tgabika76 Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 Ez jó kérdés, annyit tudok hogy összkerekes Calibrában '93 után tuti hogy ez van (mindegy hogy X20XEV vagy C20NE) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Ez jó kérdés, annyit tudok hogy összkerekes Calibrában '93 után tuti hogy ez van (mindegy hogy X20XEV vagy C20NE) Utána nézegettem, és mintha C20XE gsi astrákba is ilyen lenne. Meg az igaz hogy sperrdifis? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Nem sperres. A kiosztas utan van irva. 3,45 + Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 így van, közkeletű tévedés hogy sperres, a "+" az erősített kivitelnek szól: a sima F18 190Nm-t visel el, az F18+ meg 205-öt, de neked nem emiatt kell, az áttételei is mások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Na, így e: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Omega "B" első ülések berakhatók a vectrába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Úgy tudom igen. A sín nem egyezik, de az ülés felfogatása igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Újabb projekt! Fojtószelepház bővítése! Ki-mit szól hozzá? Gyárilag 58mm a pillangószelep. De viszont a szívósor keresztmetszete ahol csatlakozik rá, 64mm. És a terv a következő: 64mm re felbővíteni végig a pillangószelepházat, v6 légtömegmérő(nagyobb belső átmérő) 70es szilikon csövezés. Szerintetek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Ha már minden mást átfaragtál, és csak ez a pár százaléknyi plusz hiányzik, akkor van értelme, de önmagában nem sokat fog hozni valószínűleg. Plusz megint programoztatni kell az ecut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Angel eyes (első) lámpákba milyen izzó megy H4 v. H7 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Angel eyes (első) lámpákba milyen izzó megy H4 v. H7 ? H4 biztos nem... H1 vagy H7, mind a kétféle verzió játszott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 H4 biztos nem... H1 vagy H7, mind a kétféle verzió játszott... H7-es megy a Refibe is, és a tompítottba is! FK(depo) angel eyes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Ha már minden mást átfaragtál, és csak ez a pár százaléknyi plusz hiányzik, akkor van értelme, de önmagában nem sokat fog hozni valószínűleg. Plusz megint programoztatni kell az ecut. Sok kicsi sokra megy! :) Amúgy ez a chip van benn: http://www.ebay.co.uk/itm/OPEL-MOTORSPORT-PHASE-7-ECU-CHIP-X20XEV-2-0-16V-159-BHP-/250896494929 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 H7-es megy a Refibe is, és a tompítottba is! FK(depo) angel eyes. Az fk-s angely eyes-t a depo gyártja? Akkor nincs több kérdésem... meg nem csodálkozok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Köszi szépen, amúgy mi baj van a depos-al? Most vettem gyári kivitelű depo-s lámpát a másik vekibe semmi gond vele:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 èpítettem már be jónéhányat, és valami ritka silány minöegüek a gyáriakhoz képest. Mondjuk ez majdnem minden olcsó utángyári lámpára igaz, nem csak a depo´ra. Akinek meg angel eyes van eddig mindenki panaszkodott hogy nem látni vele. Miért nem inkább bontott gyári lámpát vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 èpítettem már be jónéhányat, és valami ritka silány minöegüek a gyáriakhoz képest. Mondjuk ez majdnem minden olcsó utángyári lámpára igaz, nem csak a depo´ra. Akinek meg angel eyes van eddig mindenki panaszkodott hogy nem látni vele. Miért nem inkább bontott gyári lámpát vettél? Ez újonnan 5 K volt, a bontott is a körüli, ha 4-5 évet elmegy már jó és gyorsan kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 èpítettem már be jónéhányat, és valami ritka silány minöegüek a gyáriakhoz képest. Mondjuk ez majdnem minden olcsó utángyári lámpára igaz, nem csak a depo´ra. Akinek meg angel eyes van eddig mindenki panaszkodott hogy nem látni vele. Miért nem inkább bontott gyári lámpát vettél? Nah szal. Az a gond ezekkel újonnan is, hogy párásodik, mint állat. És 1év, és szarrá megy a foncsor! Enyémmel is ez volt. Széttszedése darabonként fél óra-óra. Szélvédőragasztóval van összerakva, szenvedés az egész. Újrafoncsoroztattam, 100w os h7 bennvan, új dugaszokkal, és tökéletesen látok! A lényege hogy összerakásnál vastagon sziloplaszt, még a fedelekre is!!! És még a tetején az állítócsavarra is! :) Szal mindenhova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Nah szal. Az a gond ezekkel újonnan is, hogy párásodik, mint állat. És 1év, és szarrá megy a foncsor! Enyémmel is ez volt. Széttszedése darabonként fél óra-óra. Szélvédőragasztóval van összerakva, szenvedés az egész. Újrafoncsoroztattam, 100w os h7 bennvan, új dugaszokkal, és tökéletesen látok! A lényege hogy összerakásnál vastagon sziloplaszt, még a fedelekre is!!! És még a tetején az állítócsavarra is! :) Szal mindenhova. Nekem a jó öreg BOSCH-al még nemvoltak ilyen gondjaim :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Nah szal. Az a gond ezekkel újonnan is, hogy párásodik, mint állat. És 1év, és szarrá megy a foncsor! Enyémmel is ez volt. Széttszedése darabonként fél óra-óra. Szélvédőragasztóval van összerakva, szenvedés az egész. Újrafoncsoroztattam, 100w os h7 bennvan, új dugaszokkal, és tökéletesen látok! A lényege hogy összerakásnál vastagon sziloplaszt, még a fedelekre is!!! És még a tetején az állítócsavarra is! :) Szal mindenhova. Általánosítani szvsz nem lehet ezeknél sem... nekem Depo van a Coupén (nem valami tuning, hanem a gyári projektoros másolata), és se be nem ázott, se nem párásodott soha. A foncsora is hibátlan, igaz én xenonnal használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Nah szal. Az a gond ezekkel újonnan is, hogy párásodik, mint állat. És 1év, és szarrá megy a foncsor! Enyémmel is ez volt. Széttszedése darabonként fél óra-óra. Szélvédőragasztóval van összerakva, szenvedés az egész. Újrafoncsoroztattam, 100w os h7 bennvan, új dugaszokkal, és tökéletesen látok! A lényege hogy összerakásnál vastagon sziloplaszt, még a fedelekre is!!! És még a tetején az állítócsavarra is! :) Szal mindenhova. Azzal a 100w-ossal nem lesz sokáig ép foncsorod. Meg ha kiszúrja a a rendőr/kpm-es akkor a pénztárcád is könnyebb lesz. Na mondjuk a vezetékelés sem feltétlen arra van méretezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Azzal a 100w-ossal nem lesz sokáig ép foncsorod. Meg ha kiszúrja a a rendőr/kpm-es akkor a pénztárcád is könnyebb lesz. Na mondjuk a vezetékelés sem feltétlen arra van méretezve. Ha nincs relézve, akkor a kapcsoló fogja feladni, illetve a durván kétszeres áramfelvétel miatt, a vezetéken is nagyobb feszültség esik -> sárgásabb fény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Azzal a 100w-ossal nem lesz sokáig ép foncsorod. Meg ha kiszúrja a a rendőr/kpm-es akkor a pénztárcád is könnyebb lesz. Na mondjuk a vezetékelés sem feltétlen arra van méretezve. Majd pont a rendőr fogja kiszedegetni az izzót az autóból és azt lesni mi van ráírva.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Háhhááá végre megjöttek a kadmiumsárga foncsoraim. :) http://kepfeltoltes.hu/130118/DSC00158_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dzsosu Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Sziasztok! Én azzal a kéréssel fordulok hozzátok,hogy 1.6-os vectrába szeretnék bekötni board computert 93-as évjáratú,megtenné valaki,hogy részletesen elmondaná,mível nincs benne csatlakozó,hogy melyik színű vezetéket hová kössek esetleg képekkel is segítene! Segítségeteket elöre is köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts