öcsibácsi Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Azért 1 madzagra kötött mágnes darabbal próbálkoznék, mielőtt lekapod a műszerfalat. Mint a lékhorgászat. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Mit tanultam anyukámtól? - Megbecsülni mások munkáját. "Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az öcséddel, kint csináljátok. Most takarítottam fel." - Vallást. "Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön ez a folt a fehér ingedből!" - Az időutazás alapjait. "Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!" - Logikát. "Azért, mert én azt mondtam!" - Tornamutatványokat. "Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!" - Az ozmózis alapelveit. "Fogd be a szád, és edd meg a vacsorád!" - Türelmet és kitartást. "Addig ülsz ott, amíg a spenót el nem fogy!" - A meteorológia alapelemeit. "Úgy néz ki a szobád, mintha egy tornádó söpört volna át rajta!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 El kell keserítselek, kívülről nem férsz hozzá sehogy sem. Egy megoldás maradt: műszerfal le. Hurrá, valahogy gondoltam! :D :o De azért a kesztyűtartó felöl kezdem majd el a műveletet hátha időközben találok jobb megoldást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Azért 1 madzagra kötött mágnes darabbal próbálkoznék, mielőtt lekapod a műszerfalat. Mint a lékhorgászat. :D Na megjött az ész! :o Köszi a tippet, lehet hogy bepróbálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Próba cseresznye, sok sikert! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Az idei "termés". Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Tökfejek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Tökfejek. http://pics.coldline.hu/pics/115502-20101031-GqRFJZ.jpg Ez TÖK jó! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Na megint jöttem egy kicsit nyavalyogni! :D Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy szerintetek hogyan tudnám kiszedni azt a csavart ami kb. 2 hónapja esett be szerelés közben az első szélvédőnél levő levegőztetőbe vagy nem tudom hogy hívják pontosan ezt a helyet! :o A lényeg az hogy oda esett be ahonnan lehet fújatni a levegőt a szélvédőre! A csavar pontosabban az anyósülés felőli oldalon van! Nagyon szét kell bombázni hozzá a kocsit?? Megmondom azt is hogy miért kéne ez nekem! Azért mert kb. 1 hónapja van az hogy bizonyos sebességnél, amikor a motor úgy rezonál akkor ez a csavar elég fura hangokat produkál ott bennt, plusz nem akarom hogy bármi kárt tegyen ott valamiben... valami mágneses csavarhúzóval vagy valami ilyesmivel próbáltad már? Azért 1 madzagra kötött mágnes darabbal próbálkoznék, mielőtt lekapod a műszerfalat. Mint a lékhorgászat. :( Én is Öcsibácsi tippjét javasolnám :) Amióta nem sajnáltam rá a pénzt és vettem egy ILYET azóta jópárszor kihúzott már a slamasztikából. Azért jó, mert a mágneses részét le lehet csavarni a végéről és ezt fel tudod fogatni egy madzagra. De jó erősen kell, mert 1,5kg-ot elbír ez a kis rohadék :) Jó pecázást! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Az idei "termés". http://pics.coldline.hu/pics/115497-20101031-KHlIjk.jpg Hát gratula! Büszke lehetsz a csemetékre :o Dicsőségfal tervbe van véve? :) Tökfejek. http://pics.coldline.hu/pics/115502-20101031-GqRFJZ.jpg Jók lettek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Az idei "termés". BMXbanditák :D Nagy grat :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Én is Öcsibácsi tippjét javasolnám :D Amióta nem sajnáltam rá a pénzt és vettem egy ILYET azóta jópárszor kihúzott már a slamasztikából. Azért jó, mert a mágneses részét le lehet csavarni a végéről és ezt fel tudod fogatni egy madzagra. De jó erősen kell, mert 1,5kg-ot elbír ez a kis rohadék :) Jó pecázást! :) Köszi, meglesz... :o Az első problémám az lesz hogy honnan szerezzek mágnest... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hát gratula! Büszke lehetsz a csemetékre :D Dicsőségfal tervbe van véve? :) Jók lettek :) Csatlakoznék én is az előttem szólokhoz! Büszke lehetsz rájuk, szép termés! :( A töklámpák pedig szerintem is királyul sikerültek! Srácok biztos díjjazták! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Köszi, meglesz... :o Az első problémám az lesz hogy honnan szerezzek mágnest... :) Nos próbálkoztam másfél órán keresztül, de nem jött össze! Egyenlőre abbahagytam mert most nincs több türelmem hozzá! :D Más téma: Ha a műszerfalat szeretném "szétbombázni" izzócsere miatt akkor ugye a motortérben ki kell csavarnom a kilóméteróra spirált! A kérdésem erre vonatkozna! Ez lenne az?? Íme: Ezt csak simán kicsavarom vagy van valami különleges technikája?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Já voll:D:D De ha ügyes vagy belülről is ki tudod akasztani:D nekem 1szer sikerült, de felesleges kínlódni, inkább kösd le a motortérben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Já voll:D:D De ha ügyes vagy belülről is ki tudod akasztani:D nekem 1szer sikerült, de felesleges kínlódni, inkább kösd le a motortérben. Isi! Pont ez a baj! Hogy én nem vagyok olyan ügyes! :D A nagy zongora ujjaim s vele a lapát kezem sajnos nem fér oda be, mert egyszer már próbáltam, sikertelenül! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Kösz srácok a gratulációkat. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 A spirált én először lefújtam 1 kis sprével, utána hosszú fogóval tekertem le azt a hollandert. :D Bár van ott mellette 1 csavar (10-es a feje talán) amit ha kicsavarsz, akkor a műanyaggal együtt kijön a spirál. De volt akinek ez nem jött be, mert beleesett valami a váltóba. :o Félkerekcsőrű vagy a hajlított csőrű un. telefonfogóval próbálkozz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Esetleg 1 váltókulissza szimering cserét is csinálhatsz ha már ott vagy. Nem lesz ennyire olajos minden. Astra GYIK-ban van róla leírás. 500 pénz 1 szimering. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Isi! Pont ez a baj! Hogy én nem vagyok olyan ügyes! :) A nagy zongora ujjaim s vele a lapát kezem sajnos nem fér oda be, mert egyszer már próbáltam, sikertelenül! :D Pedig nekem is hasonló a váz felépítésem (legalábbis a kezek:D:D :o) nekem meg spirált kellene cserélnem mert állandóan kerreg menet közben persze:) de elég drága ahogy elnéztem:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 A spirált én először lefújtam 1 kis sprével, utána hosszú fogóval tekertem le azt a hollandert. :P Bár van ott mellette 1 csavar (10-es a feje talán) amit ha kicsavarsz, akkor a műanyaggal együtt kijön a spirál. De volt akinek ez nem jött be, mert beleesett valami a váltóba. :) Félkerekcsőrű vagy a hajlított csőrű un. telefonfogóval próbálkozz. Majd még azt hiszem átgondolom hogy hogyan is állok neki! Lehet hogy letekerem a hollandert de lehet hogy ezt a 10-es,csavaros megoldást választom! Majd még meglátom mert még azt sem tudom hogy mikor állok majd neki, eléggé kevés az időm mostanság! :( Esetleg 1 váltókulissza szimering cserét is csinálhatsz ha már ott vagy. Nem lesz ennyire olajos minden. Astra GYIK-ban van róla leírás. 500 pénz 1 szimering. :) Már megint sasszemet játszol, mi?? :D :D Lehet hogy elkélne ez is, bár ezzel a témávall még nem foglalkoztam annyira! Pedig nekem is hasonló a váz felépítésem (legalábbis a kezek:D:D :o) nekem meg spirált kellene cserélnem mert állandóan kerreg menet közben persze:) de elég drága ahogy elnéztem:( Na hát akkor tudod miről beszélek! :P Akkor viszonylag egy cipőben járunk! Próbálkoztam én nyáron hogy a biztosítékdobozon keresztül felnyúljak de esélytelen volt! Kb. a biztosítékdobozig jutottam! :( Más utat kell választanom ha már a természet így áldott meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Majd még azt hiszem átgondolom hogy hogyan is állok neki! Lehet hogy letekerem a hollandert de lehet hogy ezt a 10-es,csavaros megoldást választom! Majd még meglátom mert még azt sem tudom hogy mikor állok majd neki, eléggé kevés az időm mostanság! :D Inkább a spirált tekerd le! :) Biztonságosabb. Nekem leesett a végéről az a müa fogaskerék....egyenesen be a váltóba. Nem volt nagy öröm vasárnap este leszedni a váltóról azt a takarólemezt, olajat leengedni, kipiszkálni a fogaskereket, dekli vissza, olaj vissza. Ráadásul ott helyben, a földön fetrengve, mert ha megmozdítom az autót ledarálja azt a müanyag vacakot..... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Inkább a spirált tekerd le! :) Biztonságosabb. Nekem leesett a végéről az a müa fogaskerék....egyenesen be a váltóba. Nem volt nagy öröm vasárnap este leszedni a váltóról azt a takarólemezt, olajat leengedni, kipiszkálni a fogaskereket, dekli vissza, olaj vissza. Ráadásul ott helyben, a földön fetrengve, mert ha megmozdítom az autót ledarálja azt a müanyag vacakot..... :o Szóval akkor te voltál az akinek beleesett valami a váltóba! :D Ok, köszi a tippet, akkor lehet hogy ezzel próbálkozom inkább az esetedből okulva! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Szóval akkor te voltál az akinek beleesett valami a váltóba! :D Ok, köszi a tippet, akkor lehet hogy ezzel próbálkozom inkább az esetedből okulva! :) Ja, nekem is........mástól is hallottam...........miután kihalásztam :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ja, nekem is........mástól is hallottam...........miután kihalásztam :o Gondolom nem lehetett egy egyszerű dolog! :D Láttad a riasztós képet amit linkeltem neked az elektromos topicba?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts