Thor Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Ahogy a mondásis tartja, jobb később mint soha :D Szóval: BÚÉK :) Fahee, mi lett a piamennyiség vége? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Jóóó reggelt pajtás! Elkezdted az új évet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Ma reggel kiosztottam az óvónőket, mert elvitték templomba a csemetémet. :) Oszt' nem kértek rá engedélyt, én meg alapból elutasítok mindenféle ilyen agymosást. Főleg egy kicsi gyereknél. Még nekik állt feljebb, de aztán én is elővettem a jó modort és kimutattam a fogam fehérjét. Volt fenyegetőzés, hogy vajon meddig is ér el a kezem, és lehet, hogy nem ebből az intézményből kell nyugdíjba menni. :D Megemlítettem az ombudsmant is nekik, :D de azért az intézményvezetőnek is szereztem pár kellemetlen percet. Megköveteltem, hogy ezentúl minden az óvodához szorosan nem kapcsolódó egyéb tevékenységről írásban előre értesítsenek minden szülőt. Értsd: írják ki a faliújságra és szóljanak is, hogy olvassák el, mert ide-oda vinnék a kölyköket és a kedves szülő adja rá az áldását vagy sem. :) (ezt meg is ígérte az ovi vezetője) :P Gondoljatok bele, egyszercsak beállít az óvodába mindenféle szekta, vallás vagy gyülekezet vezetője és jogot formál arra, hogy a gyerekeinkkel találkozhasson, mert teszem azt az egyik templomot meglátogatták a kölykök a többit meg nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Ma reggel kiosztottam az óvónőket, mert elvitték templomba a csemetémet. :) Oszt' nem kértek rá engedélyt, én meg alapból elutasítok mindenféle ilyen agymosást. Főleg egy kicsi gyereknél. Még nekik állt feljebb, de aztán én is elővettem a jó modort és kimutattam a fogam fehérjét. Volt fenyegetőzés, hogy vajon meddig is ér el a kezem és lehet, hogy nem ebből az intézményből kell nyugdíjba menni. :) Megemlítettem az ombudsmant is nekik, :P de azért az intézményvezetőnek is szereztem pár kellemetlen percet. Megköveteltem, hogy ezentúl minden az óvodához szorosan nem kapcsolódó egyéb tevékenységről írásban előre értesítsenek minden szülőt. Értsd: írják ki a faliújságra és szóljanak is, hogy olvassák el, mert ide-oda vinnék a kölyköket és a kedves szülő adja rá az áldását vagy sem. :D Gondoljatok bele, egyszercsak beállít az óvodába mindenféle szekta, vallás vagy gyülekezet vezetője és jogot formál arra, hogy a gyerekeinkkel találkozhasson, mert teszem azt az egyik templomot meglátogatták a kölykök a többit meg nem. Hát a templomba rosszat nem tanulnak.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Hát a templomba rosszat nem tanulnak.. :D Naa, ne kezd, mert még megharaplak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Naa, ne kezd, mert még megharaplak. :) De mondjuk abban igazad van hogy a szülőt az ilyenekről értesíteni kell! Ez ugyan olyan mintha elvinnék őket kirándulni és nem szólnának a szülőknek.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Én eltérő vallású szülőktől származom és nem is kellett ilyennel foglalkoznom soha. Szeretném ha a gyermekem is mindenféle befolyásolástól mentesen élhetne. Ha én megteszem ezt, akkor a nevelőktől is elvárom, hogy tiszteletben tartsák az akaratom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Én eltérő vallású szülőktől származom és nem is kellett ilyennel foglalkoznom soha. Szeretném ha a gyermekem is mindenféle befolyásolástól mentesen élhetne. Ha én megteszem ezt, akkor a nevelőktől is elvárom, hogy tiszteletben tartsák az akaratom. :D Ennyi.. :) Én evangélikus vagyok, de sosem jártam templomba, engem valahogy nem hoz lázba. Szülők se vallásosak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Na, mennem kell a törpéért az oviba, utána meg az iskolába a nagyobbikért és megyünk korizni, aztán hazahozzuk anyát a melóból és megesszük vacsira a kolbászos rakott krumplit amit csináltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Na, mennem kell a törpéért az oviba, utána meg az iskolába a nagyobbikért és megyünk korizni, aztán hazahozzuk anyát a melóból és megesszük vacsira a kolbászos rakott krumplit amit csináltam. :D Akkor az anyuka könnyen van, mert apuka főz mos takarít helyette :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Én eltérő vallású szülőktől származom és nem is kellett ilyennel foglalkoznom soha. Szeretném ha a gyermekem is mindenféle befolyásolástól mentesen élhetne. Ha én megteszem ezt, akkor a nevelőktől is elvárom, hogy tiszteletben tartsák az akaratom. :) Ebben szerintem is teljes mértékben igazad van! Ne a nevelőnő(k) döntse el hogy azok a gyerekek milyen vallást gyakoroljanak, hanem vagy a gyerek szülei vagy pedig ha úgy van akkor később a gyerek döntse el hogy melyik vallást akarja vagy nem akarja gyakorolni! :D Ez szerintem már majdnem olyan mintha a gyerekeknek elkezdenék magyarázni hogy szerintük melyik politikai párt a jó s melyik nem... Mert igazából a vallás után majdhogynem a politika jönne és utána szépen sorban a többi... :) És amúgy milyen magyarázattal szolgáltak?? Mert kíváncsi lennék rá, ugyanis írtad hogy még nekik állt feljebb!!?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Ahogy a mondásis tartja, jobb később mint soha :D Szóval: BÚÉK :) Fahee, mi lett a piamennyiség vége? :) Jó kérdés:D De nem sok minden maradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 kolbászos rakott krumpli jól hangzik : ))))))) én is kedvelem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Jó kérdés:D De nem sok minden maradt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 jól hangzik : ))))))) én is kedvelem :D Volt benne még reszelt sajt is + az egyik felében hagymakarikák. Kinek hogy ízlik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 És amúgy milyen magyarázattal szolgáltak?? Mert kíváncsi lennék rá, ugyanis írtad hogy még nekik állt feljebb!!?? :D Hogy ők nem is tudták ezt,(bár a PTK is úgy kezdődik, hogy a törvény nem ismerése vagy tudása nem mentesít annak hatálya alól :P) meg kifogásolták a hangnemet, pedig se hangosan se csúnyán nem beszéltem. Csak határozottan. :D Meg azt nem értették, hogy MINDENT közölni kell a szülőkkel. Mert pl. elmennek állatokat simogatni, de nem tudják, hogy bármelyik kölyök allergiás-e valamilyen állat szőrére. (utána meg néznek, hogy Pistike miért van rosszul :) ) Aztán még elmagyaráztam, hogy ők sértik a gyermekem és vele együtt az én jogaimat és nem fordítva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Rátaláltam a Corsára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Csak a Trabi alkoholmentes, mert 1 kocsma előtt állt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Kontraszt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Na, mi lesz holnap? :D Disznóvágás. :) Ma du. szóltak. De legalább jó idő lesz. Bár a banda is kiváló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Na, mi lesz holnap? :) Disznóvágás. :D Ma du. szóltak. De legalább jó idő lesz. Bár a banda is kiváló. Az se rossz! :) Egy kis hétvégi "kikapcsolódás".. :D De ahogy te is mondtad, az idő legalább kegyes lesz veletek mert nem lesz farkasordító hideg! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Idén kezdik nyomni az ötvenezer forintos bankjegyeket. Cicciolina és Rózsa Sándor lesz rajta jelképezve, hogy k*rva betyár világ jön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Idén kezdik nyomni az ötvenezer forintos bankjegyeket. Cicciolina és Rózsa Sándor lesz rajta jelképezve, hogy k*rva betyár világ jön. :P http://pics.coldline.hu/pics/151694-20110107-KwtYCL.jpg Ez mekkora... :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 No, disznó kivégezve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 No, disznó kivégezve. :D R.I.P. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts