Thor Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Most 2 hajót készítünk szinkronban. Néhány kép. Majd lesz még. Képek. Hú de durva :lol: Az üvegszálas melót is Ti csináltátok, vagy "csak" az asztalos munkát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Hú de durva :D Az üvegszálas melót is Ti csináltátok, vagy "csak" az asztalos munkát? A hajótesteket a Fűke Yacht készítette. (a Jaguár a Fűke Csabié) :lol: A belső elemek belaminálását (műanyagos rögzítését)az mi végezzük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 A múltkori vallásos balhé miatt az első számú közellenség vagyok az oviban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 A múltkori vallásos balhé miatt az első számú közellenség vagyok az oviban. :D Az óvónők akkor véres gyilkoló szemekkel néznek rád, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Az óvónők akkor véres gyilkoló szemekkel néznek rád, mi? :lol: Van olyan köztük aki nekem ad igazat, de a többség szerint szemét vagyok. Persze a szemembe nem mondják, csak az asszonynak panaszkodnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Ez a fickó mekkora király! :lol: http://www.hir24.hu/ki-mit-tud/206872/a-ge...mi-hendrix.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Ez a fickó mekkora király! :D http://www.hir24.hu/ki-mit-tud/206872/a-ge...mi-hendrix.html Ez tényleg király! :lol: :D Ahogy a cikk is írja én is azt hittem hogy ezek a hangeffektek alá lettek csak keverve, de ezek szerint mégse... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Na lassacskán készülget:) Remélhetőleg nem soha napján készül el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Na lassacskán készülget:) Remélhetőleg nem soha napján készül el :D ... Kitartást! Hamarosan élvezni fogod a befektetett munka gyümölcsét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Kitartást! Hamarosan élvezni fogod a befektetett munka gyümölcsét :lol: Köszönöm:) de sajnos az a "hamaros" még odébb van, rengeteg minden van vele :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy szerintetek honnan tudnék szerezni megfizethető áron a visszapillantó tükrömhöz(manuális) állító kart. Még ősszel írtam a keresek topicba de ott sajnos senki nem írt hogy lenne ilyen neki! :lol: Kellene minimum 1 mert hogy az egyiknek a tartó pöckei már kivannak és nehezen használható... Másik kérdés! A lábtérnél található burkolathoz bolhákat hol tudok venni?? Mert ezt sem igazán tudom s kellene egy pár belőle mert hiányos a készlet.. Ilyenre gondolok: Katt ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy szerintetek honnan tudnék szerezni megfizethető áron a visszapillantó tükrömhöz(manuális) állító kart. Még ősszel írtam a keresek topicba de ott sajnos senki nem írt hogy lenne ilyen neki! :lol: Kellene minimum 1 mert hogy az egyiknek a tartó pöckei már kivannak és nehezen használható... Másik kérdés! A lábtérnél található burkolathoz bolhákat hol tudok venni?? Mert ezt sem igazán tudom s kellene egy pár belőle mert hiányos a készlet.. Ilyenre gondolok: Katt ide Na ilyen nekem is kellene dögivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Na ilyen nekem is kellene dögivel. Akkor már ketten vagyunk! :D Már csak egy jó tipp kellene hogy honnan lehetne szerezni ilyet jó áron! Valaki?? :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Akkor már ketten vagyunk! :D Már csak egy jó tipp kellene hogy honnan lehetne szerezni ilyet jó áron! Valaki?? :lol: :D EPC-be nézzél cikkszámot B) Sajna nálam nem müködik :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 EPC-be nézzél cikkszámot :lol: Sajna nálam nem müködik :/ Nekem meg nincs EPC-m, de már rajta vagyok az ügyön.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nekem meg nincs EPC-m, de már rajta vagyok az ügyön.. :D Epc az interneten keresztül müködik, csak nálam vmi képbetöltő modult kér, hiába töltőm le és kiirja hogy java probléma Ha van vmi fejlemény akkor írj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Epc az interneten keresztül müködik, csak nálam vmi képbetöltő modult kér, hiába töltőm le és kiirja hogy java probléma Ha van vmi fejlemény akkor írj :lol: Adj linket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Válogassatok kedvetekre.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Adj linket! :lol: http://epc3.dvrdns.org:1682/Epc3/fog.fve?w...Notifications=T Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Akkor már ketten vagyunk! :D Már csak egy jó tipp kellene hogy honnan lehetne szerezni ilyet jó áron! Valaki?? :lol: :D csergő mondjuk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Válogassatok kedvetekre.... :lol: Köszi Breki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Köszönöm:) de sajnos az a "hamaros" még odébb van, rengeteg minden van vele :S Tegnap nézegettem a nyári és az őszi képeket a kocsimról (amikor darabokban volt a beltér), hááát nem bánom hogy kész van. De az akkor befektetett időt és pénzt sem bánom, mert elég csak ránéznem és az kárpótol :D Vége lesz egyszer! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Szevasztok csináltam pár képet gondoltam még ugyse raktam fel az autórol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Szevasztok csináltam pár képet gondoltam még ugyse raktam fel az autórol. :lol: Hmm. Finom kis C20XE B) Mekkora méretű gumik, felnik, és ültetés van rajta?:D Nem ér bele a sárvédő ívekbe a gumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Hello 195/50 15 7" os felni 40 es ültetés elöl hátul nemér bele kemény gátlók vannak alatta nincs vele gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts