öcsibácsi Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 De most komolyan még mindíg van aki az ilyenekben hisz. Na és ez? Klikk! 14 ezerért fél méter hilti szallag. :D Van is itthon 2 féle szalagom, holnap tuti csinálok néhányat. A bolondnak is megéri. :icon4:
zotya975 Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Van is itthon 2 féle szalagom, holnap tuti csinálok néhányat. A bolondnak is megéri. :D Nem nagyon jártak fizikaórára, beépítenek valamit a szívócsőbe az áramlás útjába, aminek nincs külső meghajtása mint a turbónak, csak megpörgeti a beszívott levegőt, és feltölti a motort. Tiszta ingyen energia. :icon4:
Dark_Errant Elküldve Július28, 2011 Elküldve Július28, 2011 Sziasztok! Nincs véletlenül vmi ötletetek, hogy a légtömegmérő elé milyen úton-módon lehetne feltenni egy sport levegőszűrőt? Illetve tudok-e vkiről aki hasonló elvetemült dolgokon gondolkozott?
öcsibácsi Elküldve Július28, 2011 Elküldve Július28, 2011 Sziasztok! Nincs véletlenül vmi ötletetek, hogy a légtömegmérő elé milyen úton-módon lehetne feltenni egy sport levegőszűrőt? Illetve tudok-e vkiről aki hasonló elvetemült dolgokon gondolkozott? Nekem ugyan nincs ilyen mérőm, de kivenném a gyári légszűrő dobozt és oda tenném a helyedben a sportos szűrőt. :)
Dark_Errant Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Nekem ugyan nincs ilyen mérőm, de kivenném a gyári légszűrő dobozt és oda tenném a helyedben a sportos szűrőt. :) Ez eddig ok :D Én is így terveztem, de a vectranak a légszúróházra csavart lapos légtömegmérője van, nem az astra-féle kerek.
Dark_Errant Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Jani! Milyen motor is ez? :) C20Ne Vectrabol atoperalva.
Thor Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Ez eddig ok :) Én is így terveztem, de a vectranak a légszúróházra csavart lapos légtömegmérője van, nem az astra-féle kerek. Esetleg valami "közdarabbal" megoldani? Tudom meg kell alkotni, de szerintem ez járható út volna.
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 C20Ne Vectrabol atoperalva. Ezt találtam neked. :)
Dark_Errant Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Meg ezt is. http://www.kfz-holzer.de/tigra%20c20ne.jpg http://www.kfz-holzer.de/57i.jpg Ezaz!! csak olyan műanyagot honnan a rákból szerzek???? o.O
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Ezaz!! csak olyan műanyagot honnan a rákból szerzek???? o.O spzoli?
Dark_Errant Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 spzoli? kétlem hogy lenne neki vectra alkatrésze, de megkérdezem
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 kétlem hogy lenne neki vectra alkatrésze, de megkérdezem Bár bennem felmerült a kérdés, hogy azért a + 1 LE-ért kell-e pénzt kiadni? :) Vagy csak a hang miatt kell?
hening Elküldve Július29, 2011 Elküldve Július29, 2011 Bár bennem felmerült a kérdés, hogy azért a + 1 LE-ért kell-e pénzt kiadni? :) Vagy csak a hang miatt kell? Meg azért, hogy jobban kopjon az a szerencsétlen motor. :D
Dark_Errant Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Bár bennem felmerült a kérdés, hogy azért a + 1 LE-ért kell-e pénzt kiadni? :) Vagy csak a hang miatt kell? a hanggal nincs baj:P K*rva jo hangja van 3000 fölött. Amiért filózom a dolgon, hogy ugye vectra c20ne motor van az astraban. ezert a légszúróházzal mókolni kellett, hogy beférjen a géptető alá. Megoldásként a ház alját addig le kellett vágni, hogy a szűrő épphogy nem lóg ki alul. Így tudtok csak betenni a "helyére". És mivel nincs alja, és némi réssel le van csavarva, így felmerült a kérdés, hogy kap e elég levegőt a motor... Így jutottam el a direkt-szűrőhöz...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 SZERINTETEK? Szerintem nagyon jól áll neki:D B lámpák? :) Fura elsőre.
ady19 Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 B lámpák? :) Fura elsőre. Fura szerintem is elsőre, de ugyanakkor szerintem sem olyan rossz! :D
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Orosz csoda. :) Fent tuning, utána Styling és ott az A Vectra altopikban a saját Vectra A 3 hónap.
isi Elküldve Július30, 2011 Elküldve Július30, 2011 Fura szerintem is elsőre, de ugyanakkor szerintem sem olyan rossz! :) ugye ugye?!:D:D és oldal nézetből?
Recommended Posts