wookie Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Akkor üdvözlet "klubtárs" :) Kerékcsapágyak voltak már cserélve? Rohadt büszke vagyok rá, mert a komplett futómű még eredeti. :) Értsd: összes szilent, összes csukló, lengéscsillapító, stb. Pedig kapott már sok mindent, volt ugratás, meg gát tetején 110-el döngetés (földúton). Persze nem ez a jellemző felhasználás, de volt hogy muszáj volt. Na meg szerintem több terepet látott ez az autó életében mint a legtöbb ilyen mai ál"terepjáró". :) Egyébként 11 éve van a családban, 58 ezerrel vettük 2000-ben, 10 évesen, mi raktuk bele a maradék 200.000-at, abból olyan 50.000-et én magam. Meg úgy egyébként is 90%-a gyári az autónak, csak kopó fogyó alkatrészeket kellett cserélni, vagy olyat ami saját hibából ered. (pl fater meg a szarvas esete) A gyári fékek pl 17 évesen 170.000-nél lettek csak cserélve, és a tárcsa még elment volna egy betétnyit. :P
Atommanó Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Rohadt büszke vagyok rá, mert a komplett futómű még eredeti. :) Értsd: összes szilent, összes csukló, lengéscsillapító, stb. :P Na én most szántam rá magam a nagy téli pihi után, és szépen összevásároltam az összes szilentet, előre, hátra... mindenből újat kap...
ady19 Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Rohadt büszke vagyok rá, mert a komplett futómű még eredeti. :) Értsd: összes szilent, összes csukló, lengéscsillapító, stb. Pedig kapott már sok mindent, volt ugratás, meg gát tetején 110-el döngetés (földúton). Persze nem ez a jellemző felhasználás, de volt hogy muszáj volt. Na meg szerintem több terepet látott ez az autó életében mint a legtöbb ilyen mai ál"terepjáró". :) Egyébként 11 éve van a családban, 58 ezerrel vettük 2000-ben, 10 évesen, mi raktuk bele a maradék 200.000-at, abból olyan 50.000-et én magam. Meg úgy egyébként is 90%-a gyári az autónak, csak kopó fogyó alkatrészeket kellett cserélni, vagy olyat ami saját hibából ered. (pl fater meg a szarvas esete) A gyári fékek pl 17 évesen 170.000-nél lettek csak cserélve, és a tárcsa még elment volna egy betétnyit. :P Hát ahogy elnézem akkor büszke is lehetsz a járgányra! ;) Ritka manapság már az is hogy valakinél 11 éve legyen ugyanaz az autó! Az emberek manapság hamar "megunják", már ha persze tehetik (anyagilag)! :)
tgabika76 Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Na én most szántam rá magam a nagy téli pihi után, és szépen összevásároltam az összes szilentet, előre, hátra... mindenből újat kap... PU?
wookie Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Hát ahogy elnézem akkor büszke is lehetsz a járgányra! ;) Ritka manapság már az is hogy valakinél 11 éve legyen ugyanaz az autó! Az emberek manapság hamar "megunják", már ha persze tehetik (anyagilag)! :) Mondjuk én egy elborult ember vagyok, van mellette egy 81-es e rekordom is, épp átépítés alatt, egyébként meg simsonozok (versenyzek) meg hasonlók. :) A vecinél újabb autó nem is kéne. Azok már nem tartósak.
ady19 Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Mondjuk én egy elborult ember vagyok, van mellette egy 81-es e rekordom is, épp átépítés alatt, egyébként meg simsonozok (versenyzek) meg hasonlók. :) A vecinél újabb autó nem is kéne. Azok már nem tartósak. És ott a lényeg a hozzászólásodban! Ugyanezt vallom én is! :) A mai autók sohasem fognak kibírni 20 évet! Előbb esnek darabokra..
Thor Elküldve Március22, 2012 Elküldve Március22, 2012 Mondjuk én egy elborult ember vagyok, van mellette egy 81-es e rekordom is, épp átépítés alatt, egyébként meg simsonozok (versenyzek) meg hasonlók. :) A vecinél újabb autó nem is kéne. Azok már nem tartósak. Nah ez bizony egy rettentő szimpatikus tulajdonság :icon13: Simoval versenyezni? Az komoly :) Lehet tudni valamit a gépsárkányról?
Atommanó Elküldve Március22, 2012 Elküldve Március22, 2012 PU? Neeeeeem... gyári... ez nem versenyautó... :D :D
wookie Elküldve Március22, 2012 Elküldve Március22, 2012 Nah ez bizony egy rettentő szimpatikus tulajdonság :icon13: Simoval versenyezni? Az komoly :) Lehet tudni valamit a gépsárkányról? OFF Jha, vagyunk páran ilyen elborultak, újraélesztettük a simson kupát. Sajna az utsó 2 évben nem nagyon tudtam menni, de előtte rendszeresen ott voltam. A szocformula.hu-n lehet találni infókat az egész veterános versenysorozatról, minket meg a simsonosok.hu-n lehet megtalálni. Sportmotoron ha rákeresel a simson meg verseny kategóriában a "kanyarvadászat"-ra, találsz képeket, videókat. :) A motorom meg mikor milyen, de általában közelíti a 100-at a végsebessége, és legutóbb még 5 sebis volt. :P ON És ott a lényeg a hozzászólásodban! Ugyanezt vallom én is! :) A mai autók sohasem fognak kibírni 20 évet! Előbb esnek darabokra.. A mai autókat (pontosabban kb 2000-óta már nem tartósságra tervezik, hanem a fogyasztói társadalomnak. :( Én annak meg nagyon nem akarok része lenni. így nem csak autóból, de minden másból igyekszek régi dolgokat beszerezni. Azok még az örökkévalóságnak készültek. :P
Thor Elküldve Március23, 2012 Elküldve Március23, 2012 OFF Jha, vagyunk páran ilyen elborultak, újraélesztettük a simson kupát. Sajna az utsó 2 évben nem nagyon tudtam menni, de előtte rendszeresen ott voltam. A szocformula.hu-n lehet találni infókat az egész veterános versenysorozatról, minket meg a simsonosok.hu-n lehet megtalálni. Sportmotoron ha rákeresel a simson meg verseny kategóriában a "kanyarvadászat"-ra, találsz képeket, videókat. :) A motorom meg mikor milyen, de általában közelíti a 100-at a végsebessége, és legutóbb még 5 sebis volt. :P ON A mai autókat (pontosabban kb 2000-óta már nem tartósságra tervezik, hanem a fogyasztói társadalomnak. :( Én annak meg nagyon nem akarok része lenni. így nem csak autóból, de minden másból igyekszek régi dolgokat beszerezni. Azok még az örökkévalóságnak készültek. :P Osztom a véleményed :) Nah utána is nézek a linkeknek. H.adam is reszelgetett anno valami durván szóló Simót. Hát az én '75-ös Schwalbe-m most 71-es (GPS) utazósebességgel már egész használható lett (60ccm, 4 felömlő, sport dugó+krómgyűrű, 3 sebesség :( )
fahee Elküldve Március24, 2012 Elküldve Március24, 2012 Látom akkor nem csak én vagyok ilyen 2T mániás..:) Igaz, én Mitoval "bohockodok", de kellőképen leköt:D
Thor Elküldve Március24, 2012 Elküldve Március24, 2012 Látom akkor nem csak én vagyok ilyen 2T mániás.. :) Igaz, én Mitoval "bohockodok", de kellőképen leköt:D :) Cagiva? Épp most jöttem vissza tesztkörről. Hátsó lánckerék (35éves gyári), kipufogó könyök, "motortartó szilent", sebességjeladó (szintén békebeli gyári) csere volt porondon.
Bundee Elküldve Március25, 2012 Elküldve Március25, 2012 Látom akkor nem csak én vagyok ilyen 2T mániás..:) Igaz, én Mitoval "bohockodok", de kellőképen leköt:D Nekem is figyel a garázsba egy 78-as S50, egy 90-es S51, egy 74-es merevvillás kiskerekű Babetta, meg egy 81-es Gyáwa Mustang :)
RAZERX Elküldve Március25, 2012 Elküldve Március25, 2012 Sziasztok! Raktam a vectrámba gyári ködlámpákat belűről van egy lencse benne! Kérdésem az lenne hogy nekem nemigazán tetszik ahogyan világit úgy viszintesen egy csíkban ossz ell a fényt! Na most lehet hogy ez pont ködben jó nem tudom jó ez így vagy lehet a lencsének baja? Ránézésre ép benne minden! Xenont lehet ebbe a ködlámpába rakni elbírja a belső szerkezet a hőt ???
isi Elküldve Március25, 2012 Elküldve Március25, 2012 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek elfekvőben jobb hátsó biztonsági öv eladó?
wookie Elküldve Március25, 2012 Elküldve Március25, 2012 Sziasztok! Raktam a vectrámba gyári ködlámpákat belűről van egy lencse benne! Kérdésem az lenne hogy nekem nemigazán tetszik ahogyan világit úgy viszintesen egy csíkban ossz ell a fényt! Na most lehet hogy ez pont ködben jó nem tudom jó ez így vagy lehet a lencsének baja? Ránézésre ép benne minden! Xenont lehet ebbe a ködlámpába rakni elbírja a belső szerkezet a hőt ??? Igen, a ködlámpában pont az a poén, hogy vonalban világít, a köd alá. (bár amilyen pici és magasan van a gyári, nem tudom hogy látni vele ködben) a xenont azt felejtsd el,szétolvadna az egész. ráadásul a yard is csúnyán nézne rád, meg vakítanál is mint a fene, de legalább nem látnál jobban vele.
isi Elküldve Március26, 2012 Elküldve Március26, 2012 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek elfekvőben jobb hátsó biztonsági öv eladó? Kérdésem ehhez kapcsolatban, hogy astra F-é jó lenne hozzá?
fahee Elküldve Március26, 2012 Elküldve Március26, 2012 :) Cagiva? Épp most jöttem vissza tesztkörről. Hátsó lánckerék (35éves gyári), kipufogó könyök, "motortartó szilent", sebességjeladó (szintén békebeli gyári) csere volt porondon. Pontosan:) Bár már igaz elég sokba van, de amire kell arra pont megfelel. Nekem most leállás van, bowden szakadás, viszont a karburálás végre egész jó lett..
fahee Elküldve Március26, 2012 Elküldve Március26, 2012 Kérdésem ehhez kapcsolatban, hogy astra F-é jó lenne hozzá? Ha kell még nekem szerintem van valahol, megnézhetem.
CortezK2 Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Sziasztok! Már egy ideje regisztráltam ide, de még nem írtam, csak olvasgattam a fórumokat. Most viszont lenne egy-két kérdésem, remélem valaki tud segíteni :icon1: Automata váltó van az autóban, de le szeretném cserélni kézi váltóra. Ha vki próbálkozott ilyennel vagy van bármi infója, azt megköszönném! Van már 1 váltóm, ami ugyan ilyen C20NE-ről lett leszedve, pedálokkal, váltókarral, a műszerfalban lévő W-szám is megegyezett(állítólag fontos volt, én nem értek hozzá). Kérdés még, hogy a féltengelyek megegyeznek-e a két váltóban, és hogy hivatalosan elég csak egy új forgalmit kérni, vagy vizsgakötles? (forgalmiban egy szám jelöli a váltó típusát, semmi azonosító, ezért hülyeségnek tartanám, de igazából nem lepődnék meg) Bármilyen hasznos infót megköszönnék ;)
Thor Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Nekem is figyel a garázsba egy 78-as S50, egy 90-es S51, egy 74-es merevvillás kiskerekű Babetta, meg egy 81-es Gyáwa Mustang :) Húúúú, de jók is ezek a gépek :)
wookie Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Na, de hogy ne csak a levegőbe beszéljek, csináltam ma pár képet is, igaz mivel a fénygép lemerült,csak telefonnal. De azért a lényeg látszik. Nekiálltam hogy bepróbáljam a gt rugókat, de sajnos rá kellett jönnöm hogy a hátsó rugók teljesen megegyeznek az enyémmel. (azért érzitek, a c16nz meg a 2.0 gt rugók tök egyformák) Csak elöl vastagabbak némivel, de nekem meg pont a hátulján kellene keményíteni hogy ne tolja el az orrát állandóan. Na mind1, mivel mindene még jó állapotban van, egyelőre marad a gyári futómű, csak hátra kap majd valami lufikat, mert az nem állapot hogy bepakolok a csomitartóba, meg beülünk négyen, és úgy ül a segge mint valami munkás swiftnek. Az ottan egy gyári szilent: http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg És a többi is ilyen állapotú, csak a hátsó stabi szilentek kezdtek el kicsit repedezni, de jó pár éve elmennek még. Na meg ugye eredeti gátlók... http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg És ugye az origi szegecselt gömbcsuklók: http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg A jobboldali is! http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg Még nem láttam olyan szerelőt aki nekiállt volna visszaszegecselgetni, meg olyan vevőt sem, aki megrendelte volna az opeltől lengőkarral együtt. Na és akkor így csillapít a 21-2 éves 265 ezret futott origi csillapító: http://www.youtube.com/watch?v=t3Tp6RGKJYE http://www.youtube.com/watch?v=Y5tbDpp0ux4 Hát sorry a minőségért meg hogy ferde, de csak a telefon volt kéznél, szerkesztő progim meg most nincs a gépen. (a tecsőn meg nem találtam olyat hogy elforgatná) (Ha nem jelennének meg a videók akkor itt a két lengéscsillapító nevű videó: http://www.youtube.com/user/orultroka?feature=mhee )
Recommended Posts