Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 dynopad főtengelyem méri az adatokat nem? Így van!!!! Piiista nem akarlak elkeseríteni, de ami a cetlin szerepel az főtengelyen mért adat... 15-17% körüli neked még ebből a keréken mérhető veszteség... De én még mindig azt mondom, hogy a Te setupod nem jó... van benne egy tök tudja milyen tengely, egy tök tudja milyen csipp, egy lógó kipu, nagy befecsik (?) ebből azért így sok jó nem várható... szedett vedett! Össze kéne hangolni...akkor talán... raádásul van pár megtett km is a mociban... tehát ez absz. reálisan ennyi amennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 szerintem is a kipufod nagyon sokat ront a dolgokon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 ott az asconás Peti... XE verő Ne.. hehe.... ráköltött egy rakás cash-t az NE-re és pont 115LE lett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 ott az asconás Peti... XE verő Ne.. hehe.... ráköltött egy rakás cash-t az NE-re és pont 115LE lett.... Majd rájön szépen lassan mindenki, hogy a szívó moci esetében a tuning nagyon összetett... ellenben egy turbósnál tekernek a nyomáson, aztán bírja amíg bírja, de tuti, hogy erősebb lesz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
E547GT Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Csak érdeklődtem hogy kik voltak A Vectrások kinn, de ezt a fehér V2000-est ott nem láttam, de a használtautón én is nézegettem nemrég... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 immár nekem van egy ilyen is ... tehát így mondhatom : egen miért ? <_< Üdv a "klubban" :angry: Apropó mennyibe fáj mostanság egy mérés? Most a fülembe ültetted a kisördögöt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Így van!!!! Piiista nem akarlak elkeseríteni, de ami a cetlin szerepel az főtengelyen mért adat... 15-17% körüli neked még ebből a keréken mérhető veszteség... De én még mindig azt mondom, hogy a Te setupod nem jó... van benne egy tök tudja milyen tengely, egy tök tudja milyen csipp, egy lógó kipu, nagy befecsik (?) ebből azért így sok jó nem várható... szedett vedett! Össze kéne hangolni...akkor talán... raádásul van pár megtett km is a mociban... tehát ez absz. reálisan ennyi amennyi... biztos jobban tudjátok :angry: annyira nem érdekel.....mert az észlelt autók 90% így is agyonverem, ha akarom :P tengelynek megvan a fokszáma csak mondom, fázis 3 cetli van csipppppen Subi másolta / most nem merülök bele annak leírásába, hogy miért pont ez <_< /, kipufogó nem ló már, csak kifúj kicsit max, gyári kék volt benne, most vajszínű van benne, mert eladtam a kéket :P :P :D ;) nem akarok erre ráfeszülni ennyire, csak kíváncsi voltam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 ott az asconás Peti... XE verő Ne.. hehe.... ráköltött egy rakás cash-t az NE-re és pont 115LE lett.... ő legalább csinál valamit <_< mesélj, mikor látjuk valamelyik autódat padon ? hümmmmm ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Üdv a "klubban" <_< Apropó mennyibe fáj mostanság egy mérés? Most a fülembe ültetted a kisördögöt :angry: Ahol Piiista is mérette dynoproject.hu (Mátrai Gabi) 40 EUR/ mérés 150 Le-ig FWD-nek... nyilván ha 155 Le, akkor sem fognak többet mérni, ez ilyen elméleti kb határ... klikk-katt, itt a honlap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Ahol Piiista is mérette dynoproject.hu (Mátrai Gabi) 40 EUR/ mérés 150 Le-ig FWD-nek... nyilván ha 155 Le, akkor sem fognak többet mérni, ez ilyen elméleti kb határ... klikk-katt, itt a honlap Köszi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Ahol Piiista is mérette dynoproject.hu (Mátrai Gabi) 40 EUR/ mérés 150 Le-ig FWD-nek... nyilván ha 155 Le, akkor sem fognak többet mérni, ez ilyen elméleti kb határ... klikk-katt, itt a honlap viszont érdekes árfolyam szerint számolnak 40 Euro 80440 Ft <_< (gondolom a nullákat le kell venni a végéről) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Köszi! <_< be kellene várni pár embert és akkor olcsóbb lenne lehet "szervezek" 1et :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 be kellene várni pár embert és akkor olcsóbb lenne lehet "szervezek" 1et <_< Oksa, akkor ezúton jelentkeznék 1-nek :angry: Addig még cserélek kopogásérzékelőt és feltöltjük a 3. verziót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 ő legalább csinál valamit <_< mesélj, mikor látjuk valamelyik autódat padon ? hümmmmm ? ja utána meg a kinek áll több szara az utcán.... nyertél Pista.... jegyezd 17.2... . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 viszont érdekes árfolyam szerint számolnak 40 Euro 80440 Ft <_< (gondolom a nullákat le kell venni a végéről) Így van a végéből egy nullát le kell venni... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 be kellene várni pár embert és akkor olcsóbb lenne lehet "szervezek" 1et :P Múltkor mit dobtam fel neked??? :P :P ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ neeeeeeeem... <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 ja utána meg a kinek áll több szara az utcán.... nyertél Pista.... jegyezd 17.2... . <_< :angry: :P Hát Piiista... úgy érzem nem áll jól a szénád... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 ja utána meg a kinek áll több szara az utcán.... nyertél Pista.... jegyezd 17.2... . kérlek alássan nekem, amúgy kettő kertben áll, tudod az sokkal menőbb így tavasszal mint a mélygarázs :P na itt van, te is ráfeszülsz a számokra, az az én bénaságom, nem az autóé :P nem mellesleg százalékos arányban még mindig több abszolút működőképes / mondjuk nem váltóhibás / autót tudok odaállítani bármikor a sztédzsbe nekem ilyen szarjaim vannak, tudod amik mennek <_< :angry: :P :P hozd ki a Vekit, toljunk egyet, hogy senki nem mondhassa rád, hogy a "helyében én biztos nem járnék ki Skodával a lurdyhoz ha ilyen szép Vectram van" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 <_< :angry: :P Hát Piiista... úgy érzem nem áll jól a szénád... :P :P óóóóóóó, dehogynem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 óóóóóóó, dehogynem <_< Jól van azért nem féltelek... :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Csak érdeklődtem hogy kik voltak A Vectrások kinn, de ezt a fehér V2000-est ott nem láttam, de a használtautón én is nézegettem nemrég... :angry: szerintem ne ess bele abba a hibába, hogy csak a tip. társak érdekelnek :D szép volt az idő, jó volt a társaság, volt látnivaló <_< nem ez a lényeg ? kombival voltam, ez a kocsi itthon állt az utcán, mert ezeknek a xaroknak már csak ez a sorsa nálam :P :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Múltkor mit dobtam fel neked??? :P :P ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ neeeeeeeem... <_< :angry: azért hallva azt hogy subosok között nem gyűlt össze annyi ember.....ki gondolta volna, hogy itt talán igen :P Macidzseki Dávid ma mondta, hogy 1-2 hónap és hozná a combot, SP szerintem bármikor, és akkor most már van egy Vectra is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
E547GT Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 szerintem ne ess bele abba a hibába, hogy csak a tip. társak érdekelnek :D szép volt az idő, jó volt a társaság, volt látnivaló <_< nem ez a lényeg ? kombival voltam, ez a kocsi itthon állt az utcán, mert ezeknek a xaroknak már csak ez a sorsa nálam :angry: :P :P :P Dehogyis csak ez a típus, jöhet minden ami opel, de ahogy te is írtad ezek a xarok fogyatkoznak sajna szépen, és örül az ember ha lát még szép darabokat belőlük ! Az idő az jah évszakhoz képest korrekt volt. Én pár éve A Vectrázok ezért is a típus szeretete, és ezt a fórumot/topicok is azért kerestem vagyis találtam rá hátha lehet majd itt is szép eszméket és monológkat csereberélni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Dehogyis csak ez a típus, jöhet minden ami opel, de ahogy te is írtad ezek a xarok fogyatkoznak sajna szépen, és örül az ember ha lát még szép darabokat belőlük ! Az idő az jah évszakhoz képest korrekt volt. Én pár éve A Vectrázok ezért is a típus szeretete, és ezt a fórumot/topicok is azért kerestem vagyis találtam rá hátha lehet majd itt is szép eszméket és monológkat csereberélni. :P <_< Ez jó :angry: Ámen Esetleg képek volnának a Tiédről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
E547GT Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 <_< Ez jó :angry: Ámen Esetleg képek volnának a Tiédről? Egy friss kép; 26.-a Kiskunlacháza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts