Thor Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 ;) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nagyon beteeeeg :lol: Nekem azok a P6000-es Pirellik nagyon csúsztak, de lehet ez a cél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 ;) Beteges. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Beteges. :) :lol: Mint valami Batmobil ;) A fenti táblák nagyon durvák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Egy kis tragikomédia. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Egy kis tragikomédia. ;) Ebben tényleg az a szomorú, hogy nagyon sok mindennel ez van. Ha úgy állsz hozzá, hogy megbízol bármiben is és rájuk hagyod akkor beléd rúgnak és kihasználnak. Ha tisztában vagy a jogaiddal, lehetőségeiddel és az asztalra csapsz, akkor lám meg tudják csinálni rendesen is... Nem értem miért nem lehet egyszer korrektnek lenni és akkor hamar túl van mindenki rajta és mindenki boldog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Ebben tényleg az a szomorú, hogy nagyon sok mindennel ez van. Ha úgy állsz hozzá, hogy megbízol bármiben is és rájuk hagyod akkor beléd rúgnak és kihasználnak. Ha tisztában vagy a jogaiddal, lehetőségeiddel és az asztalra csapsz, akkor lám meg tudják csinálni rendesen is... Nem értem miért nem lehet egyszer korrektnek lenni és akkor hamar túl van mindenki rajta és mindenki boldog :lol: Már nincs meg a Veki? (Nem jó az aláírásodban a link) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Már nincs meg a Veki? (Nem jó az aláírásodban a link) De megvan még, köszi javítottam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 De megvan még, köszi javítottam! ;) Nincs mit, most már zsíííír :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Milyen Corsa az ott neked? :lol: Családi... átmenetileg (tavaszig) ez van télen a régi A Corsa helyett. Z10XE full fapad, szóval semmi érdekes. Teszi a dolgát, de nem egy lelkesítő járgány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Na, ez is megvan. :) 9564Ft/év, Posta Biztosító. :) Az Allianz nem akart csak 1500-at engedni ;) , ez meg 4eft-tal olcsóbb mint tavaly. Ne legyen rájuk se szükségem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Na, ezt meg ma találtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Na, ez is megvan. :P 9564Ft/év, Posta Biztosító. :lol: Az Allianz nem akart csak 1500-at engedni ;) , ez meg 4eft-tal olcsóbb mint tavaly. Ne legyen rájuk se szükségem. :lol: Én nem mernék a Posta Biztosítóhoz menni, inkább választanám valamelyik "nagyot"! Bár a tragikomédia után már ugye ez is kétséges... :) (A durva az hogy jelenleg pont az Allianz-nál vagyok én is :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Na, ezt meg ma találtam. ;) http://pics.coldline.hu/pics/389943-20111124-jwhyRj.jpg http://pics.coldline.hu/pics/389944-20111124-KS9jm7.jpg Ez se semmi... No comment! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Én nem mernék a Posta Biztosítóhoz menni, inkább választanám valamelyik "nagyot"! Bár a tragikomédia után már ugye ez is kétséges... :lol: (A durva az hogy jelenleg pont az Allianz-nál vagyok én is ;) ) Bár még mindig az Allianz-nál van a legtöbb KGFB, de messze a legtöbb reklamáció is az övék. Jóval nagyobb a piaci részesedésüknél. :) PSZÁF statisztika. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Ez se semmi... No comment! :lol: Az a légbeömlő? ;) Na, az min. 30LE+. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Az a légbeömlő? :lol: Na, az min. 30LE+. :) De az a színválasztás se semmi! ;) :) Nagyon gáz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 De az a színválasztás se semmi! ;) :) Nagyon gáz... Amennyit költött azokra az öntapadós vackokra hátul, már egy rendes rolót is vehetett volna annyi pénzből! A "vadriasztó" (???) meg a fényszórók fölött! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Amennyit költött azokra az öntapadós vackokra hátul, már egy rendes rolót is vehetett volna annyi pénzből! A "vadriasztó" (???) meg a fényszórók fölött! ;) Azok vadriasztók?? :) :) Az öntapadós vackokkal kapcsolatban kérdezném hogy mit láthat ki azoktól hátul?? Mert szerintem nem sokat... :lol: Amúgy én sem értem hogy ha a hátsó ajtóknál van roló akkor hátulra miért nem volt képes beszerezni normálisat!? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Hogy vagytok? ;) Valakinek deviza hitele? :) Nem irigylem. Őszinte együttérzésem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Kezdődik a szezon. Holnap disznóvágás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Na, ezt meg ma találtam. :lol: Hát, ez valami elképesztően csodálatos... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Kezdődik a szezon. Holnap disznóvágás. :lol: Mindíg csak a malackodás! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Kezdődik a szezon. Holnap disznóvágás. :lol: És hol marad a kóstoló? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 És hol marad a kóstoló? :lol: Majd küld e-mail ben mindenkinek kóstolót! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Mindíg csak a malackodás! ;) Mi rossz van abban? :P És hol marad a kóstoló? :) Majd küld e-mail ben mindenkinek kóstolót! :) Fénypostával ment. :lol: 2 malacka volt. Alig 500kg volt az összsúlyuk. :lol: Még nekünk is lesz 2 apóssal közösen. De remélem lesz még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts