öcsibácsi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Nem titok. 325 zöldhasú. Azóta már költögettem rá, lengéscsillapítók vezérlés, friss olaj, stb. sok volt érte? Mennyit ér egy ilyen 16 éves kocsi? Szerintem simán megérte. :D Hol kapsz ennyi extrát ezért a pénzért? (rozsdás szeméthalmokat árulnak ilyen áron :D ) Helyreteszed az elektronikát és sokáig jó kis gép lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Boldog születésnapot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Köszi Öcsibácsi. Az elektronika az még biztos feladja a leckét, de tegnap pl. ment hibakód nélkül, de Thor adott többek között egy két leckét és megpróbálom stabilizálni ezt az állapotot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Nem titok. 325 zöldhasú. Azóta már költögettem rá, lengéscsillapítók vezérlés, friss olaj, stb. sok volt érte? Mennyit ér egy ilyen 16 éves kocsi? Ajándék volt ennyiért :lol: Az olaj/szűrők/vezérlés triumvirátust amúgy is ildomos cserélni minden "új" autónál. Mennyit ér? Hát szerintem ez relatív. Nekem minden pénzt megér :) Amúgy az enyém 550-re volt hirdetve 2 éve (de 400-ban sikerült elhozni :D ) De azóta már teljesen felújítottam mindent, szóval elég sok lovetta ment a gépbe, de most már csak bele kell ülni és menni menni menni. Ez volt a cél :D Szóval kitartást, jó lesz az! Utólag is Boldog Szülinapot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Köszi Öcsibácsi. Az elektronika az még biztos feladja a leckét, de tegnap pl. ment hibakód nélkül, de Thor adott többek között egy két leckét és megpróbálom stabilizálni ezt az állapotot! Merre laksz Rajmund? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Merre laksz Rajmund? Ott van az adatlapon: Kisar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Merre laksz Rajmund? Ott van az adatlapon: Kisar Szabolcs Szatmár Bereg Megye Mátészalka környéke ha így ismerős de a legközelebbi város Fehérgyarmat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Nem tán be akartál neki szakérteni Öcsibácsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Merre laksz Rajmund? Szabolcs Szatmár Bereg Megye. Legközelebbi város Fehérgyarmat, majd 30km Mátészalka, 70km Nyíregyháza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Nem tán be akartál neki szakérteni Öcsibácsi? Miben? Az X20XEV- ben Thor és H.adam jobban otthon van. :D Az enyém egyszerű mint 1 faék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 No, műszaki is van. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 No, műszaki is van. :D :lol: Gratula :) Rendes műszaki volt, vagy kicsit elnézős? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Gratula :) Rendes műszaki volt, vagy kicsit elnézős? :D 1 picit elnézték. :D (hisz másik számú motor van benne) :lol: De, voltam előműszakin is, rendesen megnézték, megmérték és közölték mit hozzak rendbe ill. cseréljem ki a hátsó dobot legalább a vizsga idejére. :D Amúgy megfelelt a követelményeknek a masina. ;) Nincs rizikó, hogy rossz fék vagy egyéb hülyeség, gyerekkel járok, de mást sem akarok összetörni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Nekem is két kicsi gyerek ül hátul, így fontos volt, hogy ne csak kamu legyen a műszaki! Persze nem kevés tőkét toltam a masinába, hogy minden rendben legyen, de a biztonság az első! Teljesen egyet értek Veled Öcsibácsi! 1 picit elnézték. :) (hisz másik számú motor van benne) :D De, voltam előműszakin is, rendesen megnézték, megmérték és közölték mit hozzak rendbe ill. cseréljem ki a hátsó dobot legalább a vizsga idejére. ;) Amúgy megfelelt a követelményeknek a masina. :D Nincs rizikó, hogy rossz fék vagy egyéb hülyeség, gyerekkel járok, de mást sem akarok összetörni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 No, műszaki is van. :) :lol: Akkor most már szinte teljesen kész a verda, nem?? Vagy maradt még valami hátra?? Nekem sajna úgy néz ki hogy lassan szerelőhöz kell vinnem a kocsit! ;) Már tavaly nyár óta van olajfolyásom, de mostanság úgy néz ki hogy erősödött! Ma lemostuk (jó kis Brigéciollal) nevelőfaterral a motor olajos részét, hogy behatárolhatobb legyen hogy honnan is folydogál az olaj.. :D Nagyon úgy néz ki viszont hogy hengerfej tömítés lesz a bibi, de 1 héten belül úgy is kiderül.. Kíváncsi leszek hogy ha tényleg ez lesz az mennyibe fog fájni javíttatás terén.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Lenne még egy más jellegű kérdésem hozzátok! :lol: A héten vettem a kocsiba pótféklámpát mivel ugye gyárilag nincs benne! A kérdésem az lenne hogy bonyolult az ilyen bekötése?? Csinált valaki már ilyet?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Lenne még egy más jellegű kérdésem hozzátok! :lol: A héten vettem a kocsiba pótféklámpát mivel ugye gyárilag nincs benne! A kérdésem az lenne hogy bonyolult az ilyen bekötése?? Csinált valaki már ilyet?? :D Én ugy csinálnám hogy a gyári féklámpára kötném rá!megkeresném a féklámpához menö vezetéket,elvágnám és a pótféklámpa vezetékét arra kötném rá!nem bonyolult :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 sziasztok!nekem ugy néz ki féltengelyes lesz a kicsike!Teljesen kitekert kormánynál,kanyarodásnál már erösen kattog a jobb oldala! véleményetek szerint elég e kerékoldali féltengely csuklót cserélni?? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 sziasztok!nekem ugy néz ki féltengelyes lesz a kicsike!Teljesen kitekert kormánynál,kanyarodásnál már erösen kattog a jobb oldala! véleményetek szerint elég e kerékoldali féltengely csuklót cserélni?? köszi Általában az szokott behalni, a belsőt nem éri akkora igénybevétel, ott nem "törik" akkorát a csukló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Általában az szokott behalni, a belsőt nem éri akkora igénybevétel, ott nem "törik" akkorát a csukló. köszi! és a másik odalon is kellene?tehát párba?vagy elég az ami meghibásodott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Általában az szokott behalni, a belsőt nem éri akkora igénybevétel, ott nem "törik" akkorát a csukló. utána jártam,két fajta abs gyürü fogszám létezik a kategóriában(29es és 43as)!sajnos nem tudom melyik kell az enyémbe!meg kell hogy számoljam a kocsin? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 köszi! és a másik odalon is kellene?tehát párba?vagy elég az ami meghibásodott? Elég azt amelyik rossz. Persze minden pénz kérdése, de nem sokan cserélnek előre alktrészt( talán a vezérlést kivéve) és ugye van is előjele a meghibásodásnak, nem csak úgy hogy egyik pillanatban jó, aztán szétesik. utána jártam,két fajta abs gyürü fogszám létezik a kategóriában(29es és 43as)!sajnos nem tudom melyik kell az enyémbe!meg kell hogy számoljam a kocsin? :D Elméletileg évjárat, motorkód, sőt van hogy alvázszám alapján szoktak pontosítani a kereskedők. Én is kinéztem egy tök olcsót ami szerintem jó volt, de felhívtak rendeléskor, hogy az enyémbe nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Elég azt amelyik rossz. Persze minden pénz kérdése, de nem sokan cserélnek előre alktrészt( talán a vezérlést kivéve) és ugye van is előjele a meghibásodásnak, nem csak úgy hogy egyik pillanatban jó, aztán szétesik. Elméletileg évjárat, motorkód, sőt van hogy alvázszám alapján szoktak pontosítani a kereskedők. Én is kinéztem egy tök olcsót ami szerintem jó volt, de felhívtak rendeléskor, hogy az enyémbe nem jó. köszi a kielégitö választ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 köszi a kielégitö választ! :D Nincs mit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 műszervilágítást, hogyan lehet varázsolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts