Hoci79 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Sziasztok! Megválnék szeretett Vectramtól sajna nincs időm és helyem, hogy rendbe rakjam. '92 évj. 1,6 papíron, c20ne húzott motorral, karosszéria nem a legjobb (cserére szorul), de adok hozzá 2 jó állapotút. Ha van időd rá a háromból jó kis vasat tudsz összerakni. 60-40 ültetés gátlókkal rugókkal, toronymerevítő ami még be sem lett szerelve, FK hátsó lámpák félig kész első nagylökös, az egyik donorban klíma,el. ablak, a másik 94 karosszéria. Sok egyéb hasznos alkatrész. Mindezt megkaphatjátok 200 000 kemény magyar valutáért. Érdeklődni a hoci79@gmail.com mail-címen lehet. Győrtől 27 km Üdv Joci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hoci79 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Sziasztok! Megválnék szeretett Vectramtól sajna nincs időm és helyem, hogy rendbe rakjam. '92 évj. 1,6 papíron, c20ne húzott motorral, karosszéria nem a legjobb (cserére szorul), de adok hozzá 2 jó állapotút. Ha van időd rá a háromból jó kis vasat tudsz összerakni. 60-40 ültetés gátlókkal rugókkal, toronymerevítő ami még be sem lett szerelve, FK hátsó lámpák félig kész első nagylökös, az egyik donorban klíma,el. ablak, a másik 94 karosszéria. Sok egyéb hasznos alkatrész. Mindezt megkaphatjátok 200 000 kemény magyar valutáért. Érdeklődni a hoci79@gmail.com mail-címen lehet. Győrtől 27 km Üdv Joci Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Én sem, semmi pénzért! Főleg azért is mert ott a 2 gyerek s a kocsi sokkal kisebb, nem beszélve arról hogy csak 3 ajtós.. Valami nyomos oknak kellett lennie hogy ebbe a cserébe csak úgy belemenjen.. :lol: Szerintem meg ha nem fizetett rá akkor sem volt jó csere! A Vectrával tuti jobban jártak, az már mondjuk más kérdés hogy nem tudom milyen állapotban volt motorikusan, illetve műszakilag.. :D Agybaj nagy baj. B) Ezt mondom én is. :D De ő tudja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Sziasztok! Üdv Joci Sajnos ezt nem a legjobb helyre írtad, javaslom az Adok-Veszek topikot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 ééés, hogy kerek legyen a szám... :D B) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 ééés, hogy kerek legyen a szám... :D B) :D :lol: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...7_3534758_n.jpg Szép:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Szép:) Képpel ne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Képpel ne :D Vágomén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ülésemen az oldalpárnák kivannak már totál ülve. Szerintetek hogyan lehetne javítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Vidd el kárpitoshoz, újra tudja tömni az ülést. Mondjuk ha van törmelék szivacsod akkor elvben te is meg tudod csinálni ha felbontod a varrás mentén, újratömöd és visszavarrod, de sztem a kárpitosnak ez szebben sikerülne, mégiscsak ez a szakmája... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Öcsibácsi! Boldog szülinapot! :lol: ui.: motyód úton van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Öcsibácsi! Boldog szülinapot! :lol: ui.: motyód úton van.... Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon Boldog Születésnapot Öcsibácsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Öcsibácsi! Boldog szülinapot! :lol: ui.: motyód úton van.... Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon Boldog Születésnapot Öcsibácsi! Köszönöm szépen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Az ám, boldog szülinapot! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Boldogot öcsibácsi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Thor hol vagy? A tied nemrég lett ráncbaszedve. Amúgy szép a 2000-es. :P Vagyok vagyok :D Néha van egy kis hihagyás, de feltámadok mint a Főnix :D Nekem a B nem jön be annyira, az olyan Astrás. Nem akarlak ezzel bántani. ... Csatlakozom (szintén nem bántás), nekem az A Veki jön be :D No, B Corsa 3! ajtós és Fehér B) Alig 4 hónap múlva műszaki, de nem rohad, csak a katalizátor lyukas. :lol: Szerintetek jó csere volt? :D NEM :D És legvégül: Utólag is Boldog Születésnapot Cartárs! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Ma reggel "jól" indult a napom! Megnyomták a kocsim elejét, egészen pontosan a lökhárítót! :lol: ... Uhh, részvétem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Csatlakozom az előttem szólókhoz! Isten éltessen még nagyon sokáig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Uhh, részvétem B) Köszi! Azóta is bánkodom az egész miatt, pedig meglett a bűnős is! :lol: Leendő após volt aki elvileg fizeti a javíttatást! Amíg ilyen rossz idők vannak addig egyenlőre nem lesz hozzányúlva... U.i.: Uhh, látom bepótoltad az utóbbi 1 hónapot amíg nem voltál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Köszi! Azóta is bánkodom az egész miatt, pedig meglett a bűnős is! :D Leendő após volt aki elvileg fizeti a javíttatást! Amíg ilyen rossz idők vannak addig egyenlőre nem lesz hozzányúlva... U.i.: Uhh, látom bepótoltad az utóbbi 1 hónapot amíg nem voltál! B) Hát muszáj volt :D Nah megyek megnézem ezt a kopogásszenzort :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Mekkora mákom volt az előbb... Totál az volt bennem, hogy idén májusban fog lejárni a műszaki... pedig NEM :lol: Február 17. Még jó hogy valamiért elővettem a forgalmit és megkukkoltam. Szerencsére idővel elkopott a hibalista és már csak a kézifékkötelet kell cserélni és beállítani magát a kéziféket, hogy együtt fogjanak a kerekek. Utána remélem már más nem lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sajna az én esetembe ezt a rendőrbácsi vette észre! Szerencsére megúsztam egy írásbeli figyelmeztetéssel. A kocsi meg szépen leműszakizott. Csak a fóliás első ablakokat kellett gyorsan kicserélni. No meg egy kis utánajárás volt a hivatalban, de ott meg volt ismerős! :lol: Mekkora mákom volt az előbb... Totál az volt bennem, hogy idén májusban fog lejárni a műszaki... pedig NEM :D Február 17. Még jó hogy valamiért elővettem a forgalmit és megkukkoltam. Szerencsére idővel elkopott a hibalista és már csak a kézifékkötelet kell cserélni és beállítani magát a kéziféket, hogy együtt fogjanak a kerekek. Utána remélem már más nem lesz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sajna az én esetembe ezt a rendőrbácsi vette észre! Szerencsére megúsztam egy írásbeli figyelmeztetéssel. A kocsi meg szépen leműszakizott. Csak a fóliás első ablakokat kellett gyorsan kicserélni. No meg egy kis utánajárás volt a hivatalban, de ott meg volt ismerős! :lol: Akkor végülis Neked is mázlid volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek. :D És üdv újra cimbora. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Most 2 hajót készítünk szinkronban. Néhány kép. Majd lesz még. Képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts