RAZERX Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Igen volt egy ilyen alu deknim de szerintem ezzel jobb fog kinézni! A motor tartót én csináltam ! Kell neked ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Motorállvány? hát ha nagyon ráérsz gyárthatsz nekem is olcsóé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Kétoldalú ragasztó szalagból mondjatok valami jó márkát! Küszöb szpojlert akarok rögzíteni, majd felül szilóval nyomnám ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Kétoldalú ragasztó szalagból mondjatok valami jó márkát! Küszöb szpojlert akarok rögzíteni, majd felül szilóval nyomnám ki. ööö ezt hogy is gondoltad??? Mert én is ez előtt állok! De annak a küszöb spoilernek vannak ilyen speckos bolhái! Kétoldali ragasztót tescoban bírsz venni ott van jó minőségű igen drága de megéri én is onnan vettem megfogod ismerni a márkát azt hiszem henkel! Van olcsóbb is de látni fogod hogy az gagyi !!! Sziloplaszt helyet én szélvédő ragasztót ajánlanák az tuti biztos! boltokban 6000 ft de vaterán van aszem 2000ft ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Na így kéken már mutatós :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Na így kéken már mutatós :icon10: Pirosan olyan bohoc motor volt! :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Sziasztok! Fényezéshez szeretnék venni kompresszort, szerintetek mekkorát vegyek? Kettőt néztem ki Lincos márka az egyik 50 literes 245 l/perc levegőszállítás a másik 100 literes ugyan úgy 245 l/perc-es, de árban a 100 literes duplája az 50esnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Szép estét! c16se motornak csak maga blokknak nincs a motorszámon kivül valami ismeretető jele amiből lehet tudni hogy C16SE !? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni hogy hol tudok ilyen napellenző tartót olcsón venni?? Esetleg nincsen valakinek elfekvőben egy-két eladó példánya?? Tavaly már eltört egy s úgy néz ki hogy most is megadta magát mégegy! :( Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni hogy hol tudok ilyen napellenző tartót olcsón venni?? Esetleg nincsen valakinek elfekvőben egy-két eladó példánya?? Tavaly már eltört egy s úgy néz ki hogy most is megadta magát mégegy! :( Előre is köszönöm! Én opel szalonba vettem. Nem egy nagy összeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Nekem meg még mindig a 22 éves gyáriak vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Utánaérdeklödöm, bár nem hiszem h a legolcsóbb hely. :( Múltkor a Cromaxban is a srác egy vacak visszapillantó állító kart 1200ft-ért akart adni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Ilyen apróságokat én mondjuk bontóban vennék, filléres dolgok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Szép napot! Csak csinálok hengerenkénti leömlöket a c16 se hez!!! De nem tudom hogy vasból csináljak vagy kórbol mert ugy is be lessz bandázsolva!!! Viszont nem tudom hová rakjam a lambdát?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Na akkor egy két kép a Blitzről, és a Vekiről... :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Szia! Milyen paci van ebbe az autóba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Szia! Milyen paci van ebbe az autóba? c20let 4x4 kb 300 Le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 c20let 4x4 kb 300 Le... Váltó F28? Menyit kajál átlagosan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Váltó F28? Menyit kajál átlagosan ? F28 igen... 10-től a csillagos égig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Szép estét! c16se motornak csak maga blokknak nincs a motorszámon kivül valami ismeretető jele amiből lehet tudni hogy C16SE !? A blokknak nincs, mivel ugyanaz a blokk mindegyiknél, csak a hengerfej (meg esetleg a dugók) másak. Éppen ezért rejt jó ár/érték arányú tuning alapot egy NZ blokk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 A blokknak nincs, mivel ugyanaz a blokk mindegyiknél, csak a hengerfej (meg esetleg a dugók) másak. Éppen ezért rejt jó ár/érték arányú tuning alapot egy NZ blokk ;) Igazából mire egy nz ből se-t csinál az ember, addigra már többe van mint hat másik. Én is inkább vettem egy komplett donor autót, oszt kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni hogy hol tudok ilyen napellenző tartót olcsón venni?? Esetleg nincsen valakinek elfekvőben egy-két eladó példánya?? Tavaly már eltört egy s úgy néz ki hogy most is megadta magát mégegy! :( Előre is köszönöm! Hi! Én tavaly vettem a Unix-ban. Ha jól emlékszem 700 HUF volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 A blokknak nincs, mivel ugyanaz a blokk mindegyiknél, csak a hengerfej (meg esetleg a dugók) másak. Éppen ezért rejt jó ár/érték arányú tuning alapot egy NZ blokk ;) szerintem tuti se az enyém is csak nem látni a motor számot! de minden se rajta de ha megmérem a kopreszió viszonyt az megmondja ahogy wookie is javasolta!!! Menyi az nz nél és menyi az se a viszony ??? És más dolog néze ezt már meg valaki aki ért németül:http://www.ebay.de/itm/Opel-Astra-F-Programmspeicher-Steuergerat-1-6-C16SE-NEU-/180608585701?pt=DE_Autoteile&hash=item2a0d1c4fe5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 szerintem tuti se az enyém is csak nem látni a motor számot! de minden se rajta de ha megmérem a kopreszió viszonyt az megmondja ahogy wookie is javasolta!!! Menyi az nz nél és menyi az se a viszony ??? És más dolog néze ezt már meg valaki aki ért németül:http://www.ebay.de/itm/Opel-Astra-F-Programmspeicher-Steuergerat-1-6-C16SE-NEU-/180608585701?pt=DE_Autoteile&hash=item2a0d1c4fe5 http://www.opel-magazin.hu/magazin/hasznos-lehet/167-mszaki-informaciok/445-motorszam-ertelmezes.html N=9.0-9.5 S=9.5-10 Az eprommal mit akarsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 http://www.opel-maga...ertelmezes.html N=9.0-9.5 S=9.5-10 Az eprommal mit akarsz? Van eprom olvasóm meg iróm! Gondolom töbet műr nem kell irnom mit akarok! Csak ami itt van az ebayn nem tudom hogy milyen tuning eprom mert a német tudásom 0!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts