öcsibácsi Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Itt a pont :D Nekünk is volt. Eddigi életem során még nem találkoztam eme "csodával". Ez biztos valami NDK turista holmi, azért ilyen összehajtós. Vagy Japán origami. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Hát ez azért nem semmi! :D Bár ahogy elnézem időben észrevettétek mert ha nem akkor gondolom az egész kiégett volna... Sikerült időben észleni a problémát. Végülis nem sok veszélyes anyag volt a gépben. :) Leszámítva kb. 3L acetont, 1L észter hígítót, kb. 8L lakkot 3 edényben, 1L lakkbenzint + 0.5L Butanox és kb. 3kg gyanta. :D Tehát egész jól megúsztuk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Sikerült időben észleni a problémát. Végülis nem sok veszélyes anyag volt a gépben. :D Leszámítva kb. 3L acetont, 1L észter hígítót, kb. 8L lakkot 3 edényben, 1L lakkbenzint + 0.5L Butanox és kb. 3kg gyanta. B) Tehát egész jól megúsztuk. :D Pff, jesszus! Ha az lángra kap akkor lett volna ám "tűzijáték".. :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Pff, jesszus! Ha az lángra kap akkor lett volna ám "tűzijáték".. :D :D :) Az volt a szerencse, hogy az ablakok be voltak zárva és a mai modern kárpitok már nem táplálják az égést, hanem inkább elfojtják. :D Bár a rizikófaktor ott volt, hogy amikor a hátsó ajtó ki lett nyitva, berobban az egész cucc. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Nem rég valami hasonló módon berobbant egy kis gáz azon a hajón, amit Pesten csinálunk és szegény Sanyika (a lakatos cimbim) megégett az egyik kezén 2. fokúan. :D Sajna az egy másik munkám alkalmával 1 másik lakatos srác is csinált hasonló mutatvány, de ő meghalt másnap, úgy megégett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atesz857 Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Sziasztok! Nincs infotok olyanrol hogy mennyibe kerülhet egy Vectra A vezérmü tengelyház+a vezérmütengely bontva ja c 16nz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbert76 Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Meg tudná nekem valakimondani melyik motornak olyan az olajteknő tömítése hogy egy dupla gumi közt van egy "hullámtörő" lemez? C16Nz hez rendeltem anno de arra nem jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Meg tudná nekem valakimondani melyik motornak olyan az olajteknő tömítése hogy egy dupla gumi közt van egy "hullámtörő" lemez? C16Nz hez rendeltem anno de arra nem jó A C20XE, C20NE és az X20XEV biztos ilyen. KÉP Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbert76 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 A C20XE, C20NE és az X20XEV biztos ilyen. KÉP Aha értem köszi .Akkor ilyenem van eladó, mert én nem tudom használni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Aha értem köszi .Akkor ilyenem van eladó, mert én nem tudom használni De melyik és milyen gyártmány? :D Mert a képen nem egyforma a 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 A C20XE, C20NE és az X20XEV biztos ilyen. KÉP Majdnem. Gyárilag csak az X20XEV-nek ilyen a kartertömítése (mármint hogy egyben van a tömítés a hullámtörővel), de természetesen rámegy a másik két említett motorra is, legfeljebb C20XE-nél ki kell vágni egy darabot a hullámtörőből (a fentebb linkelt képen be van karikázva) hogy a főtengely ne érje el, illetve lehet hogy ott rövidebb csavarok kellenek a karterhez mert a gyári (parafa) tömítés vastagabb, ezért a csavarok nem mennek bele olyan mélyen a motorblokkba, rövidebb is a furat nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 sziasztok meg tudjátok mondani hol lehet kapni ilyen harmónikás szivócsövet? köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Szasza_ Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Meg tudná nekem valakimondani melyik motornak olyan az olajteknő tömítése hogy egy dupla gumi közt van egy "hullámtörő" lemez? C16Nz hez rendeltem anno de arra nem jó C16NZ-t is szerelték hullámtörő lemezzel és dupla tömítéssel, illetve szimpla tömítéssel és olyan olajteknővel, amibe bent van a hullámtörő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Majdnem. Gyárilag csak az X20XEV-nek ilyen a kartertömítése (mármint hogy egyben van a tömítés a hullámtörővel), de természetesen rámegy a másik két említett motorra is, legfeljebb C20XE-nél ki kell vágni egy darabot a hullámtörőből (a fentebb linkelt képen be van karikázva) hogy a főtengely ne érje el, illetve lehet hogy ott rövidebb csavarok kellenek a karterhez mert a gyári (parafa) tömítés vastagabb, ezért a csavarok nem mennek bele olyan mélyen a motorblokkba, rövidebb is a furat nekik. Köszi a pontosítást! Most már ez is megvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kendre Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Sziasztok! Újra ide kényszerültem. A 91-es Vecimnek a jobb első ajtóban beszart a központi zár motorja és nagyon úgy néz ki, hogy egyelőre nem is találok sehol. Illetve nem abba az ajtóba valót. Kérdésem: Milyen típusú autónak a motorjával helyettesíthető, melyik ajtóból lehet áttenni, és milyen univerzális motort lehet beleszerelni? Tehát miden megoldás érdekel amivel helyettesíthető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Sziasztok! Újra ide kényszerültem. A 91-es Vecimnek a jobb első ajtóban beszart a központi zár motorja és nagyon úgy néz ki, hogy egyelőre nem is találok sehol. Illetve nem abba az ajtóba valót. Kérdésem: Milyen típusú autónak a motorjával helyettesíthető, melyik ajtóból lehet áttenni, és milyen univerzális motort lehet beleszerelni? Tehát miden megoldás érdekel amivel helyettesíthető. Én a helyedben bontóban próbálkoznék Veki jobb elsőt keresni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kendre Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Én a helyedben bontóban próbálkoznék Veki jobb elsőt keresni :D Eddíg 2-t hívam fel, pont ez nincs egyikben sem. A másik 3 van, csak jobb első nincs. Azért érdeklődöm, hogy mivan, ha nem találok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 C16NZ-t is szerelték hullámtörő lemezzel és dupla tömítéssel, illetve szimpla tömítéssel és olyan olajteknővel, amibe bent van a hullámtörő. Pontosan. :D Nekem mind2ből van itthon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 szerintetek mekkora a különbség az ún. 1es és 2es sportdobok között búgásban? a 2es nagyon dúrva lehet már? LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 sziasztok meg tudjátok mondani hol lehet kapni ilyen harmónikás szivócsövet? köszönöm!!! http://kepfeltoltes.hu/110531/2011-05-31_1...ltoltes.hu_.png Nézzél vaterán. Anno én is onnan vettem :D szivócsőnek volt hírdetve amikor én vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 szerintetek mekkora a különbség az ún. 1es és 2es sportdobok között búgásban? a 2es nagyon dúrva lehet már? LINK Próba-cseresznye. Valami ilyent is írnak a diesel masinákról. :D Diesel hangok A diesel motorok égésükből kifolyólag csendesebb zajt bocsátanak a kipufogó csőbe, ezért hangzásuk nem hasonlítható a benzines társakhoz, de természetesen szép hangot ezen autókhoz is tudunk biztosítani. A benzinesekhez hasonló hangzás, rendszer beépítésével elérhető, s igen figyelemfelkeltő, a benzines dobokat meghazudtoló hangzást tudunk létrehozni. A turbódiesel motorok kétszeresen halkabbak: a diesel égés miatt a turbófeltöltő igen nagy hangtompító elem a kipufogó rendszer elején Turbófeltöltős hangok A turbós motorok sokkal halkabbak, mint a sima benzinesek, ezért minden verziójuk valamivel halkabb a fent leírtaknál. Szóval passz. Sose volt még dízel autóm. Bár sokat járok vele a naponta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 sziasztok van valami különbség acélfelni és alufelni csavar között vekihez? köszönöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 A gyári alufelnihez jó az acélfelnihez való csavar. Ha esetleg valami speckó alufelnid van, ahhoz kellhet más csavar, kérdezz rá a vásárlásnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 A gyári alufelnihez jó az acélfelnihez való csavar. Ha esetleg valami speckó alufelnid van, ahhoz kellhet más csavar, kérdezz rá a vásárlásnál. kéz alatt vettem felniket nem gyári opel! 2 lemezfelni csavarral felpróbáltam vételkor!elvileg jó volt! egyébként miben lehet különbség?hossz?csavarkúp szöge? köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Inkább a hossz, a csavarkúp szöge nem szokott változni. Arra figyelj hogy ne húzd túl, mert az alufelni puha, a csavar meg kemény és rondán megkarcolja a csavarfészket ha megbikázod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts