Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

Nekem is volt Honda felnim és gond nélkül fel ment a vectrára.

én meg az aluval szívtam pár hete, nyáron minden okés volt most meg nem ment fel, csiszolgattam vagy 2 órát mire mind felment, főleg az agyat:D:D fél mili eltérés elég sok amúgy, azért már bizt nem tudod felrakni, tudom mert nekem is kb. annyi volt az alum meg az agy között tavaly.

Megosztás:

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

én meg az aluval szívtam pár hete, nyáron minden okés volt most meg nem ment fel, csiszolgattam vagy 2 órát mire mind felment, főleg az agyat:D:D fél mili eltérés elég sok amúgy, azért már bizt nem tudod felrakni, tudom mert nekem is kb. annyi volt az alum meg az agy között tavaly.

De végülis csiszolással megoldottad, nem?? Mert elvileg mi is így fogjuk felrakni, más megoldás nem nagyon maradt... B)

Megosztás:

Nekem is volt Honda felnim és gond nélkül fel ment a vectrára.

Hát nem tudom hogy nekem Honda felnim van-e, mindenesetre nekem nem ment fel, az tuti! :D :( Jövő héten hétvégén újrapróbálkozom, immáron a megfelelő célszerszámokkal felszerelkezve.. Remélem mi nyerünk! B) (Nagyon mérges lennék ha feleslegesen öltem volna bele a felnibe pénzt, ráadásul azt még nem is néztem hogy mennyi meló volt a lefestésével is :) )

Megosztás:

Én az Astra Caravan-ra (F) akartam egy garnítúra Honda Civic felnit.

Agy nem stimmel. Astráé minimálisan nagyobb! Annyira kicsi volt a különbség, hogy majd megőrültem a méregtől :D

Nekem jó volt, mert civicről jött. Oly könnyen felment, hogy öröm volt feltenni B)

Megosztás:

Én az Astra Caravan-ra (F) akartam egy garnítúra Honda Civic felnit.

Agy nem stimmel. Astráé minimálisan nagyobb! Annyira kicsi volt a különbség, hogy majd megőrültem a méregtől :(

Detto, ugyanez nálam is! Megőrülök a méregtől, de majd szombat délután elrendezzük a szája szélét! B) :D Remélem mi nyerünk! :)

Megosztás:

Majd úgy is beszámolók a fejleményekről, feltéve ha esetleg érdekel valakit!? B)

Hát persze hogy érdekel :D

Próbáljátok csiszolópapírral az agyat is meghúzni kicsit, hogy lejöjjön a kosz és a rozsda. Nekem a gyári GM acélfelni is szorult hátul, mivel annyi retek volt az agyon is és a felnin is.

Megosztás:

Hát persze hogy érdekel B)

Próbáljátok csiszolópapírral az agyat is meghúzni kicsit, hogy lejöjjön a kosz és a rozsda. Nekem a gyári GM acélfelni is szorult hátul, mivel annyi retek volt az agyon is és a felnin is.

Ok, köszi az infót, akkor holnap arra is ránézünk majd.. :D

Megosztás:

No, a mai nap híre, hogy végre felkerültek a nyárigumik! :) Nem is volt olyan vészes a felni méretre csiszolása.. :D

Thor! Úgy csináltam ahogy ajánlottad, egy kicsit az agyat is megcsiszoltam.. B)

De hogy valami rossz is legyen a dologban, képzeljétek a gyári dísztárcsáim az új felnire nem hajlandóak felmenni! :) Próbáltuk kicsit erőltetni de nem ment.. Ilyenkor mi van?? Hogy lehet az hogy a 14colos felnire nem megy fel a 14-es dísztárcsa??

Gondolom akkor már itt is látszik hogy ez nem Opel felni, ezmiatt is szívtunk vele ennyit! :( (Azért örültem volna annak is ha slotti cartárs válaszolt volna a pü-mre is, hogy milyen autón volt ez a felni amit eladott)-->tanultam a dologból, legközelebb alaposabb leszek felnivásárlás terén, bár így is azért mázlim volt valamilyen szinten..

Megosztás:

No, a mai nap híre, hogy végre felkerültek a nyárigumik! :) Nem is volt olyan vészes a felni méretre csiszolása.. :D

Thor! Úgy csináltam ahogy ajánlottad, egy kicsit az agyat is megcsiszoltam.. B)

De hogy valami rossz is legyen a dologban, képzeljétek a gyári dísztárcsáim az új felnire nem hajlandóak felmenni! :) Próbáltuk kicsit erőltetni de nem ment.. Ilyenkor mi van?? Hogy lehet az hogy a 14colos felnire nem megy fel a 14-es dísztárcsa??

Gondolom akkor már itt is látszik hogy ez nem Opel felni, ezmiatt is szívtunk vele ennyit! :) (Azért örültem volna annak is ha slotti cartárs válaszolt volna a pü-mre is, hogy milyen autón volt ez a felni amit eladott)-->tanultam a dologból, legközelebb alaposabb leszek felnivásárlás terén, bár így is azért mázlim volt valamilyen szinten..

Szóval akkor sikerült :) Gratula!

Nekem is volt már olyan, hogy iszonyat nehezen ment fel az új dísztárcsa (igaz utángyártott) a felnire. Sőt! végiggondolva dolgot már jártam úgyis, hogy a gyári GM felnire először nem bírtam felrakni a gyári dísztárcsát :( Aztán pár hónap múlva véletlenül megint a kezembe akadt és akkor meg kis ügyeskedéssel simán felment.

Amúgy a felniben van olyan perem amibe be tud akadni a dísztárcsa?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.