Thor Elküldve Január16, 2012 Elküldve Január16, 2012 Na jelenlegi állás:) Gondoltam megosztom:) ... Gratula az igényes munkáért!!! :rolleyes:
jezus80 Elküldve Január16, 2012 Elküldve Január16, 2012 Tegnap kicsit meglepődtem... :rolleyes: ... Fót felől jöttem fel az M0-ra és kis kormolás gyanánt odaléptem picit, hát 210-nél néztem rá az órára... Ilyen gyorsan még sosem értem oda csömöri lehajtóhoz :huh: Persze semmi és senki nem volt általam veszélyeztetve! Remélhetőleg Te sem voltál "lesipuskások" által veszélyeztetve! :lol:
Thor Elküldve Január16, 2012 Elküldve Január16, 2012 Remélhetőleg Te sem voltál "lesipuskások" által veszélyeztetve! :huh: :rolleyes: Ámen!
fahee Elküldve Január16, 2012 Elküldve Január16, 2012 Szép napot! Miylen szinü ez a vas ? VW/Audi szinkód. (Marengó szürke) Kártyáról grafitszürkének néztem, meg még igy is grafitnak mondom:D Igazából egy zöld aláfujó szine van, igy kicsit ha úgy megy rá a fény akkor zöldes.
fahee Elküldve Január16, 2012 Elküldve Január16, 2012 Gratula az igényes munkáért!!! :rolleyes: Köszönöm, igyekeztünk:) De még nincs vége:/
ady19 Elküldve Január16, 2012 Elküldve Január16, 2012 Köszönöm, igyekeztünk:) De még nincs vége:/ Nincs vége, de ennek ellenére szerintem is jól néz ki! :huh: Majd ha teljesen készen lesz akkor is dobhatnál egy képet majd róla, kíváncsi vagyok rá nagyon! :rolleyes:
fahee Elküldve Január17, 2012 Elküldve Január17, 2012 Nincs vége, de ennek ellenére szerintem is jól néz ki! :huh: Majd ha teljesen készen lesz akkor is dobhatnál egy képet majd róla, kíváncsi vagyok rá nagyon! :rolleyes: Köszi! Lesz még kép:)
fahee Elküldve Január18, 2012 Elküldve Január18, 2012 Egy újabb kérdés:) Szerintetek a fehér- átlátszó "prizmát", hogy lehetne narancssárágra csinálni, hogy a fény át is menjen rajta? Konkrétan az index belső müanyagra gondolok. Pl üvegfesték megmaradna rajta?
Thor Elküldve Január24, 2012 Elküldve Január24, 2012 Jézus mindenhol ott van. :hehe: :D :D :D Nagyon jó!!!
öcsibácsi Elküldve Január24, 2012 Elküldve Január24, 2012 Na, ki a kemény? :icon11: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e8WXNF-wy5o
öcsibácsi Elküldve Január24, 2012 Elküldve Január24, 2012 Ezért léptél be thor? Elküldve: 2012 január 20 - 14:58 Kedves Fórumozók! A MOTE 2012.01.20 án fórumfrissitést hajtott végre. Ennek köszönhetően a fórumunk biztonságosabb, feltörhetetlenebb és gyorsabb lett. Mivel a MOTE egy hivatalos Opel Klub, és a klub pénzeit a klubtagok biztosítják, és a fórum frissités anyagi vonzatát is a klubtagok adták össze, így az alábbi módosítást hajtottunk végre az Új felületen: A mai naptól a nem klubtag státuszú felhasználók napi 5 hozzászólást tehetnek a fórumon. A fel nem használt hozzászólás mennyiség nem vihető át a következő napra. Amennyiben kihasználtad a napi limitet, akkor aznap már nem készíthetsz több hozzászólást a fórumon. Legközelebb másnap van lehetőséged fórumozni. A MOTE klubtagok, illetve a MOTE testvérklubjainak a klubtagjai továbbra is korlátlanul használhatják a fórumot! A döntés azért jött létre, mert megpróbáljuk az értelmes, az Opel autókat szerető embereket bevonzani a klubba, illetve a fórum életébe, Az ingyenszervizre idejáró felhasználóktól meg megpróbálunk elköszönni... Fontos:! Ne regisztrálj 10 felhasználót, azért hogy többet tudj fórumozni. A fórum a klubé, ha kevésnek tartod a napi 5 hozzászólást, lépj be a klubba, és korlátlanul tudod használni a fórumot... Megértéseteket köszöni: A MOTE vezetősége
Thor Elküldve Január24, 2012 Elküldve Január24, 2012 Na, ki a kemény? :icon11: http://www.youtube.c...d&v=e8WXNF-wy5o Az igen... Sajna nem tudok oroszul, de történet csodás :)
Thor Elküldve Január24, 2012 Elküldve Január24, 2012 Ezért léptél be thor? ... A mai naptól a nem klubtag státuszú felhasználók napi 5 hozzászólást tehetnek a fórumon. ... Ezt komolyan kérdezted?
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Elküldve Január24, 2012 Az igen... Sajna nem tudok oroszul, de történet csodás :) Nyert az audis... :D
Thor Elküldve Január24, 2012 Elküldve Január24, 2012 Nyert az audis... :D Ő volt a határozottabb :) Mindig elámulok azon ahogy az oroszok intézik a dolgaikat ...
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Elküldve Január24, 2012 Ő volt a határozottabb :) Mindig elámulok azon ahogy az oroszok intézik a dolgaikat ... Két éve volt egy orosz pilóta vendégünk... párosodni szeretett volna a styúúúárdessz nénivel, aki ebben nem volt annyira partner... emberünkben meg dolgozott az alkohol, és átnyúlt egy bejárati ajtón... ököllel verte szét a tűzzáró ajtót... kiszedte az nőcit a szobából, akinek ez a férfias magatartás már igencsak imponált, és ott a folyosón egy füles után rábólintott a dologra... Végrehajtották, és mindenki ment a maga szobájába... aztán reggel lejött a csávó, és közölte, hogy volt 4 vodka a minibárból, meg egy bejárati ajtó... :icon11: Szó nélkül kifizette, csak kérte, hogy rendőrségnek ne szóljunk, mert neki így egyszerűbb, nekünk meg végül is így mindegy...
Thor Elküldve Január24, 2012 Elküldve Január24, 2012 Két éve volt egy orosz pilóta vendégünk... párosodni szeretett volna a styúúúárdessz nénivel, aki ebben nem volt annyira partner... emberünkben meg dolgozott az alkohol, és átnyúlt egy bejárati ajtón... ököllel verte szét a tűzzáró ajtót... kiszedte az nőcit a szobából, akinek ez a férfias magatartás már igencsak imponált, és ott a folyosón egy füles után rábólintott a dologra... Végrehajtották, és mindenki ment a maga szobájába... aztán reggel lejött a csávó, és közölte, hogy volt 4 vodka a minibárból, meg egy bejárati ajtó... :icon11: Szó nélkül kifizette, csak kérte, hogy rendőrségnek ne szóljunk, mert neki így egyszerűbb, nekünk meg végül is így mindegy... Nah pont erről beszélek :) Én a kamionosoktól hallottam kinti sztorikat... Ott tényleg igaz volt "Előbb üss aztán beszélj" dolog :)
ady19 Elküldve Január31, 2012 Elküldve Január31, 2012 Boldog Szülinapot Öcsibácsi! Így van, nagyon Boldog Születésnapot Öcsibácsi! :)
öcsibácsi Elküldve Január31, 2012 Elküldve Január31, 2012 Boldog Szülinapot Öcsibácsi! Így van, nagyon Boldog Születésnapot Öcsibácsi! :) Isten éltessen. Köszönöm uraim. :hiya:
ady19 Elküldve Január31, 2012 Elküldve Január31, 2012 Készül a hajóka? De ebben az időben jó ha jégtörő lesz belőle.. :D
Thor Elküldve Február1, 2012 Elküldve Február1, 2012 De ebben az időben jó ha jégtörő lesz belőle.. :D :D :D :D
Recommended Posts