Atommanó Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Múltkor akartam kérni csekket, csak úgy elrohantunk, hogy kimaradt... De már nyaggat vele, szóval ha Piiiista ad majd egyet akkor belép :wink: Csak ritkán dologzik, és ezért ritkán fórumozik is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Múltkor akartam kérni csekket, csak úgy elrohantunk, hogy kimaradt... De már nyaggat vele, szóval ha Piiiista ad majd egyet akkor belép :wink: Csak ritkán dologzik, és ezért ritkán fórumozik is... Adjál pontos nevet címet, és küldjük postán. Szerintem ennél 1xűbben nem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Dark! Pü ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 ....De már nyaggat vele, szóval ha Piiiista ad majd egyet akkor belép :wink:.... Ha szólsz akkor adok :wink: Mondjuk holnap :lol: :lol: ;) :( :D Legyen nálad is, soha nem lehessen tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Buzizza otthon a vasát... :lol: Csak akkor van netközelben, ha melózik...ebből is látszik milyen keveset... :lol: ;) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Tiszteletem Mindenkinek !!! Stewe él , élt és élni fog és egyre boldogabban mert prímán megy a verda !!!!!!!! :lol: :lol: ;) :( Igaz az elmúlt héten költöttel rá 40 rongyot de mufály volt !! Kapot 4 új szilentet , 4 új gyári opel gyertyát , úl elosztófedelet meg rotort , meg zajfelfgót a motorháztetőre és ma saját kezűleg ( egy haverom segített ) kicseréltük a vízhőfok visszajelző gombát vagy mit elég meleg volt a helyzet is meg a víz is :D :D :D :D Dee persze ezek csak apróságok és egy igazi rajongót nem riasztanak el sőt csak jobb érzés , hogy javítgatom/gattatom a saját vasamat!!!!!!! MÁS ! Ha végre sikerül regisztráltetnom magam a klub oldalán és a csakk is eljut hozzám esküszöm fizetek és klubbtag leszek mihelyt lehet addig légyszi ne kövezzetek meg :oops: :oops: :oops: :oops: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Ja és van egy nagy rahedli csomó kérdésem melyekre szeretnék minél hamarabbi válaszokat is de sajna mindig akkor jutnak eszembe mikor a kocsiban ülök és akkor nem lehet fórumozni !!! Pedig fontosak csak mire ide érek mindig kimennek a fejemből :lol: :lol: ;) :( Egy nagyon fontos tudom , hogy van !!! Lenne eladó 4 alufelnim roppant baráti áron bár tudom , hogy nem ebben a rovatban a helye .. éppen ezért kimoderálva, és áthelyezve az eladó felnik közé... -uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Ha végre sikerül regisztráltetnom magam a klub oldalán és a csakk is eljut hozzám esküszöm fizetek és klubbtag leszek mihelyt lehet addig légyszi ne kövezzetek meg :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: szerintem tök nehéz :roll: :roll: :roll: http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...mid=1&Itemid=45 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 szerintem tök nehéz :roll: :roll: :roll: http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...mid=1&Itemid=45 Sikerült kitöltenem a roppant bonyolult jelentkezési lapot úgyhogy már csak a csekket kell befizetnem !!! Ha megkapom a srácoktól !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Sikerült kitöltenem a roppant bonyolult jelentkezési lapot úgyhogy már csak a csekket kell befizetnem !!! Ha megkapom a srácoktól !!! Most bemegyek hozzád és adok neked csekket. Addig gondolkozz a kérdéseiden ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 hűha úgylátom életveszélyesen meg lettem fenyegetve nincs menekvés lesz csekkem is úgyhogy mincs más hátra mint előre be kell lépni!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: ;) :( :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Én meg ugye Darkkal megbeszéltem, hogy postaaaaa... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Tiszteletem! Megvan a csekk és most megyek befizetni , úgyhogy aggodalomra semmi ok ! Mostmár biztos nem szabadultok tőlem !!!!! :lol: :lol: ;) Végre kinéztem az új felnit is , csak vigye el valaki a régit azonnal megbótolom a kicsikémre !! (akit esetleg érdekel : AWS Racing 16 colos lesz az új feni nagyon ütős!!!!) Most Stewe búcsúzik mert egy ideig megint nem leszek net közelben !! Jó fórumozást mindenkinek !!! Stewe vége ....UFF Ui. : Vasárnap gályázom majd megint !! Atommanó addig kitartást!! 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Kitartok... :roll: Csekk ment postán is??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 ....Tiszteletem!.... Nahh már van avatar képed is :lol: Igaz olyan mint én vagyok: elég füstös és roppant sötét :wink: :lol: ;) Majd korrigáljuk ! Mármint lesz másik kép gyártva avatar kapcsán :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jirko Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 sziasztok!nem tudom h az 16i-s vectra szervókormánya és motorja kompatibilis e a kadettéval.mert 1.6i-s kadettomon nem tudom h hogy kell rögziteni a szervőszivattyú tartó bakot aki tud segíteni akár képpel is az ha tud akkor írjon.jirkojirko@freemail.hu előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Kitartok... :roll: Csekk ment postán is??? :roll: Csekk jött postán is és azt fizettem be mert roppant precízen ki volt töltve , kicsit jobban mint ahogy én megírtam :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Nahh már van avatar képed is :D Igaz olyan mint én vagyok: elég füstös és roppant sötét :wink: :D :D Majd korrigáljuk ! Mármint lesz másik kép gyártva avatar kapcsán :D :D :D Uram ismételten lekötelezett !! Kösz a képet ! Mostmár mindenki szembesülhet kicsikém erényeivel ( füstös és sötét :lol: :lol: ;) )!! Szóval majd csinánlunk világos gyönyörü képeket is róla 8) 8) 8) :( :D Addig is KKKKÖÖÖÖÖSSSSZZZZZZ!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 ....Szóval majd csinánlunk világos gyönyörü képeket is róla.... Majd ha meglesz az új felgen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Majd ha meglesz az új felgen :wink: Már ki van nézve csak a régit kéne elpasszolni mert már nagyon rá vagyok izgatódva !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 PLEASE HELP ME !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 PLEASE HELP ME !!! Felrakom majd pár helyre :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Felrakom majd pár helyre :wink: Megnézed amit kinéztem ??? ( AWS Racing ) az Aws oldalon az utolsó ,hamar megtalálod !!! :lol: :lol: ;) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Megnézed amit kinéztem ??? ( AWS Racing ) az Aws oldalon az utolsó ,hamar megtalálod !!! :lol: :lol: ;) :( :D Nos nem. Küldtél üzenetet ? Pötyögd be ide is kérlek. Amúgy jobban járnál, ha Balázs, azaz a klub "felnifelelősének" véleményét kérnéd ki :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 már megvolt ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts