tgabika76 Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Tényleg! Egy időben C20LET Vectra volt a felvezetőautó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Őhmm:D Majdnem alap műveltség vekiseknél:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 Legújabb dilim: (bar annyira mégsem, mert hasznis) Füthetö ablakmosó fúvóka. Namost a kérdésem az, hogy van e olyan típus aminek a srpciniét belehet pattintai a vectrába, különösebben nagy faragás nélkül? Látnék rá esélyt, mert a reki meg a veci feje közt sincs nagy difi (picit más méret) pedig van köztük 20 év. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 Hát, a Vectráé meg a Calibráé ha jól tudom egyforma, ugye? akkor van rá megoldás, nekem van ismerősöm aki a B Omega fűthető fúvókáit rakta Calibrába, neki a fő gond az volt hogy lefelé (a motortér felé) elég nagy helyigényűek ezek a fúvókák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 Szóval a b omiban volt ilyen? Királyság! Köszi szépen! Ma meglestem, de nálam nem gond a lefele helyigény, elfér bőven. Esetleg képeket tudnál tőle kérni hogy a gyakorlatban hogyan is néz ki a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Legújabb dilim: (bar annyira mégsem, mert hasznis) Füthetö ablakmosó fúvóka. Namost a kérdésem az, hogy van e olyan típus aminek a srpciniét belehet pattintai a vectrába, különösebben nagy faragás nélkül? Látnék rá esélyt, mert a reki meg a veci feje közt sincs nagy difi (picit más méret) pedig van köztük 20 év. Ki a beteg ? :D Én úgy oldottam meg még anno ladás korszakomban hogy fűtés csőre rá tekergetem spirálba az ablaktörlő hipolan csövét ! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Szóval a b omiban volt ilyen? Királyság! Köszi szépen! Ma meglestem, de nálam nem gond a lefele helyigény, elfér bőven. Esetleg képeket tudnál tőle kérni hogy a gyakorlatban hogyan is néz ki a dolog? Csap EPC-s képet találtam, de ezen is látszik a különbség: a 18-as számú a sima, a 19-es pedig a fűthető fúvóka Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Teljesen jó. Köszi. Ez nagyon úgy néz ki mint amit csak be kell pattintani. (csak sajnos neten körülnézve nemigen találtam) Jha, igen, cikkszámot nem tudnál mondani hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Dehogynem: Cikkszám 90566593, katalógusszám 14 51 220. Cikkszám szerint hozza Vectra A-hoz is, úgyhogy elvileg ahhoz is rendelhető volt újkorában, de én még nem láttam olyat amiben lett volna. Viszont újonnan több mint 7000Ft darabja, úgyhogy lehet érdemes volna inkább bontóban keresgélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December2, 2012 Megoszt Elküldve December2, 2012 amúgy ér ez valamit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Sajnos nincs vele tapasztalatom, de sztem annyival jobb az említett ladás megoldásnál, hogy itt maga a fúvóka fűtött, míg ott ha rátekered az ablakmosó csövét a fűtéscsőre, attól ugyan abban frankó meleg víz lesz, de maga a fúvóka tűhegynyi furata még befagyhat... Amúgy épp ezen méláztam én is: nekem a Coupéban Insignia spricni van mert az nem két vékony sugárban spriccel hanem porlaszt, viszont nem fűtött. :unsure: Ennél a típusnál megint úgy csinálták hogy a szivattyú és a fúvókák között átvezetik a folyadékot egy fűtőberendezésen, tkp. hasonló elven mint ahogy te írtad a ladánál... ennélfogva pont ugyanaz a bajom vele. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Ma reggel megadta magát az autó. Fótra indultunk temetésre, de csak Komáromig jutottunk. Élt 252000 km-t. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Ma reggel megadta magát az autó. Fótra indultunk temetésre, de csak Komáromig jutottunk. Élt 252000 km-t. <_< Milyen márka és mennyibe került? Nekem nagyon hangos már a gagyitron 8500-forintos, ott figyel a csomitartóban a bontott gyári vész esetére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Milyen márka és mennyibe került? Nekem nagyon hangos már a gagyitron 8500-forintos, ott figyel a csomitartóban a bontott gyári vész esetére. Valami Automega, német. 9000. A Szabadhegyi Opel boltban vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Valami Automega, német. 9000. A Szabadhegyi Opel boltban vettem. Hát reméljük sokáig húzza , de addíg tuti nem mint az eredeti gyári.....ééés gondolom neked nem is kell a kocsi alatt fetrengeni a cseréhez mint nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Hát reméljük sokáig húzza , de addíg tuti nem mint az eredeti gyári.....ééés gondolom neked nem is kell a kocsi alatt fetrengeni a cseréhez mint nekem. Nem hát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Nincs valakinek elfekvőben első balos lámpa eladó? Nem síküveges! Vp megyéből lehetőleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Nincs valakinek elfekvőben első balos lámpa eladó? Nem síküveges! Vp megyéből lehetőleg. Lámpa. Amúgy miért nem az adok-veszekben érdeklődsz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Ennél mindegy hogy facelift vagy pre-facelift, nem úgy van mint az Astránál? Csak mert az EPC más cikkszámon hozza az újabb fényszórókat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Nem. A faceliftnek más az üvege. A rögiek jellemzöen boschok, az újabbak meg carellok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Lámpa. Amúgy miért nem az adok-veszekben érdeklődsz??? 6ért én is tudok újat:) (lehet az lesz, csak gondoltam hátha van valakinek bontott féláron) 2. mert itt gyorsabb és több vectra-s nézi szerintem, én sem nézem az adok-veszeket állandóan, csak ha keresek valamit. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 6ért én is tudok újat:) (lehet az lesz, csak gondoltam hátha van valakinek bontott féláron) 2. mert itt gyorsabb és több vectra-s nézi szerintem, én sem nézem az adok-veszeket állandóan, csak ha keresek valamit. :icon1: Pedig az ilyesminek ott a helye. Ha több vectrás nézi, ha nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Iberius Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Sziasztok!Keresgélek de nem lelem a kérdésemre a választ!Az érdekelne,hogy A1 vectra hátsó hangszórójának átmérője mekkora?13 mint az első ajtóban vagy esetleg 16,5cm?S valamint,a kézifékkar alatt van egy darab műanyag fedél,azt kiveszem és egy széles csati van alatta pár szál tyúkbéllel!Létezhet az,hogy abban a csatiban van a 2 hátsó hangszórónak a kábele is bevezetve?Mert akkor egy nagy problémám oldódna meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Sziasztok!Keresgélek de nem lelem a kérdésemre a választ!Az érdekelne,hogy A1 vectra hátsó hangszórójának átmérője mekkora?13 mint az első ajtóban vagy esetleg 16,5cm?S valamint,a kézifékkar alatt van egy darab műanyag fedél,azt kiveszem és egy széles csati van alatta pár szál tyúkbéllel!Létezhet az,hogy abban a csatiban van a 2 hátsó hangszórónak a kábele is bevezetve?Mert akkor egy nagy problémám oldódna meg! A középső csatiban az ablakemelő vezetékei mennek, esetlegesen a BC kábelei is. Ott van még az ülésfűtés vezetéke is, ha jól tudom. A hangszóró kábelei a bal küszöb mellett mennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Iberius Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 A középső csatiban az ablakemelő vezetékei mennek, esetlegesen a BC kábelei is. Ott van még az ülésfűtés vezetéke is, ha jól tudom. A hangszóró kábelei a bal küszöb mellett mennek. Szia!Enyémben nincs ülésfűtés és hátul kurblis az ablak!A BC nem tudom mit jelent,de akkor így már sok a madzag,mivel ugye ülés nem fűtött na meg ablak sem vellany hátul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts