Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Nő sms-t küld a szerelmének:

Szerelmem, ha épp alszol, küldd el nekem az álmaidat.

Ha épp nevetsz, küldd el nekem a mosolyodat.

Ha épp sírsz, küldd el nekem a könnyeidet. Szeretlek!

Válasz:

Éppen szarok, mit küldjek?? :D

Ezt még nem hallottam, de nagyon tetszik! :P

Megosztás:

Mire esett a választás? Olvasni lehet pár helyen, hogy idén hiány lesz ezen a téren, van alapja?

Dunlop winter sport 185/65R15. Használt, 80%-os.

A hiányról nem tudok nyilatkozni. Eddig sem nagyon törődtem ilyesmivel. Mindig megvoltak a "forrásaim". ;) :lol:

Hányat? ;)

A hogy Thor is írta. :lol:

Amúgy 4 db-ot természetesen. Mivel az idén vettem az autót, és nem kaptam hozzá téli szettet, ezért bele kellett invesztálnom. Még jó, hogy az astráról megmaradtak a rendőrfelnik.

Megosztás:

A hogy Thor is írta. :lol:

Amúgy 4 db-ot természetesen. Mivel az idén vettem az autót, és nem kaptam hozzá téli szettet, ezért bele kellett invesztálnom. Még jó, hogy az astráról megmaradtak a rendőrfelnik.

Csak 4-et? Hát a pótkerék? ;)

Honnan van neked rendőrfelnid? ;)

Megosztás:

Mire esett a választás? Olvasni lehet pár helyen, hogy idén hiány lesz ezen a téren, van alapja?

én is nem rég voltam gumisnál felénk:) mondta a fickó, hogy igen idén hiány lesz, mert felvásárolják az osztrákok stb. főleg egyes méretekből drága lesz.

Megosztás:

Sziasztok!

Lehet hogy nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést, de hirtelen nem találtam jobb topicot. Autóvásárlás előtt állok. Kinézetem egy szép állapotú c20xe motoros szekeret.

Olvastam jót is meg sajnos elég sok rosszat is, hogy nagyon érzékenyek ezek a motorok. Konstrukciós hiba miatt némelyik hengerfejes lesz. Ha hozzám kerül, a kíméléssel nem lenne probléma,nem szeretném széthajtani, csak félek hogy előtte nem biztos hogy túl jól bántak vele. Mire figyeljek a vásárláskor? Vagy inkább kerüljem el ezt a típust?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Megosztás:

Sziasztok!

Lehet hogy nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést, de hirtelen nem találtam jobb topicot. Autóvásárlás előtt állok. Kinézetem egy szép állapotú c20xe motoros szekeret.

Olvastam jót is meg sajnos elég sok rosszat is, hogy nagyon érzékenyek ezek a motorok. Konstrukciós hiba miatt némelyik hengerfejes lesz. Ha hozzám kerül, a kíméléssel nem lenne probléma,nem szeretném széthajtani, csak félek hogy előtte nem biztos hogy túl jól bántak vele. Mire figyeljek a vásárláskor? Vagy inkább kerüljem el ezt a típust?

Én személy szerint tudom neked ajánlani ezt a típust (A Vectrát), bár az tény hogy nekem nem ilyen motorral rendelkező vekim van! Én hülyeségnek tartom azt hogy konstrukciós hiba miatt hengerfejes lenne az autó, de attól még lehet. Nekem C16NZ-m van s nagyon meg vagyok vele elégedve! A kasztnira kell odafigyelni nagyon, mert az hajlamos rozsdásodni, de ilyen korú autóknál szerintem ez természetes.. Ha kifogsz egy szép állapotú vekit akkor a kötelező dolgokon szerintem ha normálisan oda van figyelve rá akkor nem lehet nagy gondod, de majd a többiek gondolom leírják tapasztalataikat ezügyben..

Megosztás:

Segítséget szeretnék tőletek kérni cartársak! Jövő héten ha minden jól megy akkor megy a kocsi alvázvédelemre. Két nagyon jó ismerősöm csinálja majd (így legalább tuti biztos hogy normálisan meg lesz csinálva). A kérdésem az lenne hogy milyen alvázvédőt ajánlotok?? Anno az Astra topicban Alex nekem Olvikor-t ajánlott, az jó?? Ha igen, akkor Pesten nem tudjátok véletlenül hol tudnék beszerezni ilyet elfogadható áron?? Előre is köszönöm! ;)

Megosztás:

Jó az Olvikor, én is azt dobok fel hamarosan.

Nem mondanám drágának, mert 1L 1200ft, 4L meg csak 3500ft. Annyi meg több autóra/alkalomra is elég. ;)

Vegyél Korant-ot (800ft)és kend le előtte azzal a hibás részeket. ;)

Miért?? Ez olyan jó?? Ez mire jó??

Megosztás:

Sziasztok!

1 kis olvasnivaló a hengerfejekről.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.