mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 már megvolt ;-) Okés, annál jobb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 mondjuk nekem a Formula jobban bejön Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Tiszteletem! Igen kikértem Basz hasznos tanácsait és a gumin még vacillálok , hogy használt vagy új legyen bár most van egy elég visszautasíthatatlan ajánlat a 4 új felni 80 %-os hasz. gumival 120 e HUF és már alig várom , hogy a vason csillogjon !!! :lol: :lol: ;) :( De lenne még egy fontos kérdésem !!!!! Asszem ki kéne cserélni a verdán a fékeket (nem vagyok megelégedve velük a szerelő is aszondta már rendes válluk van a tárcsáknak) szóval utánnakérdeztem mennyibe is lenne ez nekem ?? Néhány hozzávetőleges árat közölnék és jó lenne , ha megmondanátok hogy jó-e vagy tudtok jobbat olcsóbban !!!!!!!!!!! Tárcsa elöl : 9000 / db ( valamilyen Svéd ) Tárcsa hátul kézifék dbbal : 8900 / db (ua. mint az első ) Fékbetét elől : 10000 / garnitúra Fékbetét hátul : 8500 / garnitúra + valami faja fékolaj (1 L) meg esetleg a néhány cső : 5000 ft Nem is biztos , hogy mindent cserélni kell de nemtom kivel nézessem meg mer a szerelő úgyis azt mondja , hogy ki kell cserélni mindent !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Stewe!!!! Már megint kapkodsz!!!! Miután beléptél elég komoly kedvezmények illetnek majd meg alkatrész ügyben... Amúgy meg csak Brembo tárcsát és ferrodo betétet vegyél ha rám hallgatsz...meg az itteniek 99%-ára... :wink: Üdv.: Anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Jó - jó ! De már kitöltöttem a regisztrációt meg a csekketis befizettem és még mindig az áll a nevem mellett , hogy érdeklődő !!!! Vagy megint kapkodok ???? :lol: :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Írj egy püt UHUHU-nak, hogy nézze meg beérkezett e a pénz, és hogy mikor adtad fel... Aztán meg türelem...nem két perc alatt látják a lóvét... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Írj egy püt UHUHU-nak, hogy nézze meg beérkezett e a pénz, és hogy mikor adtad fel... Aztán meg türelem...nem két perc alatt látják a lóvét... :wink: OK Kösz inkább kicsit türelmes leszek és várok ! Most meg megyek mert várnak a haverok ! Akkor vasárnap !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Már megint csak a heverok, meg a puncik... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 ....Asszem ki kéne cserélni a verdán a fékeket (nem vagyok megelégedve velük a szerelő is aszondta már rendes válluk van a tárcsáknak) szóval utánnakérdeztem mennyibe is lenne ez nekem ?? Néhány hozzávetőleges árat közölnék és jó lenne , ha megmondanátok hogy jó-e vagy tudtok jobbat olcsóbban !!!!!!!!!!!.... Asszem ezt már az átvizsgáláskor mondtuk volt :lol: :lol: ;) :( Mindent megoldunk, csak könyörgöm, tényleg ne kapkodjál :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 JVagy megint kapkodok ???? :lol: :lol: ;) :( nyugi :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Magyarázhat neki az ember... :roll: ...a csekk sem ért oda másnap... :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Yo est8 ! Yo est8 !! Mindenki csak nyugtat mik vagytok Ti egy nagy csapat válium ??? <-- <-- (csak vicc volt , nem komolyan venni az előző megjegyzést !!!!) Olyan nyugodt vagyok , hogy nyugodtabb nem is lehetnék , de azért már alig várom , hogy alakuljon valami az ügyben mindegyik szálon ( felni , fék , kuplung ) mert azért be vagyok sózva rendesen :lol: :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Yo est8 ! Yo est8 !! Olyan nyugodt vagyok , hogy nyugodtabb nem is lehetnék Csak Lne aludj! :lol: :lol: ;) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Csak Lne aludj! :lol: :lol: ;) :wink: Hát az elég rottyul venné ki magát , ha elaludnék itt a pultban a vendégek meg csak császkálnának itt a szállodában össze-vissza :( :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Hát az elég rottyul venné ki magát , ha elaludnék itt a pultban a vendégek meg csak császkálnának itt a szállodában össze-vissza :( :D :D :D :D Akkor nem láttad még Antit "dolgozni"! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Akkor nem láttad még Antit "dolgozni"! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Kollégáról jót vagy semmit !!! Mellesleg nem tudom miért cseszegetitek szegény Antit ennyi fórumozás meg e-bayezés közepette nehéz időt szakítani a munkára is !! :lol: :oops: :lol: Különben ez nem is igaz csak ezért írtam , hogy én is B....gassam egy kicsit ! Majd holnap jól megszivat ezért valamivel !! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Stewe! Én nem tenném... :wink: Meg különben is sok időt vesz igénybe a német fórumon a nyomulás... ...amúgy tök normálisan fogadtak :wink: ...Söt feltöltötték a képet a Moap-ra is.. http://www.dreamplanet.org/pic/utcai%20gsi.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 ...Söt feltöltötték a képet a Moap-ra is.. http://www.dreamplanet.org/pic/utcai%20gsi.jpg Hotte millen híres lettél!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Há ne viccel :wink: j... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Helló-Belló! Teljesen le vagyok törve !! Tegnap este kb. másfél óra alatt írtam egy kisebb regényt nektek , hogy mi , merre , meddig és tök jó lett , de közben a vendégekkel is kellett foglalkoznom úgyhogy mire oda jutottam , hogy elküldöm újra be kellett jelentkeznem ! Gondoltam semmi gond de mikor megláttam , hogy az elmúlt másfél órám pötyögésének eredméye odalett elég morcos lettem ! Pedig jókis sztori lett belőle lehet , hogy mégegyszer megpróbálom majd leírni és több részletbe elküldöm !!!! :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Helló-Belló! Teljesen le vagyok törve !! Tegnap este kb. másfél óra alatt írtam egy kisebb regényt nektek , hogy mi , merre , meddig és tök jó lett , de közben a vendégekkel is kellett foglalkoznom úgyhogy mire oda jutottam , hogy elküldöm újra be kellett jelentkeznem ! Gondoltam semmi gond de mikor megláttam , hogy az elmúlt másfél órám pötyögésének eredméye odalett elég morcos lettem ! Pedig jókis sztori lett belőle lehet , hogy mégegyszer megpróbálom majd leírni és több részletbe elküldöm !!!! :lol: :lol: ;) Őőő!Word, aztán lement, aztán meg bemásol.Aztán nincs iyen kellemtlenség! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Stewe! Én nem tenném... :wink: Meg különben is sok időt vesz igénybe a német fórumon a nyomulás... ...amúgy tök normálisan fogadtak :wink: ...Söt feltöltötték a képet a Moap-ra is.. http://www.dreamplanet.org/pic/utcai%20gsi.jpg remélem, megemlítetted a fotós nevét ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Őőő!Word, aztán lement, aztán meg bemásol.Aztán nincs iyen kellemtlenség! :wink: Lehet , hogy mondasz valamit de amikor elkap az írói láz nem gondolkozol :lol: :lol: ;) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 KÉrdés : én össz-vissz 67 kiló vagyok mégos megfulladok a biztonságiövtől , ha be van csatolva ! Nem a felső része a gáz , hanem az alső pedig nem vagyok valami vastag mondom ! Azt szeretném megtudakolni , hogy hogy lehet azt a kis pöttyöt (ami megakadályozza az övet , hogy visszacsússzon) kivenni és arrébb tenni , hogy kényelmes legyen ??? Kérdés 2 : lehet , hogy hülyeség , de mikor mentem haza reggel olyan volt az autó mintha nem húzna rendesen (kb 10-15 liter benzin volt benne) mielőtt jöttel fel megtankoltam (60 lityó) és jobb lett a helyzet asszem :shock: :oops: :shock: Lehet az , hogy teli tankkal jobban megy mint üresen ? Ennek nem fordítva kellene lenni ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts