öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Kérdezd meg tőle. Haver hirdette az autót, haver beszélt vele e-mailen, haver vitte el az autót neki. Én nagy nehezen megtudtam az e-mailjét és akkor szóltam neki hogy adja vissza a corsát és visszakap mindent, de a 30e nincs meg (haver elköltötte) neki nem volt jó, utána felajánlottam neki hogy kap egy bmw 3 e36 318is coupe-t 140pacisat. Ezt kapta volna. Nem igaz neki semmi se felelt volna meg. Inkább a corsások lehúzzák rendesen, kiárul belőle 100e, annyiért én készpénzbe megveszem, mert 50e-ből forgalomba helyeztetem, havernál van egy ütött kopott corsa, épp piros, 100e ideadja, 50e a méhbe adnak érte egyből. Nem egészen értem, de mind1, nem az én ügyem. Miért nem volt jó neked a bömös? Amúgy a Vectrára céloztam, hogy vigye a kereskedő (vagy ki) 10-ért, és papírozza le. Ne szenvedj vele. :)
ady19 Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Sziasztok. Visszatértem a vectrához. Lett egy fehér 92-es c20ne sedan Vectrám :lol: Előző vectra után volt GSI corsám, bmw e36 coupem, suzuki swiftem, és újra vectra :) Vannak vele kisebb problémák, de átírás után lassan gyógyítgatom a kicsit ;) Azért elég vastag bőr van a képeden öregem, hogy ide mersz még merészkedni... :) Azt hiszem nemigazán vagy szívesen látott személy, főleg a corsások között! :D :D Ha csak a fele igaz annak ami írtak akkor meg is értem... :D
tgabika76 Elküldve Augusztus3, 2011 Elküldve Augusztus3, 2011 ...és nem hogy meghúzná magát, de még jön és megmagyarázza! :)
moti Elküldve Augusztus3, 2011 Elküldve Augusztus3, 2011 Nem egészen értem, de mind1, nem az én ügyem. Miért nem volt jó neked a bömös? Amúgy a Vectrára céloztam, hogy vigye a kereskedő (vagy ki) 10-ért, és papírozza le. Ne szenvedj vele. :) Külföldi papíros volt, de minden papírjával, E rendszámoztatni kellett volna neki az kb. 60e és 1 évig használhatta volna. Én utána E rendszámoztattam, és jött rá egy tökéletes ajánlat, amit nem lehetett kihagyni, így megváltam tőle. Már le van beszélve a kereskedővel, viszi és átiratja :D
hening Elküldve Augusztus5, 2011 Elküldve Augusztus5, 2011 Váltó kulissza szimering csere, és váltóolaj csere végrehajtva.
öcsibácsi Elküldve Augusztus5, 2011 Elküldve Augusztus5, 2011 Váltó kulissza szimering csere, és váltóolaj csere végrehajtva. Akkor ez már örökös lesz. :)
öcsibácsi Elküldve Augusztus5, 2011 Elküldve Augusztus5, 2011 NESZE NEKED SÁRGA LÁMPA 100ezer Ez az állandó rosszindulat mindenhol. Mikor jöttem haza olaszból na, ki volt aki a szanaszét szakadt mondeo-jával bele áll a seggembe az osztrák autópályán? Hát nem 1 magyarszki. :) Odakinn nem akar mindenki lenyomni/lehúzni. Érdekes. :D
ady19 Elküldve Augusztus5, 2011 Elküldve Augusztus5, 2011 Valóban így van? http://pics.coldline.hu/pics/298221-20110805-sujisX.jpg Hát nem áll messze a valóságtól! Bár én például a XXI.kerben lakók (albiban), szóval én vidékinek számítok, de ezek szerint mégis máshova sorolnak... :) Amúgy a többi 80%-ban igaz!
öcsibácsi Elküldve Augusztus5, 2011 Elküldve Augusztus5, 2011 Hát nem áll messze a valóságtól! Bár én például a XXI.kerben lakók (albiban), szóval én vidékinek számítok, de ezek szerint mégis máshova sorolnak... :D Amúgy a többi 80%-ban igaz! Nem tudom nővéremék mit szólnak ehhez a 4. ker-ben. :) :D 1 villamos vezető + 1 kismama, tiszta prolik. Jó nekem itthon is. Itt is lehetek tahó. :D
ady19 Elküldve Augusztus5, 2011 Elküldve Augusztus5, 2011 Nem tudom nővéremék mit szólnak ehhez a 4. ker-ben. :) :D 1 villamos vezető + 1 kismama, tiszta prolik. Jó nekem itthon is. Itt is lehetek tahó. :D :D :lol: ;) :) Ezért mondtam hogy nem teljesen igaz! :D
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2011 Elküldve Augusztus6, 2011 :D :D :lol: ;) Ezért mondtam hogy nem teljesen igaz! :D Meg aztán aki nyugdíjba megy egyből költözzön? :)
öcsibácsi Elküldve Augusztus6, 2011 Elküldve Augusztus6, 2011 Olvass vissza 1 picit az elektromosban. Pár perc alatt visszaraktam a világítás kapcsoló golyócskáit. :D :D Jó módszer, bár gondolom, most nem próbálod ki. :)
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2011 Elküldve Augusztus6, 2011 Olvass vissza 1 picit az elektromosban. Pár perc alatt visszaraktam a világítás kapcsoló golyócskáit. :D :D Jó módszer, bár gondolom, most nem próbálod ki. :) Faxom a golyóiba két órát kínlódtam velük az asztal alatt, de legalább megtaláltam a gyerek 3 éve elveszett tejfogát amit a fogtündérnek raktunk félre. :D Azóta szétszedtem már jópárszor, mert a led kábelei mindíg leszakadnak a forgórészről (esetleg erre megoldás?) de arra vigyátok, hogy ne mozdítsam ha szétt van szedve.
öcsibácsi Elküldve Augusztus6, 2011 Elküldve Augusztus6, 2011 Azóta szétszedtem már jópárszor, mert a led kábelei mindíg leszakadnak a forgórészről (esetleg erre megoldás?) Két réz gyűrű és csúszó érintkező. :) Miért nem valami sodrott sokeres drótot próbálsz oda inkább?
Thor Elküldve Augusztus6, 2011 Elküldve Augusztus6, 2011 Szűk háromnegyedóra és indulás Görögországba :)
öcsibácsi Elküldve Augusztus7, 2011 Elküldve Augusztus7, 2011 Szűk háromnegyedóra és indulás Görögországba :D Hajrá-hajrá. Jó pihenést nektek! :D Mi viszont a Balatont célozzuk meg ma. :)
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2011 Elküldve Augusztus7, 2011 Két réz gyűrű és csúszó érintkező. :) Miért nem valami sodrott sokeres drótot próbálsz oda inkább? Hát nem sok hely van ott bármit is mókolni. Most is sodrottréz van csak a forrasztásnál ugye merev lesz, és ott törik el.
öcsibácsi Elküldve Augusztus7, 2011 Elküldve Augusztus7, 2011 Emberek. Siófokon elférne 1 alapos oktatás a körforgalmakban való közlekedésről. Is. :D Na, meg az is szép volt, amikor a hölgyemény megelőzi a kocsisort a bringájával, és az első autó mellől! az úttest jobb! oldaláról simán mindenféle irányjelzés nélkül elkanyarodik balra! :D Az ódis nézett is erősen, amikor majdnem elcsapta, mert ő egyenesen akart tovább menni. :) A másik a tecsó parkolóban dumadélutánt tart az út közepén és enyhén a szívére vette, hogy 1 köcsög (én) ledudálja őt. :D Ilyenkor mindig 210cm magas 140 kg-os kétajtós szekrény szeretnék lenni és "finoman" elbeszélgetni az isten barmával. :lol:
öcsibácsi Elküldve Augusztus7, 2011 Elküldve Augusztus7, 2011 Hát nem sok hely van ott bármit is mókolni. Most is sodrottréz van csak a forrasztásnál ugye merev lesz, és ott törik el. Majd szemrevételezem, és megosztom veled az elképzelésem. :)
öcsibácsi Elküldve Augusztus7, 2011 Elküldve Augusztus7, 2011 Jaj, de rég hallottam, bár még most is megnevettet. :) :D Visit My Website
ady19 Elküldve Augusztus7, 2011 Elküldve Augusztus7, 2011 Cartársak! Segítséget szeretnék kérni tőletek! 2-3 hete küzdök a pótféklámpámmal, sikertelenül. A történet ott kezdődik hogy amikor megvettem s felraktam kb. 2 hónapig rendben fent is volt a helyén. Viszont a napsugárzás gondolom hogy egy idő után tönkretette a ragasztót ami így viszont lemászott a helyéről.. Azóta próbálkoztam már többféle kétoldalú ragasztóval, de mindhiába.. Légyszi segítsetek hogy mi a fenével tudnám betonbiztosra felragasztani a helyére ezt a lámpát mert kicsit tele a hócipőm már.. :D :D :) Köszönöm előre is az ötleteket!
tgabika76 Elküldve Augusztus7, 2011 Elküldve Augusztus7, 2011 Cartársak! Segítséget szeretnék kérni tőletek! 2-3 hete küzdök a pótféklámpámmal, sikertelenül. A történet ott kezdődik hogy amikor megvettem s felraktam kb. 2 hónapig rendben fent is volt a helyén. Viszont a napsugárzás gondolom hogy egy idő után tönkretette a ragasztót ami így viszont lemászott a helyéről.. Azóta próbálkoztam már többféle kétoldalú ragasztóval, de mindhiába.. Légyszi segítsetek hogy mi a fenével tudnám betonbiztosra felragasztani a helyére ezt a lámpát mert kicsit tele a hócipőm már.. :D :D :) Köszönöm előre is az ötleteket! 3M Scotchtape kültéri kétoldalas ragasztó. A téli autómon a pótféklámpa, a Coupén meg az első rendszámtábla van azzal felragasztva. Még egyik sem esett le sose.
Recommended Posts