Thor Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Na jelenlegi állás:) Gondoltam megosztom:) ... Gratula az igényes munkáért!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Tegnap kicsit meglepődtem... :rolleyes: ... Fót felől jöttem fel az M0-ra és kis kormolás gyanánt odaléptem picit, hát 210-nél néztem rá az órára... Ilyen gyorsan még sosem értem oda csömöri lehajtóhoz :huh: Persze semmi és senki nem volt általam veszélyeztetve! Remélhetőleg Te sem voltál "lesipuskások" által veszélyeztetve! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Remélhetőleg Te sem voltál "lesipuskások" által veszélyeztetve! :huh: :rolleyes: Ámen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Szép napot! Miylen szinü ez a vas ? VW/Audi szinkód. (Marengó szürke) Kártyáról grafitszürkének néztem, meg még igy is grafitnak mondom:D Igazából egy zöld aláfujó szine van, igy kicsit ha úgy megy rá a fény akkor zöldes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Gratula az igényes munkáért!!! :rolleyes: Köszönöm, igyekeztünk:) De még nincs vége:/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Köszönöm, igyekeztünk:) De még nincs vége:/ Nincs vége, de ennek ellenére szerintem is jól néz ki! :huh: Majd ha teljesen készen lesz akkor is dobhatnál egy képet majd róla, kíváncsi vagyok rá nagyon! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Nincs vége, de ennek ellenére szerintem is jól néz ki! :huh: Majd ha teljesen készen lesz akkor is dobhatnál egy képet majd róla, kíváncsi vagyok rá nagyon! :rolleyes: Köszi! Lesz még kép:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Egy újabb kérdés:) Szerintetek a fehér- átlátszó "prizmát", hogy lehetne narancssárágra csinálni, hogy a fény át is menjen rajta? Konkrétan az index belső müanyagra gondolok. Pl üvegfesték megmaradna rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Jézus mindenhol ott van. :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Jézus mindenhol ott van. :hehe: :D :D :D Nagyon jó!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Na, ki a kemény? :icon11: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e8WXNF-wy5o Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Ezért léptél be thor? Elküldve: 2012 január 20 - 14:58 Kedves Fórumozók! A MOTE 2012.01.20 án fórumfrissitést hajtott végre. Ennek köszönhetően a fórumunk biztonságosabb, feltörhetetlenebb és gyorsabb lett. Mivel a MOTE egy hivatalos Opel Klub, és a klub pénzeit a klubtagok biztosítják, és a fórum frissités anyagi vonzatát is a klubtagok adták össze, így az alábbi módosítást hajtottunk végre az Új felületen: A mai naptól a nem klubtag státuszú felhasználók napi 5 hozzászólást tehetnek a fórumon. A fel nem használt hozzászólás mennyiség nem vihető át a következő napra. Amennyiben kihasználtad a napi limitet, akkor aznap már nem készíthetsz több hozzászólást a fórumon. Legközelebb másnap van lehetőséged fórumozni. A MOTE klubtagok, illetve a MOTE testvérklubjainak a klubtagjai továbbra is korlátlanul használhatják a fórumot! A döntés azért jött létre, mert megpróbáljuk az értelmes, az Opel autókat szerető embereket bevonzani a klubba, illetve a fórum életébe, Az ingyenszervizre idejáró felhasználóktól meg megpróbálunk elköszönni... Fontos:! Ne regisztrálj 10 felhasználót, azért hogy többet tudj fórumozni. A fórum a klubé, ha kevésnek tartod a napi 5 hozzászólást, lépj be a klubba, és korlátlanul tudod használni a fórumot... Megértéseteket köszöni: A MOTE vezetősége Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Na, ki a kemény? :icon11: http://www.youtube.c...d&v=e8WXNF-wy5o Az igen... Sajna nem tudok oroszul, de történet csodás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Ezért léptél be thor? ... A mai naptól a nem klubtag státuszú felhasználók napi 5 hozzászólást tehetnek a fórumon. ... Ezt komolyan kérdezted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Az igen... Sajna nem tudok oroszul, de történet csodás :) Nyert az audis... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Nyert az audis... :D Ő volt a határozottabb :) Mindig elámulok azon ahogy az oroszok intézik a dolgaikat ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Ő volt a határozottabb :) Mindig elámulok azon ahogy az oroszok intézik a dolgaikat ... Két éve volt egy orosz pilóta vendégünk... párosodni szeretett volna a styúúúárdessz nénivel, aki ebben nem volt annyira partner... emberünkben meg dolgozott az alkohol, és átnyúlt egy bejárati ajtón... ököllel verte szét a tűzzáró ajtót... kiszedte az nőcit a szobából, akinek ez a férfias magatartás már igencsak imponált, és ott a folyosón egy füles után rábólintott a dologra... Végrehajtották, és mindenki ment a maga szobájába... aztán reggel lejött a csávó, és közölte, hogy volt 4 vodka a minibárból, meg egy bejárati ajtó... :icon11: Szó nélkül kifizette, csak kérte, hogy rendőrségnek ne szóljunk, mert neki így egyszerűbb, nekünk meg végül is így mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Két éve volt egy orosz pilóta vendégünk... párosodni szeretett volna a styúúúárdessz nénivel, aki ebben nem volt annyira partner... emberünkben meg dolgozott az alkohol, és átnyúlt egy bejárati ajtón... ököllel verte szét a tűzzáró ajtót... kiszedte az nőcit a szobából, akinek ez a férfias magatartás már igencsak imponált, és ott a folyosón egy füles után rábólintott a dologra... Végrehajtották, és mindenki ment a maga szobájába... aztán reggel lejött a csávó, és közölte, hogy volt 4 vodka a minibárból, meg egy bejárati ajtó... :icon11: Szó nélkül kifizette, csak kérte, hogy rendőrségnek ne szóljunk, mert neki így egyszerűbb, nekünk meg végül is így mindegy... Nah pont erről beszélek :) Én a kamionosoktól hallottam kinti sztorikat... Ott tényleg igaz volt "Előbb üss aztán beszélj" dolog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 Boldog Szülinapot Öcsibácsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 Boldog Szülinapot Öcsibácsi! Így van, nagyon Boldog Születésnapot Öcsibácsi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 Isten éltessen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 Boldog Szülinapot Öcsibácsi! Így van, nagyon Boldog Születésnapot Öcsibácsi! :) Isten éltessen. Köszönöm uraim. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 Köszönöm uraim. :hiya: Készül a hajóka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 Készül a hajóka? De ebben az időben jó ha jégtörő lesz belőle.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 De ebben az időben jó ha jégtörő lesz belőle.. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts