Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Helyes helyes :o

Én a Nagypolskival leszek így jövőre. Az idei év a Vectra éve volt, de jövőre már a Polski következik (remélem :))...

Az sem rossz technika :D sok sikert hozzá :)

Elküldve

Olyan kérdésem lenne, hogy a 92 előtti típusoknál és a 92 utániaknál van e különbség a vezérműszíjban?

Konkrétan azért kérdezném, hogy ha klímakompresszort hajtanék meg akkor van e különbség a szíjtárcsákban.

Elküldve
Olyan kérdésem lenne, hogy a 92 előtti típusoknál és a 92 utániaknál van e különbség a vezérműszíjban?

Konkrétan azért kérdezném, hogy ha klímakompresszort hajtanék meg akkor van e különbség a szíjtárcsákban.

Hát szerintem kicsi a valószínűsége, hogy ugyanazon motorkódnál lenne eltérés :o

Elküldve

Milyen motorod van Jézus?

A C16NZ-nél van valami különbség a szíjak közt, de úgy emlékszem az csak a szervót érinti.

Az ékszíjas és a hosszbordás nem egyforma megoldással van.

Elküldve

A C16NZ-nél van valami különbség a szíjak közt, de úgy emlékszem az csak a szervót érinti.

Vagy még a klíma/nem klíma dolognál különbözik.

Elküldve

Thor! Üléseimnek az ülőrészén 2oldalt vannak ilyen"oldaltámaszok". De kicsit már kivannak ülve. Szerinted lehet velük valamit csinálni? Azért kérdem tőled mert te már szedted szét az ülést! :o

Elküldve

Jah, amúgy kipróbáltam a szilikonzsíros dolgot! Át kentem vele az egész autót, minden műanyagot. Az ajtó tömítéseket is :D. Nagyon zsííír :) Hétvégén a haverok nem ismertek rá a belsejére :) :o

Elküldve
Jah, amúgy kipróbáltam a szilikonzsíros dolgot! Át kentem vele az egész autót, minden műanyagot. Az ajtó tömítéseket is :). Nagyon zsííír :( Hétvégén a haverok nem ismertek rá a belsejére :) :D

Fényezet részeket hagyd ki :o

Elküldve
Jah, amúgy kipróbáltam a szilikonzsíros dolgot! Át kentem vele az egész autót, minden műanyagot. Az ajtó tömítéseket is :). Nagyon zsííír :( Hétvégén a haverok nem ismertek rá a belsejére :) :D

Mondtam én neked :( Örülök, hogy tetszik :o

Elküldve
Thor! Üléseimnek az ülőrészén 2oldalt vannak ilyen"oldaltámaszok". De kicsit már kivannak ülve. Szerinted lehet velük valamit csinálni? Azért kérdem tőled mert te már szedted szét az ülést! :o

Hát végülis lehet. A "kiült" részre vágnék be valami hasonló keménységű szivacsot, vagy a mi még kézenfekvőbb. Kicserélni az egész alsó szivacsot valami jobb állapotúra. Jah még ennek a szivacsnak is van gyári száma :D Frankón belesütötték :)

Elküldve
Fényezet részeket hagyd ki :o

Csak a fekete fényezetlen műanyagokat kentem át. Amúgy is arra szántam:) 50gr os tégelyben van ez a zsír. 540ft volt ez az 50gram, de hogy minden fekete műanyagot átkentem vele, így fogyott el negyede. Szal szerintem még olcsóbban jövök ki mintha ilyen szilikon spray-t vettem volna.

Elküldve
Hát végülis lehet. A "kiült" részre vágnék be valami hasonló keménységű szivacsot, vagy a mi még kézenfekvőbb. Kicserélni az egész alsó szivacsot valami jobb állapotúra. Jah még ennek a szivacsnak is van gyári száma :D Frankón belesütötték :)

Az jó, bár biztos drága lehet :o

Elküldve

C18NZ

Azért kérdem egyébként, mert jövő nyárra szeretnék egy klímát belefaragni a verdába!

Csak azt nem tudom, hogy bontottan ez mennyire univerzális. (pl:1.6-osból vagy C20NE-ből be lehet e rakni az enyémbe különösebb átalakítás nélkül?

Elküldve
22 50 071 a száma az ülésszivacsnak. Thor, volt egy lengyel oldal vagy mi, ahol meglehetett nézni az árakat, mi volt az?

Sajna nem találtam sehol ilyen szivacsot :o

Van róla képed egyébként?

Elküldve
C18NZ

Azért kérdem egyébként, mert jövő nyárra szeretnék egy klímát belefaragni a verdába!

Csak azt nem tudom, hogy bontottan ez mennyire univerzális. (pl:1.6-osból vagy C20NE-ből be lehet e rakni az enyémbe különösebb átalakítás nélkül?

Huhh, az szép projekt lesz... kell hozzá nem kevés kitartás és lovetta :S

Elküldve
Huhh, az szép projekt lesz... kell hozzá nem kevés kitartás és lovetta :S

Ha összeáll az autó nálam is lesz klímásítás, ha találok normális áron cuccokat majd:)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.