Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Most 2 hajót készítünk szinkronban. Néhány kép. Majd lesz még.

Képek.

Hú de durva :lol:

Az üvegszálas melót is Ti csináltátok, vagy "csak" az asztalos munkát?

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Hú de durva :D

Az üvegszálas melót is Ti csináltátok, vagy "csak" az asztalos munkát?

A hajótesteket a Fűke Yacht készítette. (a Jaguár a Fűke Csabié) :lol:

A belső elemek belaminálását (műanyagos rögzítését)az mi végezzük.

Elküldve
Az óvónők akkor véres gyilkoló szemekkel néznek rád, mi? :lol:

Van olyan köztük aki nekem ad igazat, de a többség szerint szemét vagyok.

Persze a szemembe nem mondják, csak az asszonynak panaszkodnak. :D

Elküldve
Na lassacskán készülget:) Remélhetőleg nem soha napján készül el :D

...

Kitartást! Hamarosan élvezni fogod a befektetett munka gyümölcsét :lol:

Elküldve
Kitartást! Hamarosan élvezni fogod a befektetett munka gyümölcsét :lol:

Köszönöm:) de sajnos az a "hamaros" még odébb van, rengeteg minden van vele :S

Elküldve

Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy szerintetek honnan tudnék szerezni megfizethető áron a visszapillantó tükrömhöz(manuális) állító kart. Még ősszel írtam a keresek topicba de ott sajnos senki nem írt hogy lenne ilyen neki! :lol: Kellene minimum 1 mert hogy az egyiknek a tartó pöckei már kivannak és nehezen használható...

Másik kérdés! A lábtérnél található burkolathoz bolhákat hol tudok venni?? Mert ezt sem igazán tudom s kellene egy pár belőle mert hiányos a készlet..

Ilyenre gondolok:

Katt ide

Elküldve
Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy szerintetek honnan tudnék szerezni megfizethető áron a visszapillantó tükrömhöz(manuális) állító kart. Még ősszel írtam a keresek topicba de ott sajnos senki nem írt hogy lenne ilyen neki! :lol: Kellene minimum 1 mert hogy az egyiknek a tartó pöckei már kivannak és nehezen használható...

Másik kérdés! A lábtérnél található burkolathoz bolhákat hol tudok venni?? Mert ezt sem igazán tudom s kellene egy pár belőle mert hiányos a készlet..

Ilyenre gondolok:

Katt ide

Na ilyen nekem is kellene dögivel.

Elküldve
Na ilyen nekem is kellene dögivel.

Akkor már ketten vagyunk! :D Már csak egy jó tipp kellene hogy honnan lehetne szerezni ilyet jó áron! Valaki?? :lol: B)

Elküldve
Akkor már ketten vagyunk! :D Már csak egy jó tipp kellene hogy honnan lehetne szerezni ilyet jó áron! Valaki?? :lol: :D

EPC-be nézzél cikkszámot B) Sajna nálam nem müködik :/

Elküldve
Nekem meg nincs EPC-m, de már rajta vagyok az ügyön.. :D

Epc az interneten keresztül müködik, csak nálam vmi képbetöltő modult kér, hiába töltőm le és kiirja hogy java probléma

Ha van vmi fejlemény akkor írj :lol:

Elküldve
Epc az interneten keresztül müködik, csak nálam vmi képbetöltő modult kér, hiába töltőm le és kiirja hogy java probléma

Ha van vmi fejlemény akkor írj :lol:

Adj linket! :D

Elküldve
Köszönöm:) de sajnos az a "hamaros" még odébb van, rengeteg minden van vele :S

Tegnap nézegettem a nyári és az őszi képeket a kocsimról (amikor darabokban volt a beltér), hááát nem bánom hogy kész van. De az akkor befektetett időt és pénzt sem bánom, mert elég csak ránéznem és az kárpótol :D

Vége lesz egyszer! :lol:

Elküldve
Szevasztok csináltam pár képet gondoltam még ugyse raktam fel az autórol. :lol:

Hmm. Finom kis C20XE B)

Mekkora méretű gumik, felnik, és ültetés van rajta?:D Nem ér bele a sárvédő ívekbe a gumi?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.