isi Elküldve Június28, 2012 Elküldve Június28, 2012 Egy ÉRDEKESSÉG! Ki lehet dobni a motortér tartalmát:D
wookie Elküldve Június29, 2012 Elküldve Június29, 2012 keresztkérdés. Ti hova tennétek plusz egy szivargyujtó aljzatot a soför környékére? Valahogy úgy szeretném mintha gyári lenne. Meg persze nyilván kell köré hely, ha beledugok valamit annak el kell férni.
RAZERX Elküldve Június30, 2012 Elküldve Június30, 2012 keresztkérdés. Ti hova tennétek plusz egy szivargyujtó aljzatot a soför környékére? Valahogy úgy szeretném mintha gyári lenne. Meg persze nyilván kell köré hely, ha beledugok valamit annak el kell férni. Szerintem a meglévő szivargyújtó alá! Én oda szereltem be 2db usb töltőt és olyan mintha gyári lenne! Ha kéred csinálok képet róla!
MalterKoma Elküldve Június30, 2012 Elküldve Június30, 2012 keresztkérdés. Ti hova tennétek plusz egy szivargyujtó aljzatot a soför környékére? Valahogy úgy szeretném mintha gyári lenne. Meg persze nyilván kell köré hely, ha beledugok valamit annak el kell férni. Én rászigetelőszalagoznám a kormányburkolat tetejére. Gyári :D :D :D
RAZERX Elküldve Július1, 2012 Elküldve Július1, 2012 Szép napot! Motor blokk tartó állványt akarok készíteni! Méretek kellenének mert így egyszerűbb lenne elkészíteni! Ha esetleg van valakinek a méretezéseket megosztaná velem! :icon1:
ady19 Elküldve Július1, 2012 Elküldve Július1, 2012 Egy ÉRDEKESSÉG! Ki lehet dobni a motortér tartalmát:D Nem is rossz! Kérdés hogy mennyibe kerülhet mégis darabja?? :unsure:
manó-gabesz Elküldve Július1, 2012 Elküldve Július1, 2012 Új lámpa, Új arculat :) Ezúton lenne is egy kérdésem,hogy az Angel Eyes-ban hogy cserélek refi izzót? :o
wookie Elküldve Július1, 2012 Elküldve Július1, 2012 Új lámpa, Új arculat :) Ezúton lenne is egy kérdésem,hogy az Angel Eyes-ban hogy cserélek refi izzót? :o Ügyesen. :) Nyúlod a hütömaszk desginomat? :D
ady19 Elküldve Július1, 2012 Elküldve Július1, 2012 Új lámpa, Új arculat :) Ezúton lenne is egy kérdésem,hogy az Angel Eyes-ban hogy cserélek refi izzót? :o Szép járgány! :)
manó-gabesz Elküldve Július1, 2012 Elküldve Július1, 2012 Ügyesen. :) Nyúlod a hütömaszk desginomat? :D Nekem már rég ez van, csak eddig a rács, ezüst volt, tegnap lefújtam feketére azt is :) Nem tudtam cserélni a refi izzóimat :blush:
manó-gabesz Elküldve Július1, 2012 Elküldve Július1, 2012 Ja és valamiért a jobboldali projektorom gyengébben világít. előszőr azthittem izzóbajos, de nem, mert cseréltem izzót, és ugyanaz. én nem merem szétszedni, tudja valaki,hogy hol foglalkoznak ilyennel?
h.adam92 Elküldve Július2, 2012 Elküldve Július2, 2012 Thor barátunkkal nem tudja valaki mi lehet? :o
RAZERX Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Ja és valamiért a jobboldali projektorom gyengébben világít. előszőr azthittem izzóbajos, de nem, mert cseréltem izzót, és ugyanaz. én nem merem szétszedni, tudja valaki,hogy hol foglalkoznak ilyennel? Szép gép! Használtan vetted a lámpákat? mert lehet akkor foncsoroztatni kell.kb.3 4 ezer forint ha te szeded szét!
isi Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Én is tervezem előre az angel lámpát szerintetek a fehér színhez melyik passzolna a legjobban EZEK közül?
wookie Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Én is tervezem előre az angel lámpát szerintetek a fehér színhez melyik passzolna a legjobban EZEK közül? Fekete, nem kérdés.
isi Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Fekete, nem kérdés. Én még a 3.ra gondoltam, jó lenne, ha ki lehetne próbálni:D:D
RAZERX Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Én még a 3.ra gondoltam, jó lenne, ha ki lehetne próbálni:D:D ne vegyél krómosat én is megbántam hogy hátra krómosat vettem a fehér vectrámhoz! csak fekete... így magába krómos jól néz ki de már autón nem! de ez az én véleményem
MalterKoma Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Én is tervezem előre az angel lámpát szerintetek a fehér színhez melyik passzolna a legjobban EZEK közül? Fehér autóhoz alap, hogy a fekete...
hening Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Mi ez a figyelmeztető státusz rajtam ? <_< Semmi. Egyelőre. :evilgrin: :D
isi Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Mi ez a figyelmeztető státusz rajtam ? <_< Csak te látod, mi nem, katt rá és kiírja, ha figyelmeztetve vagy valamilyen formában, ha nem, akkor no warning:D
wookie Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Nekem már rég ez van, csak eddig a rács, ezüst volt, tegnap lefújtam feketére azt is :) Nem tudtam cserélni a refi izzóimat :blush: Milyen rég? :D Amúgy te hogy fogattad fel a rácsot rá?
manó-gabesz Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 hát én szét nem szedem a lámpát az biztos! Fosok,hogy eltöröm aztán 50 papír.. inkább oda adom olyannak aki ért hozzá. Amúgy igen használtan vettem. A rácsot kivágtam méretre és a fülekre hajtogattam rá, illetve a peremre végig. Nem furkáltam nem szokásom az olyan dolog. Így is elég erős. Ja!És már egy éve ez a rács van rajta:)
hening Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Csak te látod, mi nem, katt rá és kiírja, ha figyelmeztetve vagy valamilyen formában, ha nem, akkor no warning:D Meg én. :D
manó-gabesz Elküldve Július3, 2012 Elküldve Július3, 2012 Viszont ha valaki tud kontaktot ki javítja a lámpát akkor adhatna :)
Recommended Posts