vityusa93 Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Jo estet mindenkinek! Tudna-e valaki segiteni nekem,hogy lámpánál minek áll le a motor?c16nz -ről van szo,de egyből indul is ha ráadom a gyujtást,alapjárati motor volt tisztitva,és az az érdekes,hogy nem állandoan van igy,csak ha gyors tempo után megállok,Köszönöm a választ,és kellemes ünnepeket mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rafi002 Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Jo estet mindenkinek! Tudna-e valaki segiteni nekem,hogy lámpánál minek áll le a motor?c16nz -ről van szo,de egyből indul is ha ráadom a gyujtást,alapjárati motor volt tisztitva,és az az érdekes,hogy nem állandoan van igy,csak ha gyors tempo után megállok,Köszönöm a választ,és kellemes ünnepeket mindenkinek! :lol: Üdv! én uj vagyok itt de szerintem a problémád oka a alapjárati motor azt lehet tisztitani ha egyszer el romlik csak csere segit, sajna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rafi002 Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 :lol: Helo! Mindenkinek a nevem Palko nekem van egy 95-ős c20ne opel vectra megy bordo, nem tudom itt mi a szokás a be mutatkozás vagy csak simán egy témához hozzá szológatni, űdvőzlők minden opel tulajdonost! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 :D Helo! Mindenkinek a nevem Palko nekem van egy 95-ős c20ne opel vectra megy bordo, nem tudom itt mi a szokás a be mutatkozás vagy csak simán egy témához hozzá szológatni, űdvőzlők minden opel tulajdonost! Üdv Palko! Képed van esetleg a vasról? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rafi002 Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Üdv Palko! Képed van esetleg a vasról? :lol: :D igen van,hol kel feltőlteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Jo estet mindenkinek! Tudna-e valaki segiteni nekem,hogy lámpánál minek áll le a motor?c16nz -ről van szo,de egyből indul is ha ráadom a gyujtást,alapjárati motor volt tisztitva,és az az érdekes,hogy nem állandoan van igy,csak ha gyors tempo után megállok,Köszönöm a választ,és kellemes ünnepeket mindenkinek! :lol: Érdemes lenne először átnézned a szívórendszert, hogy nincs e valahol valami tömítetlenségi probléma (szétszakadt gumicső vagy műanyag) ahol "falsot" szívhat. De érdemes lenne az alapjárati mocira is ránézni (ha nem most volt takarítva, hanem régebben). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 :lol: igen van,hol kel feltőlteni? Az oldalra csak webről lehet "feltölteni" képet. Tehát először feltöltöd valami ingyenes képtárba a képet és annak a linkjét másolod be a "Kép beszúrása" () ikonra kattintva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 :lol: Helo! Mindenkinek a nevem Palko nekem van egy 95-ős c20ne opel vectra megy bordo, nem tudom itt mi a szokás a be mutatkozás vagy csak simán egy témához hozzá szológatni, űdvőzlők minden opel tulajdonost! Üdvözöllek a cartársak nevében is! A képre én is kíváncsi lennék! Sok sikert és balesetmentest a járgányhoz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rafi002 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Az oldalra csak webről lehet "feltölteni" képet. Tehát először feltöltöd valami ingyenes képtárba a képet és annak a linkjét másolod be a "Kép beszúrása" () ikonra kattintva. ja értem kőssz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rafi002 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Üdvözöllek a cartársak nevében is! A képre én is kíváncsi lennék! Sok sikert és balesetmentest a járgányhoz! :lol: kősszőnőm és meg probálom felrakni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rafi002 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog karácsonyi űnnepeket és boldog uj évet kivánok mindenkinek!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Békés Ünnepeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vityusa93 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Érdemes lenne először átnézned a szívórendszert, hogy nincs e valahol valami tömítetlenségi probléma (szétszakadt gumicső vagy műanyag) ahol "falsot" szívhat. De érdemes lenne az alapjárati mocira is ránézni (ha nem most volt takarítva, hanem régebben). köszönöm!uténnajérok a dolognak,mert idegesit nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Benzingőzben gazdag széles úttal tarkított Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Kellemes ünnepeket mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Minden kedves Cartársnak Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog karácsonyt mindenkinek! Arról tudtok e valamit, hogy a vecihez létezett e állítható kormány? Ha igen, hol lehet olyat találni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Kellemes ünnepeket mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Sziasztok! Boldog Karácsonyt Kívánok Minkenkinek, aki gyakran vagy ritkán, önszántából, kedvtelésből vagy csak valami megmagyarázhatatlan belső kényszer hatására látogatja ezt az oldalt. :lol: Minden jót Nektek az új évben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Boldog karácsonyt mindenkinek! Arról tudtok e valamit, hogy a vecihez létezett e állítható kormány? Ha igen, hol lehet olyat találni? :lol: Létezni létezik hozzá! Találni...GOOGLE a te barátod is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Létezni létezik hozzá! Találni...GOOGLE a te barátod is!!! Sajnos az eddig nem segített. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Sajnos az eddig nem segített. :lol: Eléggé extrának számított abban az időben szerintem, de tuti, hogy létezett. Ne csak Vectra, hanem Calibra bontásokat is nézz, hátha van valami! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Eléggé extrának számított abban az időben szerintem, de tuti, hogy létezett. Ne csak Vectra, hanem Calibra bontásokat is nézz, hátha van valami! Így van, Calibrában gyakrabban előfordul tapasztalatom szerint, bár abban is rendelhető extra volt. Arra figyelj hogy más a kormányoszlopa a légzsákos és a légzsák nélküli autóknak (még azon felül is hogy állítható-e vagy sem a kormány), bár ennek az okát sajna nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Az Astra kormánya véletlenül nem jó a Vectrába? Akkor több esélyed lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts