Thor Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 Hát gyerekek... Most cseréltem egy B Vekin (X20XEV) komplett vezérlést... hát nem értem Opeléket, miért kell mindent fölöslegesen túlbonyolítani... Az enyém is ugyanazt tudja és rendezett a motortér, de a B-n már olyan kuszaság van hogy nem egyszerű... Nah ezért marad nekem az A :lol:
isi Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 mi kell ahhoz, hogy egy 4 személyre vizsgáztatott autót 5re átírjáK Gondolom az öv biztos, ezen kívül?
Thor Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 mi kell ahhoz, hogy egy 4 személyre vizsgáztatott autót 5re átírjáK Gondolom az öv biztos, ezen kívül? Gyárilag 5 személyes?
isi Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 Gyárilag 5 személyes? konkrétan calibrára gondolok., láttam már 5 személyeset.
Thor Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 konkrétan calibrára gondolok., láttam már 5 személyeset. A pontos jogszabályt és a lehetőségeket egy jól felkészült vizsgáztatónak illenék tudnia, nincs ilyen ismerősöd?
isi Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 A pontos jogszabályt és a lehetőségeket egy jól felkészült vizsgáztatónak illenék tudnia, nincs ilyen ismerősöd? végül is meg tudom kérdezni:D
isi Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 4X4-be ha bedobja a hibakódot az összkerékre és nincs hátsó hajtás, gyújtás le- rá ad utána nincs hibakód minden működik rendesen az milyen hibára utalhat?
Thor Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 4X4-be ha bedobja a hibakódot az összkerékre és nincs hátsó hajtás, gyújtás le- rá ad utána nincs hibakód minden működik rendesen az milyen hibára utalhat? Rejtettre :lol: Sajna nem volt még szerencsém 4X4-hez :lol: pedig nem lenne rossz :D
tgabika76 Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 mi kell ahhoz, hogy egy 4 személyre vizsgáztatott autót 5re átírjáK Gondolom az öv biztos, ezen kívül? Ennyi, más nem kell. De mivel a Calibra gyárilag 4 személyes (nincs is benne hátul középen medenceöv és nem is tudsz belerakni mert nincs meg a kialakítása), ezért nem fogják átírni. Amiket láttál hogy forgalmi szerint 5 személyesek, azok okmányirodai elírás következményei, és ha műszakin észreveszik akkor új forgalmit fognak csináltatni a tulajjal hatezerért, már a megfelelő adatokkal. Még akkor is ha ők írták el. :lol:
öcsibácsi Elküldve Augusztus26, 2011 Elküldve Augusztus26, 2011 Ennyi, más nem kell. De mivel a Calibra gyárilag 4 személyes (nincs is benne hátul középen medenceöv és nem is tudsz belerakni mert nincs meg a kialakítása), Miért az oldalsó övek csavarjaihoz nem lehet a medence övet és a csatját rögzíteni? Mint minden más 5 személyes gépnél.
kendre Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Urak! A rángatós veki kálváriája véget ért, gyújtás kábelek cserélve lettek! Ennyi volt a baj. Az egyik el volt égve belül, de akkor már mind cserélve lett. Ahogy melegedett a motor, úgy nőtt a kábel ellenállása és kezdődött a rángatás. A gyertyák (GM) teljesen jó állapotban voltak, pedig 40 ezret mentem már velük. Na ezért megyek én normális, felszerelt hivatalos autószervízbe (nem opel szervíz): -Alajfolyás motornál megszüntetve -gyújtáskábelek kicserélve -kézifék és hátsó csapágyak meghúzva illetve beállítva. ez összesen 15 ezerbe került. Ezért nem éri meg itthon kísérletezni.
manó-gabesz Elküldve Augusztus28, 2011 Elküldve Augusztus28, 2011 Üdv! Keresek C16NZ-hez szervószivattyút, és hűtőt!
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2011 Elküldve Augusztus29, 2011 Üdv! Keresek C16NZ-hez szervószivattyút, és hűtőt! Melyik fajta szivattyút? Amelyik a blokkon oldalt van, vagy amelyik előtte? 5 vagy 6 bordás a szíja? :lol: 6 bordásom van. :lol: Kép az aláírásomban.
manó-gabesz Elküldve Augusztus29, 2011 Elküldve Augusztus29, 2011 Melyik fajta szivattyút? Amelyik a blokkon oldalt van, vagy amelyik előtte? 5 vagy 6 bordás a szíja? :lol: 6 bordásom van. :D Kép az aláírásomban. A blokk elején van, de most meg nem indul a kecske nem kapja fel a benzint ugy észlelem, szóval még várat egy pár napot! :lol: Ha aktuális szólok!
Thor Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 Beszélgetés a kínai étteremben: - ez mi? - cííke. - és ez? - dittnó. - és ez? - maaha. - és ez? - kuta. - mii????????? kutya? ez undorító!!! - akko cííke."
öcsibácsi Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 A kedves nejem főnöke kínai (kutya). :lol: Jobban beszél magyarul mint sok "kisebbségi". :D De attól még 1 kínai kutya!!! Pont ma mesélte az asszonyka, hogy a csirkeláb a kedvenc kajája a nőnek. :lol: Mondta neki a kedvesem, hogy nálunk azt a kutyák eszik. Mégiscsak kutya az a kínai. :D
msanyesz Elküldve Szeptember7, 2011 Elküldve Szeptember7, 2011 Sziasztok! Szerintetek egy deréktámaszos ülés deréktámasz részét át lehet operálni egy nem deréktámaszos ülésbe? A két ülés nem egyforma! Ami deréktámaszos, az sima (talán CD felszereltségű) autóból van nekem meg a GT Vectra sportülései vannak az autóban. Ezeket szeretném átalakítani. Köszönöm!
manó-gabesz Elküldve Szeptember8, 2011 Elküldve Szeptember8, 2011 A szervoszivattyúm megoldódott, de Hűtőt keresek C16NZ-hez. már írtam hűtő topikba is.
öcsibácsi Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 A szervoszivattyúm megoldódott, de Hűtőt keresek C16NZ-hez. már írtam hűtő topikba is. A Keresek topikba írj. :lol:
h.adam92 Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok! Szerintetek egy deréktámaszos ülés deréktámasz részét át lehet operálni egy nem deréktámaszos ülésbe? A két ülés nem egyforma! Ami deréktámaszos, az sima (talán CD felszereltségű) autóból van nekem meg a GT Vectra sportülései vannak az autóban. Ezeket szeretném átalakítani. Köszönöm! Háttámlát kell átszerelni. Szerintem simán átlehet. :lol:
hening Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 A szervoszivattyúm megoldódott, de Hűtőt keresek C16NZ-hez. már írtam hűtő topikba is. A Keresek topikba írj. :lol: Bizony, mert onnan töröltem.
msanyesz Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Háttámlát kell átszerelni. Szerintem simán átlehet. :lol: Csak az a baj, hogy nem egyforma a két ülés. Amiből át kellene tenni, az sima, mezei ülés. Ami nekem van az meg olyan ,mint a V2000 Vectrák ülése. Oldal- és combtámaszos. :lol:
h.adam92 Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Csak az a baj, hogy nem egyforma a két ülés. Amiből át kellene tenni, az sima, mezei ülés. Ami nekem van az meg olyan ,mint a V2000 Vectrák ülése. Oldal- és combtámaszos. :lol: Hát akkor passz. Nekem most Recaro sportülés van benne. Nehéz volt beszerelni, mert ez ilyen univerzális, de megérte mert rohadt kényelmes :lol:
msanyesz Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Hát akkor passz. Nekem most Recaro sportülés van benne. Nehéz volt beszerelni, mert ez ilyen univerzális, de megérte mert rohadt kényelmes :lol: Az enyém asszem Ymos márkájú, tök olyan mint a Recaro.
Recommended Posts