain ami több mint meglepő.. pl. jobb első sárvédő közepén több ponton, hátsó csomagtérajtó nyitó környéke, illetve a hátsó üveg alatt, első szélvédő üveg fenti része. Hozzátéve úgy hogy az autó első 5 évében telet-havat nem látott... Szal fel a fejjel ! :) Csak oda kell figyelni és időben elcsípni amit lehet és főleg megelőzni amennyire lehetőségeink engedik.
burns Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 ady19 írta: Uhhhh :) , hát először is jobbulást kívánok! B) Sok vitamint hajrá! :) Másodsorban: Megvan még a légterelő, bár burns már jelentkezett rá hogy neki lehet hogy kéne!? A linket majd lehet mindjárt javítom, illetve ha nem megy akkor elküldöm neked privátba! :) szerk.: Most néztem a hirdetésemet s nekem rendesen működik az összes kép, szóval lehet hogy nálad lesz a bibi! :( Ezt nézted???: Hirdetés A privátot előbb néztem, mint a fórumot, de megérzés alapján erre már reagáltam! :D Jezus barátunk segített nekem kasztni ügyben, tehát az a minimum, hogy átengedem a lehetőséget, ha meg tudtok egyezni!
Dark_Errant Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 (edited) Sziasztok! Itt még nem jártam, de e héten eljött az idő, mikor egy Vectra tulajdonos is lettem :DNincs vkinek egy így Csináld Vectra könyve pdf-ben? Fórumunk nem támogatja a jogsértő viselkedést. Kérjük ezt figyelembe venni. Bővebben erről itt olvashatsz. Módosítva December9, 2014 : forumadmin Jogsértés
ady19 Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 (edited) Dark_Errant írta: Sziasztok! Itt még nem jártam, de e héten eljött az idő, mikor egy Vectra tulajdonos is lettem :D Nincs vkinek egy így Csináld Vectra könyve pdf-ben? Szia! De megvan,...................................... További tartalom törölve: A hozzászólás tartalma jogsértő. --->foruadmin Módosítva December9, 2014 : forumadmin Jogsértés
ady19 Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 burns írta: A privátot előbb néztem, mint a fórumot, de megérzés alapján erre már reagáltam! B) Jezus barátunk segített nekem kasztni ügyben, tehát az a minimum, hogy átengedem a lehetőséget, ha meg tudtok egyezni! Ahogy gondoljátok, nekem végülis így is jó ha Jezus-nak tényleg kell!? :D
Thor Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 jezus80 írta: Rég jártam erre! Most is csak célirányosan pötyögöm amit akarok, aztán irány vissza nyomni az ágyat! No nem asszony híjján vagyok, csak a jobb oldalamon az arcüregtől a tüdőmig minden begyulladt. (Ráadásul az asszonypajtásmondta tegnap reggel, hogy valami barom még a veki jobb tükrét is leütötte.) A lényeg: 1. Keresek topikba tettem fel, hogy kéne hátsó lökösre gyári króm csík. Hátha itt lenne valakinek...? 2. ady19 említette az oldalüvegre a szélterelőt. Ez meg van még? A link (már?) nem működik. Lehet érdekelne :( Uhh, jobbulást! B) :D :)
Thor Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 öcsibácsi írta: Az áldozat. ... Azért 1 ekkora taréjt meglovagolni 1 kicsit ültetett autóval elég nagy hülyeség volt. És még nem is értette, hogy a rendőrök miért mondják neki ÚT!! és látásviszonyoknak megfelelően kell vezetni. B) :D :) :( öcsibácsi írta: Tuti póló. :) http://pics.coldline.hu/pics/214477-20110419-AwYhCa.jpg Nagyon nagy :)
jezus80 Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Köszönöm ezt a lovagias gesztust! Ha neked kell akkor nem happolnám el előled, főleg ha már komoly üzleti tárgyalásokba bocsáltkoztál! Addig is azért kép-ár érdeklődésbe bocsátkozom! A kasznizás sikerült? Ha bármi segítség kell szólj nyugodtan! Segítek, mint itt bárki más! :D :) :( burns írta: A privátot előbb néztem, mint a fórumot, de megérzés alapján erre már reagáltam! B) Jezus barátunk segített nekem kasztni ügyben, tehát az a minimum, hogy átengedem a lehetőséget, ha meg tudtok egyezni!
Recommended Posts