gyugyo Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Szia Tgabika! Én meg válaszoltam :wink: Üdv, szép napot Gyugyó Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Köszönöm az információt Dark uram! Egyébként majdnem mindenhol 35-40et mondtak rá. VITÓék is. Egy helyen találtam azóta 27e-ért. Valószinû ôk nyertek. :lol:... Miért is kell cserélned azt az automata váltó szűrőt?? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Tisztelt Vectra A -s kartársak!!! Sorry , hogy eddig nem írtam , ha esetleg valaki hiányolt de valamikor meg is kell keresni annak a Vectrának az árát :lol: :lol: :lol: :lol: És én azthittem , hogy az árát lesz nehezebb összeszedni pedig az meglesz már júniusra de csak július elején tervezem a vásárlást persze csak , ha sikerül addig megtalálnom a kicsikémet és ez az ami aggaszt egy kicsit !!!!! Az van , hogy mostanra pontosan tudom , hogy milyen autót szeretnék de sehol sem találok olyat!!!!! :lol: :D :lol: KÉRDÉSEM : Hol érdemes meghirdetni , hogy milyen autót keresek ? (itt a fórumon a keresek rovatban nincs olyan , hogy Stewe ilyen Vectrát keres , vagy hasonló :lol: :lol: :lol: ) Vagy minden topicba nyomjak be egy sablon üzenetet hátha felfigyel rá valaki ??? Azért a biztonság kedvéért veletek is megosztom álmaim Vectrájának paramétereit hátha valaki ráismer : Évjárat : 1993,10, utáni 1994-es modellévtől Vectra A2 -es Motor : 2,0 l -es 8 szelepes (C20NE) term. : benzines Felszereltség : CDX esetleg CD Ajtók száma : szigorúan 4 !!! Szín : eléggé kompromisszumképes vagyok csak metál fényezés legyen(meg persze tetszen nekem is) Km óraállás : 100,000-180,000 km Sérülésmentes!!! Ár : ???????? és remélem semmit nem felejtettem ki!!! Légyszi-légyszi segítsetek !!! Kösz!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Tisztelt Vectra A -s kartársak!!! Sorry , hogy eddig nem írtam , ha esetleg valaki hiányolt de valamikor meg is kell keresni annak a Vectrának az árát :lol: :lol: :lol: :lol: És én azthittem , hogy az árát lesz nehezebb összeszedni pedig az meglesz már júniusra de csak július elején tervezem a vásárlást persze csak , ha sikerül addig megtalálnom a kicsikémet és ez az ami aggaszt egy kicsit !!!!! Az van , hogy mostanra pontosan tudom , hogy milyen autót szeretnék de sehol sem találok olyat!!!!! :lol: :D :lol: KÉRDÉSEM : Hol érdemes meghirdetni , hogy milyen autót keresek ? (itt a fórumon a keresek rovatban nincs olyan , hogy Stewe ilyen Vectrát keres , vagy hasonló :lol: :lol: :lol: ) Vagy minden topicba nyomjak be egy sablon üzenetet hátha felfigyel rá valaki ??? Azért a biztonság kedvéért veletek is megosztom álmaim Vectrájának paramétereit hátha valaki ráismer : Évjárat : 1993,10, utáni 1994-es modellévtől Vectra A2 -es Motor : 2,0 l -es 8 szelepes (C20NE) term. : benzines Felszereltség : CDX esetleg CD Ajtók száma : szigorúan 4 !!! Szín : eléggé kompromisszumképes vagyok csak metál fényezés legyen(meg persze tetszen nekem is) Km óraállás : 100,000-180,000 km Sérülésmentes!!! Ár : ???????? és remélem semmit nem felejtettem ki!!! Légyszi-légyszi segítsetek !!! Kösz!! Szerintem írd be ide, hogy ilyen Vectra-t keresel : http://forum.index.hu/Article/showArticle?...648&la=44245467 ui: mondjuk akkor mi lesz, ha jelenetkezik valaki, akinek van ilyen aladó kocsija és neked még nincs meg a pénzed, megtetszik és eladják ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Helló Mester!!! Köszi a tippet megpróbálom !! Mostmár nem tud olyat mondani , hogy ne vegyem meg , ha pont olyan mint amilyen kellene !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 KŐ KENÉNY VAGYOK ÉS HAJTHATATLAN!!!!! :lol: :lol: :D :lol: :lol: Amúgy inkább attól félek , hogy nem lesz olyan kőnnyű megtalálni a megfelelő autót nemhogy júl. elött de utánna sem !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 ....Légyszi-légyszi segítsetek !!! Kösz!!.... :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=897 Bár nem érdemled meg, mert nem voltál képes elintézni nekem a sütit :lol: Ami azért is hiba volt, mert Antival ellentétben - aki jó időben, volt jó helyen - te lemaradtál róla, pedig nagyon fincsi volt :lol: :D :lol: :lol: ui: éreztem, hogy 1 ilyen aranyos, kedves lányt elég szépen megkérni és lesz süti örülök, hogy nem kellett csalatkoznom :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 ....KŐ KENÉNY....VAGYOK.... Tudod mit ? Legyél KŐ KENÉNY :lol: :D :lol: :lol: :lol: Biztos lesz olyan kocsi, ami megfelel neked. Ez nem kapkodós játék :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Nahát Te egy angyal vagy!!! ( bár egy kicsit szőrős vagy egy ideális angyal képhez meg ellenkező nemű is mint az angyalok általában de még (f)Arkangyal lehetsz) TE SÜTI!!! :prayer: :smt051 :smt059 Nem tudom hol jelenik meg ez a kedves kis felhívás de igen jó lett !!! Köszi !! Rólad kellene példát venni a többieknek is !!!! :lol: :D :lol: Azért ne bízd el magad nagyon !!!! De nem felejtettem el az üzletünket lesz Vectra lesz Süti meg SütisNÉNI is Vectra háttérrel!!!!!! HE-HE-HE-HE-HE-HE!! ui: Antinak könnyü jó helyen jó időben lenni Ő nappal dolgozik! Bár nem panaszkodom mert még engem is beoszt nappalozni oszt nézhetek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 OK akkor csak KENÉNYEN!! Tudom , hogy ezt nem lehet elkapkodni és a világért sem akarom de néha hajlamos vagyok belelendülni a dolgokba ekkor jönnek jól a hidegfejű haverok !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 ....Nem tudom hol jelenik meg ez a kedves kis felhívás....Szerinted ? :lol: :D ]http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=27 ....Azért ne bízd el magad nagyon !!!!.... Semmi ilyesmiről nincs szó. De azért dicsérni és örülni lehet, ha van miért :wink: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Szerinted ? :lol: :D ]http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=27 Semmi ilyesmiről nincs szó. De azért dicsérni és örülni lehet, ha van miért Api ez a nagyon kemény ! Saját oldalam lett a keresek rovatban ! Tényleg aranyba kellene foglalni a kezeidet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Majd csak meglesz a vas... Amúgy pont éjszakáztam a sütiátvételkor... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Atommanó most ment el a gyorsulásra Mélykék76 társaságában én meg ittmaradtam Vectralesen :lol: :lol: Na sebaj ebből lesz a vas!!! :lol: :D :lol: ui. Anti siess reggel váltani!!!!!!!!!! :compress: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jirko Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 a vectrában az elektromos ablakemelő lapcsolója miatt van az h autómatikusan is lemegy az ablak(egy gombnyomásra teljesen)?,vagy más oldja meg ezt a feladatot? mert ha a kapcsoló akkor azt tenék a kadettomba is h autómatice legyen köszi előre is a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 a vectrában az elektromos ablakemelő lapcsolója miatt van az h autómatikusan is lemegy az ablak(egy gombnyomásra teljesen)?,vagy más oldja meg ezt a feladatot? mert ha a kapcsoló akkor azt tenék a kadettomba is h autómatice legyen köszi előre is a válaszokat Hát ha a Vectrában is úgy van mint a Caliban (gyanítom hogy igen), akkor az nem a kapcsoló miatt van, hanem programozni kell. Alapállapotban a Vectra/Cali ablaka sem megy el végállásig egy gombnyomásra, csak ha egyszer teljesen felhúzod (folyamatos gombnyomással), ha elért a végállásig, akkor még nyomod a gombot pár másodpercig (amíg nem hallasz egy kattanást), majd utána ugyanezt megcsinálod a másik irányba is. Ekkor tanulja meg a végállásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 az ablakemelőben van egy komfort elektronika, és az csinálja az automata fel és letekerést. a kadettban ilyen nincs. de ezt mért a Vectra A topikban vitatjuk meg??? :binky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Semmi ilyesmiről nincs szó. De azért dicsérni és örülni lehet, ha van miért Öröm már tovaszállt :sad5: Pedig tényleg nem bíztam el magam, de úgy tűnik ezt most nagyon benéztem :sad7: Csalódottság a legeslegenyhébb kifejezés :sad10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 :lol: röviden...majd úgyis beszélünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 mivan Piftám...meféjjj :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 mivan Piftám...meféjjj :? Nincs semmi gond csak. Csak cserbenhagytak az ösztöneim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Nincs semmi gond csak. Csak cserbenhagytak az ösztöneim. Szóval egy szép nagy kapufa lett? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Nem kapufa, úgy elment a nagyvilágba. Úgy láttam van kapu (tévedtem)+ úgy tudtam, hogy nincs kapus (tévedtem), ha tudom hogy áll a helyzet, akkor meg sem próbálok kapura lőni. Viszont a továbbiakban viszont nem kívánok sem focielmélettel, sem a konkrét esettel foglakozni, semmilyen szinten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Akkor menjünk át egy másik pályára.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Steve ! Ez hogy tetszik : http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1152 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts