Thor Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Nem a hütőtől van messze, hanem a vízpumpától :D És a vízpumpa hűti a hűtőközeget? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kendre Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Sziasztok! Érdeklődnék a vectra központi zárja felől. Az anyósülés felől nem reagál, ezért a többi is visszanyílik. Ha ott zárom be kulccsal, akkor meg működik rendesen az összes. Mi szokott lenni nagy általánosságban a hibája, a motor? Az érzékelő szerintem biztosan jó, mert érzékeli, ha ott nem záródik le és ha kulccsal lezárom akkor azt is érzékeli és lezár mind. Egyébként úgy látom nem egyszerű kicserélni. A zárszerkezetet kell hozzá kivenni. Ha azt a három csavart kiveszem, akkor már hozzáférek a motorhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Sziasztok! Érdeklődnék a vectra központi zárja felől. Az anyósülés felől nem reagál, ezért a többi is visszanyílik. Ha ott zárom be kulccsal, akkor meg működik rendesen az összes. Mi szokott lenni nagy általánosságban a hibája, a motor? Az érzékelő szerintem biztosan jó, mert érzékeli, ha ott nem záródik le és ha kulccsal lezárom akkor azt is érzékeli és lezár mind. Egyébként úgy látom nem egyszerű kicserélni. A zárszerkezetet kell hozzá kivenni. Ha azt a három csavart kiveszem, akkor már hozzáférek a motorhoz? Még mielőtt kicseréled érdemes lenne átnézni a kábeleket a zár környékén. Van egy érzékelő "csipesz" szerű műanyag amit a belső kilincsre kell felpattintani, lehet ez esett le. De az is lehet hogy csak át kellene olajozni. Szóval érdemes ránézni az anyagi ráfordítás előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kendre Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Még mielőtt kicseréled érdemes lenne átnézni a kábeleket a zár környékén. Van egy érzékelő "csipesz" szerű műanyag amit a belső kilincsre kell felpattintani, lehet ez esett le. De az is lehet hogy csak át kellene olajozni. Szóval érdemes ránézni az anyagi ráfordítás előtt. De azt jól tudom, hogy ezt a műveletet nem lehet helyben megoldani? Ki kell szedni az egész zárat, hogy hozzáférjek...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 És a vízpumpa hűti a hűtőközeget? B) Hűtő hűti, de a vízpumpa forgatja, és a 4. henger a vízpumpától van a legtávolabb, ezért kevesebb mindig ott a kompresszió, mint a többibe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Sziasztok! Érdeklődnék a vectra központi zárja felől. Az anyósülés felől nem reagál, ezért a többi is visszanyílik. Ha ott zárom be kulccsal, akkor meg működik rendesen az összes. Mi szokott lenni nagy általánosságban a hibája, a motor? Az érzékelő szerintem biztosan jó, mert érzékeli, ha ott nem záródik le és ha kulccsal lezárom akkor azt is érzékeli és lezár mind. Egyébként úgy látom nem egyszerű kicserélni. A zárszerkezetet kell hozzá kivenni. Ha azt a három csavart kiveszem, akkor már hozzáférek a motorhoz? Motorhibás. Ha kell, van hozzá központi motorom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 De azt jól tudom, hogy ezt a műveletet nem lehet helyben megoldani? Ki kell szedni az egész zárat, hogy hozzáférjek...? Csak a kárpitot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 De azt jól tudom, hogy ezt a műveletet nem lehet helyben megoldani? Ki kell szedni az egész zárat, hogy hozzáférjek...? Hát, ez a kezeidtől függ (nőgyógyászok előnyben) B) Belülről, ha leveszed a kárpitot, akkor már sok mindenre fény derülhet. Utána már nem annyira nagy matek kiszedni a kilincset. Ha a nyomórudat kiakasztod és kitekered a két 10-es csavart, akkor már ki is tudod venni. De ITT szépen leírták az Astrás Cartársak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Motorhibás. Ha kell, van hozzá központi motorom! Májerül tolod B) Röntgen szemed van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kendre Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Hát, ez a kezeidtől függ (nőgyógyászok előnyben) B) Belülről, ha leveszed a kárpitot, akkor már sok mindenre fény derülhet. Utána már nem annyira nagy matek kiszedni a kilincset. Ha a nyomórudat kiakasztod és kitekered a két 10-es csavart, akkor már ki is tudod venni. De ITT szépen leírták az Astrás Cartársak. Na, itt kezdődik a gond. Nekem az a rész ami mögött a motor és a kilincs, zár van az merevül báldog. Csak az ajtó közepe fele kezdődik a "szerelőnyílások" sora. Könyékíg be kell nyúljak az ajtóba, hogy egyáltalán kitapinthassam a motort. Látni még esélyem sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Májerül tolod B) Röntgen szemed van? Nem egy autóba láttam már központi motort hibásat, vectrába elég sűrűn. Belehet fújni wd-40el, úgy 1 hónapig kb. müködik, de gondolom nem akarja még1x szétszedni :D 1x szedje szét és csinálja meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Mostanában ilyen projektek mennek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Mostanában ilyen projektek mennek: https://lh4.googleusercontent.com/_3HNqnjOH...20110401444.jpg https://lh5.googleusercontent.com/_3HNqnjOH...20110406448.jpg https://lh5.googleusercontent.com/_3HNqnjOH...20110406450.jpg Turbós Star, és Schwalbe! :D Jó kis gépek ezek. 4évig simsonoztam. Egy 51esem volt, versenyezni akartam vele, komoly pénzt öltem bele, 13lóerős volt, 100at ment, és böszmét lépett :) Csak sok lett volna anyagilag a versenyzés, így 1évig használtam utcán, de szinte használhatatlan volt mert 8ezres fordulat alatt nem akart nagyon menni.. B) És így elbontottam, és eladtam! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Turbós Star, és Schwalbe! :D Jó kis gépek ezek. 4évig simsonoztam. Egy 51esem volt, versenyezni akartam vele, komoly pénzt öltem bele, 13lóerős volt, 100at ment, és böszmét lépett :) Csak sok lett volna anyagilag a versenyzés, így 1évig használtam utcán, de szinte használhatatlan volt mert 8ezres fordulat alatt nem akart nagyon menni.. B) És így elbontottam, és eladtam! :) Majdnem (igaz egykutya), mindkettő turbós Schwalbe (1974/1975). A szép, 13Le... Milyen lánckerekek voltak rajta? Fékek milyenek voltak? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Majdnem (igaz egykutya), mindkettő turbós Schwalbe (1974/1975). A szép, 13Le... Milyen lánckerekek voltak rajta? Fékek milyenek voltak? B) Gyári kuplungkosár volt könnyítve fémbetétes lamellák voltak benne. Első fogaskerék 14es volt, hátsó meg gyári(azthiszem 34 es?!) 11.000fordulaton adta le a 13lovat. 1krómgyűrűs dugó volt benne, 6századra illesztve :D 60as 4felömlős segédkipus henger volt, hozzá tervezett rezóval, és 21es amal karbival, meg ducati energia gyújtással :) Elől Honda NSR 50 esnek az elsővillája volt, 2dugattyús féknyereggel, szal elől tárcsa volt, hátul meg gyári fék :( Nagyon élvezetes volt vele menni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Gyári kuplungkosár volt könnyítve fémbetétes lamellák voltak benne. Első fogaskerék 14es volt, hátsó meg gyári(azthiszem 34 es?!) 11.000fordulaton adta le a 13lovat. 1krómgyűrűs dugó volt benne, 6századra illesztve B) 60as 4felömlős segédkipus henger volt, hozzá tervezett rezóval, és 21es amal karbival, meg ducati energia gyújtással :D Elől Honda NSR 50 esnek az elsővillája volt, 2dugattyús féknyereggel, szal elől tárcsa volt, hátul meg gyári fék :) Nagyon élvezetes volt vele menni :) Nagyon kemény lehetett (és főleg nem olcsó) :( Én tegnap egy 150-es noname quadot ráncigáltam meg... az is élvezetes volt, ment a 1000el a brake-sliding :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ady-Ádám boldogot neked. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Mostanában ilyen projektek mennek: Drága a benzin, meg itt a jó idő. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Változik a világ. :D Üzent a volt főnököm, hogy újra bírná látni a pofám. B) Holnap meglátogatom, kíváncsi leszek, mit ajánl. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 2:40-től. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Kisdobos. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ady-Ádám boldogot neked. :D Köszönöm szépen Öcsibácsi! :) Szépen lassan öregszik az ember.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Változik a világ. :D Üzent a volt főnököm, hogy újra bírná látni a pofám. B) Holnap meglátogatom, kíváncsi leszek, mit ajánl. :) Na :) , ennyire jól dolgoztál?? :( Biztos időközben rájött hogy mégsem kéne téged nélkülöznie.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 2:40-től. :( Ezek állatok!! :D A srác alig bírja tartani a könyvet... :) Kisdobos. B) :) Ez állati jó, nem semmi a kis srác.. :) :) :D Hát így sohasem szeretnék járni! :D Ez nagyon brutál.. Bef*snék az ilyedtségtől az tuti.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts