fábi Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 Itt http://opel-infos.de/ Technik/getriebe/shcaltergetriebe (ha manuális) és ott vannak a típusok. Abba belemászva meg tudod nézni melyiket mire szerelték. A tied asszem f18 lesz. Amúgy meg a váltó baloldalán a peremén van egy kódszám, az megmondja pontosan milyen is. Kösz! Nagyon hasznos oldal. Ha felkel a nap (inkább, ha én felkelek) megyek és megnézem azt a peremet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 Ha még aktuális: x16sz 5mm szelepemelés 254fok c16se 6mm szelepemelés 274fok Nagyrészt ettől erősebb felső fordulatszám-tartományban az SI. Teljesen kompatibilisek egymással,de a 254fokosnak 5000felett vége van,míg a 274-es 6000-ig "erősödik". A C16NZ tengely az mit tud? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 Kösz! Nagyon hasznos oldal. Ha felkel a nap (inkább, ha én felkelek) megyek és megnézem azt a peremet. Valszeg f18 as a tied mert X20XEV :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Szép napot! Már nálam van a c16 se ! A motor szám nem látható ami nekem jó pont! Viszont ami idegesít hogy a kipufogó csonk úgy néz ki mintha ha savba mártották volna úgy el van korrodálva! Most ez idő függvénye vagy hő vagy km vagy mi ???http://kephost.hu/image-3429_5015146B.jpg' alt='image-3429_5015146B.jpg'> Közben kiderítettem hogy mitől ilyen a motor szám Ez egy törött astrábol volt és a motorháztető nem volt rajta elég sokáig és le sem takarták semmivel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Ha csinálok hengerenkénti leömlőket akkor lambdát hová tegyem? ill milyet csináljak? esetleg kép ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Szép napot! Már nálam van a c16 se ! A motor szám nem látható ami nekem jó pont! Viszont ami idegesít hogy a kipufogó csonk úgy néz ki mintha ha savba mártották volna úgy el van korrodálva! Most ez idő függvénye vagy hő vagy km vagy mi ???http://kephost.hu/image-3429_5015146B.jpg' alt='image-3429_5015146B.jpg'> Közben kiderítettem hogy mitől ilyen a motor szám Ez egy törött astrábol volt és a motorháztető nem volt rajta elég sokáig és le sem takarták semmivel! Az enyém is így néz ki. Minden kiupufogó leömlő rozsdás, ami nem rozsdamentesből van. Ez a normális felhasználás jele. Csak azok nem rohadnak brutál módon, amiket rövid távon használnak, mert nincs ideje rendesen átmelegedni. Ja és leömlőt sztem felesleges csinálni, az Se-nek elég jól eltalálták a kipufogóját, ha máshoz nem nyúlsz, akkor sokat nem fog hozni. Max a katalizátort érdemes kihajítani, de a tiedben az nincs is, Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Az enyém is így néz ki. Minden kiupufogó leömlő rozsdás, ami nem rozsdamentesből van. Ez a normális felhasználás jele. Csak azok nem rohadnak brutál módon, amiket rövid távon használnak, mert nincs ideje rendesen átmelegedni. Ja és leömlőt sztem felesleges csinálni, az Se-nek elég jól eltalálták a kipufogóját, ha máshoz nem nyúlsz, akkor sokat nem fog hozni. Max a katalizátort érdemes kihajítani, de a tiedben az nincs is, Hát az nincs csak gázgyorsító ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kendre Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Sziasztok! Augusztusban kicsit felújítom a kocsimat. 'A' Vectra ferdehátú. Az alváz kicsit rohad, az ki lesz javítva, illetve kap egy alapos alvázvédelmet is. Belül kap új üléshuzatokat, új szőnyeget és ha zseton engedi, akkor sötét ablakokat. A tetőkárpit már évek óta ki van cserélve, gyönyörű bordó plüss-re. Megy a kocsi színéhez. Ide jön legújabb ötletem: Azt vettem a fejembe, hogy két oldalt az ajó fölött adnék neki led szalagból belső világítást. Tisztában vagyok vele, hogy nappali fényt fog csinálni, de ez most nem lényeg (még nincs kiválasztva és megvásárolva a szalag, így még tudok variálni vele). A kérdés az, hogy hogyan oldható meg a tápellátása, illetve elbírja-e az időzítő ami a középső lámpában van? Esetleg aki már csinált ilyet, az megmondhatná, hogy milyen értelmes, de szép megoldás jöhet még szóba. Természetesen a lényeg a minél egyszerűbb szerelés, minél kevesebb bontással. Azt gondolom nem úszom meg, hogy az 'A' oszlopot leszedjem. Jelenlegi elképzelésem szerint az ajtók kéderének a belső felére ragasztanám, valamint a 'B' oszlopot még nem találtam ki hogyan hidalom át. Lehet, hogy azon is átfutna a ledszalag, még nem tudom. Minden ötletet elfogadok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Pontosan hová akarod ezt ledes csíkot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 ... de szép megoldás... Na szerintem erre ilyen nincs... bár ízlések és pofonok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kendre Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Pontosan hová akarod ezt ledes csíkot! 'A' oszloptól 'C' oszlopíg az ajtókéder belső felére ragasztva. Fönt a függőleges és a vízszintes síkok találkozásánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 'A' oszloptól 'C' oszlopíg az ajtókéder belső felére ragasztva. Fönt a függőleges és a vízszintes síkok találkozásánál. Ne haragudj de szerintem gáz nem karácsonyfa! Igaz nekem is van hasonló de csak a lábamat világiti meg ezt is azért raktam be ha le ejtek valamit akkor megtaláljam! Ötlettett nem tudok adni csak amit írtam! A belső utastér világítás tuti elbírja ez miatt nem kell aggódnod ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Sziasztok! Gyári rádiókból (pl omegáé) van olyan amire mondjuk lehet kötni cd-tárat vagy van bármilyen külső bemeneti lehetőség rajta, és szépen is szólnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Sziasztok! Gyári rádiókból (pl omegáé) van olyan amire mondjuk lehet kötni cd-tárat vagy van bármilyen külső bemeneti lehetőség rajta, és szépen is szólnak? Anno kerestem énis, de gyáriból nemtaláltam értékelhetőt. Amit viszont vettem helyette: http://www.obchodny-dom.sk/file.phtml/968068/katalog/LCS310UR_F%20copy.jpg Szerintem kulturált, a pendrájvtól a telefonon keresztül a flexkorongig mindent lejátszik és nagyon jó a tunerja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Anno kerestem énis, de gyáriból nemtaláltam értékelhetőt. Amit viszont vettem helyette: http://www.obchodny-...10UR_F copy.jpg Szerintem kulturált, a pendrájvtól a telefonon keresztül a flexkorongig mindent lejátszik és nagyon jó a tunerja! Ejj.Hát az lg cuccokkal nemigen vagyok kibékülve, meg én valami olyat szeretnék ami nem üt el a műszerfaltól. Manapság csak ilyen futurisztikus túlcsicsázott vackokat találni, amik semmilyen autóba nem illenek bele. Mondjuk ez még egész kultúráltan néz ki. Mondjuk ha már veszek újonnan, akkor valami hifis márkát vennék, Neked mióta van bent és mennyit használod? Meg mi volt a zára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Véleményt kérnék nem gáz ez így piros meg kék !http://kephost.hu/image-2277_50181829.jpg' alt='image-2277_50181829.jpg'> Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Úgy is olajos lesz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Úgy is olajos lesz... :D :D A mostani motoromat ami benn van nz azt is én raktam össze és már 5 éve egy olajcseppenés sincs rajta! remélem ezen c16 se se mm lesz! De véleményt nem írtál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Úgy is olajos lesz... :D :D Muterom 94-es c16nz-je, 200.000 bontatlan kmrel, és ha letörlöm a port, enni lehet róla. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Ejj.Hát az lg cuccokkal nemigen vagyok kibékülve, meg én valami olyat szeretnék ami nem üt el a műszerfaltól. Manapság csak ilyen futurisztikus túlcsicsázott vackokat találni, amik semmilyen autóba nem illenek bele. Mondjuk ez még egész kultúráltan néz ki. Mondjuk ha már veszek újonnan, akkor valami hifis márkát vennék, Neked mióta van bent és mennyit használod? Meg mi volt a zára? Pont azért tetszett meg, mert kulturált visszafogott kinézete van. Személy szerint nincs rossz tapasztalatom az LG cuccokkal, ebben is pozitívan csalódtam. Hangja nagyon kultúrált, nem torz, nem kásás, nem mosott, tiszta kiegyensúlyozott a hangkép - ja, és a gyári hangszórók vannak még bent! Elsősorban ugye hosszútávokon használom a kocsit (najó neked a kéthetente 480km nem az :D ) folyamatosan megy a háttérbe. Anno december környékén vettem, akkor 25 ezer volt kb, mostanra biztos olcsóbb. Ami még nagyonjó, hogy usb-n olvas szinte mindent, és menetközbe tölti is a telót vagy navit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 A mostani motoromat ami benn van nz azt is én raktam össze és már 5 éve egy olajcseppenés sincs rajta! remélem ezen c16 se se mm lesz! De véleményt nem írtál! Nem rossz, de én feketére csinálnám az alját :sneaky: , és színesre (Egy színűre!) a kiegészítőket... a nyerő pedig az ha ez a kocsi színe... szerintem! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Az alja fekete lesz! mivel fehér az autó fehére nem festhetem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 EZ komoly, hogy sikerült össze hozni?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Csak nem tetszett pirosan szerintem így jobb!!! :sneaky: INSIDE C16SE http://kephost.hu/image-94B7_5019215F.jpg' alt='image-94B7_5019215F.jpg'> Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Könnyű annak akinek ilyen ######a motorállványáa van :D Az alu szelepdeknit te tetted rá? Ezen már elvileg müanyagnak kellene lennie. Pláne ha 93-as. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts