tgabika76 Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Hát... maradjunk annyiban hogy sok munka volt vele, de azért még lenne ott mit csinálni. Izé... ez még Öcsibácsi orosz csodájára vonatkozik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Van 1 pár fura gép azon az orosz oldalon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 A Vectra Coupe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Ezt elfogadnám. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 csak az elejét is hozzá kellett volna fújni:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Bőrőzve? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Bőrőzve? :D http://s001.radikal.ru/i194/1010/02/924309cfe3f3.jpg Ha már ennyi pénzt ölt bele akkor legalább az indexét igazítaná meg hogy illeszkedjen is.. :) Amúgy nem rossz, bár én biztosan nem csináltatnám meg így, mert a bőr alapból eléggé sérülékeny.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 ugye ugye?!:D:D és oldal nézetből? http://kepfeltoltes.hu/110730/563641876n_v...ltoltes.hu_.jpg Tetszik! :D De tényleg! Mondjuk a felnik nekem nem jönnek be, de a kocsi fara kifejezetten jó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Tetszik! :D De tényleg! Mondjuk a felnik nekem nem jönnek be, de a kocsi fara kifejezetten jó! :) nekem valahogy f astra szedán és mercedes ugrott be oldalról így:Da felniknél mondjuk kicsit túlzásba estek:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 benzines motor vásárláskor mire figyeljen az ember(pl. 2.0 16v, 2.0 T)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 benzines motor vásárláskor mire figyeljen az ember(pl. 2.0 16v, 2.0 T)? Váltani akarsz? Hol vannak a 2l-es benzinesek innen ilyenkor? Bár szerintem hasonlóan kell megnézni az alanyt, mintha dízel lenne. Kasztni, motor (nem csak eladásra lemosva) zörejek, előélet, tulaj szimpatikus-e. Milyen erős, hogy húz? Váltó milyen? stb.stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 benzines motor vásárláskor mire figyeljen az ember(pl. 2.0 16v, 2.0 T)? Szerintem is az olajfolyás sokmindenről tanuskodhat. Szerintem érdemes, még a nívót is megnézni, mert az is gyanús lehet, ha maxig van töltve és halál fekete az olaj. Azt biztos frissen pótolták. Illetve ha tiszta olaj kívűl, de a nívó maxon van az szintén ugyan ez a szitu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Szerintem is az olajfolyás sokmindenről tanuskodhat. Szerintem érdemes, még a nívót is megnézni, mert az is gyanús lehet, ha maxig van töltve és halál fekete az olaj. Azt biztos frissen pótolták. Illetve ha tiszta olaj kívűl, de a nívó maxon van az szintén ugyan ez a szitu. Halál fekete az olaj.... akkor lecserélem eladásra, 3ezer forintos GM-olajjal, és már ezt ki is szűrtem. Nézd már milyen tiszta az olaj, tök jó! :) Amúgy ha jól tudom a jó olajnak sötétnek is kell lennie, mert lebegtetve tartja a trutyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Sziasztok. Visszatértem a vectrához. Lett egy fehér 92-es c20ne sedan Vectrám :) Előző vectra után volt GSI corsám, bmw e36 coupem, suzuki swiftem, és újra vectra :D Vannak vele kisebb problémák, de átírás után lassan gyógyítgatom a kicsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Valaki iratott már úgy át autót, vagy csinált már motorcserét? Másik motor van a vectrába, megvan arról a motorról az adásvételi. Nemtudom hogy fognak e ez miatt szórakozni az okmányirodába. Autókereskedés akitől van, aztmondta ő 10e pluszért átiratja és akkor tuti hogy megvan. Sztetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Valaki iratott már úgy át autót, vagy csinált már motorcserét? Másik motor van a vectrába, megvan arról a motorról az adásvételi. Nemtudom hogy fognak e ez miatt szórakozni az okmányirodába. Autókereskedés akitől van, aztmondta ő 10e pluszért átiratja és akkor tuti hogy megvan. Sztetek? Azért elég vastag bőr van a képeden öregem, hogy ide mersz még merészkedni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Azért elég vastag bőr van a képeden öregem, hogy ide mersz még merészkedni... :) Na mert :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Valaki iratott már úgy át autót, vagy csinált már motorcserét? Másik motor van a vectrába, megvan arról a motorról az adásvételi. Nemtudom hogy fognak e ez miatt szórakozni az okmányirodába. Autókereskedés akitől van, aztmondta ő 10e pluszért átiratja és akkor tuti hogy megvan. Sztetek? Szerintem a kemény arcok papírok, de az igazi f@szagyerekek rendszám nélkül járnak. Ha már úgyis egy-két embert átb@asztál akkor minek rugózol,ilyen-olyan papírokon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Na mert :D Hova lett a piros GSi? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Ez az hova is lett a piros GSI?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Váltani akarsz? Hol vannak a 2l-es benzinesek innen ilyenkor? Bár szerintem hasonlóan kell megnézni az alanyt, mintha dízel lenne. Kasztni, motor (nem csak eladásra lemosva) zörejek, előélet, tulaj szimpatikus-e. Milyen erős, hogy húz? Váltó milyen? stb.stb. nem váltani szeretnék, hanem ez mellé egy hétvégi úgymond hobbi autó kellene, amiben kiélhetem a fiatalkorom:D szóval a két motor v. 2.0 16v de inkább turbó jöhet szóba, de nagyon nehéz találni, főleg elfogadható állapotot:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Hova lett a piros GSi? :D :) Haver eladta :D én probáltam felvenni a kapcsolatot, akinek eladta, de az nem akart hallani semmilyen üzletről. Sajnálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Haver eladta ;) én probáltam felvenni a kapcsolatot, akinek eladta, de az nem akart hallani semmilyen üzletről. Sajnálom. Jaj-jaj. :D Mik vannak. :lol: Ha 10-ért átíratják, akkor mit variálsz? :D Oldják meg. :D Én nem vesztegetném rá az időmet. :) Gondolj csak vissza pár hónapot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Na ilyen az igazi orosz csoda. :) Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Jaj-jaj. :D Mik vannak. :lol: Ha 10-ért átíratják, akkor mit variálsz? :D Oldják meg. :D Én nem vesztegetném rá az időmet. ;) Gondolj csak vissza pár hónapot. :) Kérdezd meg tőle. Haver hirdette az autót, haver beszélt vele e-mailen, haver vitte el az autót neki. Én nagy nehezen megtudtam az e-mailjét és akkor szóltam neki hogy adja vissza a corsát és visszakap mindent, de a 30e nincs meg (haver elköltötte) neki nem volt jó, utána felajánlottam neki hogy kap egy bmw 3 e36 318is coupe-t 140pacisat. Ezt kapta volna. Nem igaz neki semmi se felelt volna meg. Inkább a corsások lehúzzák rendesen, kiárul belőle 100e, annyiért én készpénzbe megveszem, mert 50e-ből forgalomba helyeztetem, havernál van egy ütött kopott corsa, épp piros, 100e ideadja, 50e a méhbe adnak érte egyből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts