tgabika76 Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Hát... maradjunk annyiban hogy sok munka volt vele, de azért még lenne ott mit csinálni. Izé... ez még Öcsibácsi orosz csodájára vonatkozik. :)
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Van 1 pár fura gép azon az orosz oldalon. :)
ady19 Elküldve Július31, 2011 Elküldve Július31, 2011 öcsibácsi írta: Bőrőzve? :D http://s001.radikal.ru/i194/1010/02/924309cfe3f3.jpg Ha már ennyi pénzt ölt bele akkor legalább az indexét igazítaná meg hogy illeszkedjen is.. :) Amúgy nem rossz, bár én biztosan nem csináltatnám meg így, mert a bőr alapból eléggé sérülékeny..
ady19 Elküldve Július31, 2011 Elküldve Július31, 2011 isi írta: ugye ugye?!:D:D és oldal nézetből? http://kepfeltoltes.hu/110730/563641876n_v...ltoltes.hu_.jpg Tetszik! :D De tényleg! Mondjuk a felnik nekem nem jönnek be, de a kocsi fara kifejezetten jó! :)
isi Elküldve Július31, 2011 Elküldve Július31, 2011 ady19 írta: Tetszik! :D De tényleg! Mondjuk a felnik nekem nem jönnek be, de a kocsi fara kifejezetten jó! :) nekem valahogy f astra szedán és mercedes ugrott be oldalról így:Da felniknél mondjuk kicsit túlzásba estek:D
isi Elküldve Július31, 2011 Elküldve Július31, 2011 benzines motor vásárláskor mire figyeljen az ember(pl. 2.0 16v, 2.0 T)?
öcsibácsi Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 isi írta: benzines motor vásárláskor mire figyeljen az ember(pl. 2.0 16v, 2.0 T)? Váltani akarsz? Hol vannak a 2l-es benzinesek innen ilyenkor? Bár szerintem hasonlóan kell megnézni az alanyt, mintha dízel lenne. Kasztni, motor (nem csak eladásra lemosva) zörejek, előélet, tulaj szimpatikus-e. Milyen erős, hogy húz? Váltó milyen? stb.stb.
jezus80 Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 isi írta: benzines motor vásárláskor mire figyeljen az ember(pl. 2.0 16v, 2.0 T)? Szerintem is az olajfolyás sokmindenről tanuskodhat. Szerintem érdemes, még a nívót is megnézni, mert az is gyanús lehet, ha maxig van töltve és halál fekete az olaj. Azt biztos frissen pótolták. Illetve ha tiszta olaj kívűl, de a nívó maxon van az szintén ugyan ez a szitu.
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 jezus80 írta: Szerintem is az olajfolyás sokmindenről tanuskodhat. Szerintem érdemes, még a nívót is megnézni, mert az is gyanús lehet, ha maxig van töltve és halál fekete az olaj. Azt biztos frissen pótolták. Illetve ha tiszta olaj kívűl, de a nívó maxon van az szintén ugyan ez a szitu. Halál fekete az olaj.... akkor lecserélem eladásra, 3ezer forintos GM-olajjal, és már ezt ki is szűrtem. Nézd már milyen tiszta az olaj, tök jó! :) Amúgy ha jól tudom a jó olajnak sötétnek is kell lennie, mert lebegtetve tartja a trutyit.
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Sziasztok. Visszatértem a vectrához. Lett egy fehér 92-es c20ne sedan Vectrám :) Előző vectra után volt GSI corsám, bmw e36 coupem, suzuki swiftem, és újra vectra :D Vannak vele kisebb problémák, de átírás után lassan gyógyítgatom a kicsit :D
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Valaki iratott már úgy át autót, vagy csinált már motorcserét? Másik motor van a vectrába, megvan arról a motorról az adásvételi. Nemtudom hogy fognak e ez miatt szórakozni az okmányirodába. Autókereskedés akitől van, aztmondta ő 10e pluszért átiratja és akkor tuti hogy megvan. Sztetek?
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 moti írta: Valaki iratott már úgy át autót, vagy csinált már motorcserét? Másik motor van a vectrába, megvan arról a motorról az adásvételi. Nemtudom hogy fognak e ez miatt szórakozni az okmányirodába. Autókereskedés akitől van, aztmondta ő 10e pluszért átiratja és akkor tuti hogy megvan. Sztetek? Azért elég vastag bőr van a képeden öregem, hogy ide mersz még merészkedni... :)
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 J0hnny írta: Azért elég vastag bőr van a képeden öregem, hogy ide mersz még merészkedni... :) Na mert :D
hakapeszimaki Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 moti írta: Valaki iratott már úgy át autót, vagy csinált már motorcserét? Másik motor van a vectrába, megvan arról a motorról az adásvételi. Nemtudom hogy fognak e ez miatt szórakozni az okmányirodába. Autókereskedés akitől van, aztmondta ő 10e pluszért átiratja és akkor tuti hogy megvan. Sztetek? Szerintem a kemény arcok papírok, de az igazi f@szagyerekek rendszám nélkül járnak. Ha már úgyis egy-két embert átb@asztál akkor minek rugózol,ilyen-olyan papírokon?
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 moti írta: Na mert :D Hova lett a piros GSi? :D :)
isi Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 öcsibácsi írta: Váltani akarsz? Hol vannak a 2l-es benzinesek innen ilyenkor? Bár szerintem hasonlóan kell megnézni az alanyt, mintha dízel lenne. Kasztni, motor (nem csak eladásra lemosva) zörejek, előélet, tulaj szimpatikus-e. Milyen erős, hogy húz? Váltó milyen? stb.stb. nem váltani szeretnék, hanem ez mellé egy hétvégi úgymond hobbi autó kellene, amiben kiélhetem a fiatalkorom:D szóval a két motor v. 2.0 16v de inkább turbó jöhet szóba, de nagyon nehéz találni, főleg elfogadható állapotot:D
moti Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 J0hnny írta: Hova lett a piros GSi? :D :) Haver eladta :D én probáltam felvenni a kapcsolatot, akinek eladta, de az nem akart hallani semmilyen üzletről. Sajnálom.
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 moti írta: Haver eladta ;) én probáltam felvenni a kapcsolatot, akinek eladta, de az nem akart hallani semmilyen üzletről. Sajnálom. Jaj-jaj. :D Mik vannak. :lol: Ha 10-ért átíratják, akkor mit variálsz? :D Oldják meg. :D Én nem vesztegetném rá az időmet. :) Gondolj csak vissza pár hónapot. :)
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Na ilyen az igazi orosz csoda. :) Visit My Website
moti Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 öcsibácsi írta: Jaj-jaj. :D Mik vannak. :lol: Ha 10-ért átíratják, akkor mit variálsz? :D Oldják meg. :D Én nem vesztegetném rá az időmet. ;) Gondolj csak vissza pár hónapot. :) Kérdezd meg tőle. Haver hirdette az autót, haver beszélt vele e-mailen, haver vitte el az autót neki. Én nagy nehezen megtudtam az e-mailjét és akkor szóltam neki hogy adja vissza a corsát és visszakap mindent, de a 30e nincs meg (haver elköltötte) neki nem volt jó, utána felajánlottam neki hogy kap egy bmw 3 e36 318is coupe-t 140pacisat. Ezt kapta volna. Nem igaz neki semmi se felelt volna meg. Inkább a corsások lehúzzák rendesen, kiárul belőle 100e, annyiért én készpénzbe megveszem, mert 50e-ből forgalomba helyeztetem, havernál van egy ütött kopott corsa, épp piros, 100e ideadja, 50e a méhbe adnak érte egyből.
Recommended Posts