Thor Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Most olvastam az F Astrában a fűtésben, hogy riogató lenne az a dobozka. Legalábbis Zotya cartárs szerint. :D Nah az vagányos :o
öcsibácsi Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Nah az vagányos :D Ja, de mintha nem működne. :o
Thor Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Ja, de mintha nem működne. :o Először az enyémben sem működött. Aztán átnézte a riasztós mókus, csinált hozzá egy távirányítót és raktunk a riogatóba egy biztosítékot és gyia... azóta is szépen muzsikál.
Thor Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Ennek Ady biztos örül majd. :o Tuti, azért is írtam :D
öcsibácsi Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Tiszta szégyen az egészségügy. Ezért a kis vágásért nagylabort+ EKG kell csinálni. :D Bezzeg amikor a szétrongyolt ujjam rakták össze, nem kérdeztek csak stoppoltak. :o
öcsibácsi Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Ja. és 1 urológus volt az ügyeletes a traumatológián. Néztem is hülyén, amikor a kontrollon kerestem a Sípos dokit és arra az osztályra küldtek. :o
Thor Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Ja. és 1 urológus volt az ügyeletes a traumatológián. Néztem is hülyén, amikor a kontrollon kerestem a Sípos dokit és arra az osztályra küldtek. :o De nem maszekolt semmit ugye? :D
Thor Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Tiszta szégyen az egészségügy. Ezért a kis vágásért nagylabort+ EKG kell csinálni. :D Bezzeg amikor a szétrongyolt ujjam rakták össze, nem kérdeztek csak stoppoltak. :o Fogd úgy fel, mintha egy állapotfelmérésre vinnéd a Vekit :)
Breki Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Most olvastam az F Astrában a fűtésben, hogy riogató lenne az a dobozka. Legalábbis Zotya cartárs szerint. :o Az bizony az. Asszonynak is akad ilyesmi a corsában.......míg ki nem írtom. Nekem ne legyen benne semmi rejtélyes kütyü, főleg olyan riasztó aminek nincs nálam a távirányítója. Ha riasztót akarok, majd teszek bele magam....vagy csinálok hozzá :D
ady19 Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Most olvastam az F Astrában a fűtésben, hogy riogató lenne az a dobozka. Legalábbis Zotya cartárs szerint. :( Nem mondod?? :o Akkor ennek mindjárt utána is nézek! :D Szerk.: Nem találom azt amiről beszélsz! :) Ennek Ady biztos örül majd. Azt meghiszem, tényleg nagyon örülnék ha az lenne! Ha tényleg az akkor meglenne sok mindenre a válasz! Például hogy minek kaptam a kocsihoz a távirányítót, mi az a visszajelző lámpa és mi az a fekete valami a motortérben! :)
Breki Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Nem mondod?? :o Akkor ennek mindjárt utána is nézek! :D Szerk.: Nem találom azt amiről beszélsz! :) Azt meghiszem, tényleg nagyon örülnék ha az lenne! Ha tényleg az akkor meglenne sok mindenre a válasz! Például hogy minek kaptam a kocsihoz a távirányítót, mi az a visszajelző lámpa és mi az a fekete valami a motortérben! :) Ott van a képen az aksi és a kiegyenlítő tartály között. Ha minden igaz kaptál egy rejtélyes kis kulcsot az autódhoz, ami látszólag nem illik semmibe. A fekete dobozkád tetején van egy kis gumidugó, azt felhajtva megtalálod a riasztód ki-be kapcsolóját. Oda illik bele a kulcsod. Kapcsold be aztán nyomogasd a távirányító gombjait, hátha történik valami.......csak állj messzire.....hátha robban :( :(
ady19 Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Ott van a képen az aksi és a kiegyenlítő tartály között. Ha minden igaz kaptál egy rejtélyes kis kulcsot az autódhoz, ami látszólag nem illik semmibe. A fekete dobozkád tetején van egy kis gumidugó, azt felhajtva megtalálod a riasztód ki-be kapcsolóját. Oda illik bele a kulcsod. Kapcsold be aztán nyomogasd a távirányító gombjait, hátha történik valami.......csak állj messzire.....hátha robban :D :o Wazze, igen!! Visszagondolva tényleg kaptam egy kicsi lakatkulcs szerű valamit a kocsihoz! Gondolom ez lehet az nem?? Nem tudtam hogy mi ez,de akkor lehet hogy meglesz a válasz erre is! Na kíváncsi leszek! Bár most a napokban nem tudom megnézni mert a kulcsot elraktam máshova, de majd jelentkezem a fejleményekkel! Ha nem jelentkeznék legkésőbb jövő héten akkor nem sikerült hatástalanítani a bombát! :D :) :) Breki amúgy köszi a tippet és a leírást! :D Amúgy meg milyen jó hogy nem hittétek el amikor azt mondtam hogy lehet hogy riasztó!? Ugye Thor?? :( :(
Big Boss Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Most jutott eszembe, hogy egy hónapja kérdezgetted mi az a piros lámpácska a ködlámpa kapcsoló mellett és mondtam/mondtuk h riasztó de nemhitted el! Na mégis az lesz :o
ady19 Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Most jutott eszembe, hogy egy hónapja kérdezgetted mi az a piros lámpácska a ködlámpa mellett és mondtam/mondtuk h riasztó de nemhitted el! Na mégis az lesz :D Én ilyenre nem emlékszem! :) Állati kiváncsi vagyok hogy tényleg az-e, illetve hogy sikerül-e beröffenteni! Szerintem (megérzésem szerint) valami bibi lehet vele, hiszen nem véletlen van az kikapcsolva, mert ugye nem működik a távirányító hatására, hiába nyomkodom! :o
Thor Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Wazze, igen!! Visszagondolva tényleg kaptam egy kicsi lakatkulcs szerű valamit a kocsihoz! Gondolom ez lehet az nem?? Nem tudtam hogy mi ez,de akkor lehet hogy meglesz a válasz erre is! Na kíváncsi leszek! Bár most a napokban nem tudom megnézni mert a kulcsot elraktam máshova, de majd jelentkezem a fejleményekkel! Ha nem jelentkeznék legkésőbb jövő héten akkor nem sikerült hatástalanítani a bombát! :D :) :) Breki amúgy köszi a tippet és a leírást! :D Amúgy meg milyen jó hogy nem hittétek el amikor azt mondtam hogy lehet hogy riasztó!? Ugye Thor?? :( :( Kit mit miért meddig? :D Nah riasztó lesz az na :o
ady19 Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Kit mit miért meddig? :) Nah riasztó lesz az na :D A tegnapi jó hírek hallatán egyből úgy kezdtem a napomat hogy felcsaptam a mocitetőt és megnéztem amit Breki is írt! Nos immáron 100% hogy van riasztó a kocsiban, mert megtaláltam azt a kulcsos dolgot is a gumisapka alatt amit írt! Viszont egyben valószínű hogy megtaláltam hogy miért is nem működik! Az egyik kábel a levegőbe lóg sajnos, probáltam megnézni hogy hova mehet de fogalmam sincs! Valakinek tippe esetleg??? Ja és a kulcsos dologgal a riasztó jelenleg bekapcsolt állapotban lenne, tehát szerintem működne,csak hát mégsem... :o Íme egy kép: Kéne egy olyan embert, ismerőst szereznem aki valamit konyit a témához és esetleg ha hibás akkor olcsón megcsinálná! Mert hogy ezek szerint riasztós a kocsim csak én nem tudtam róla! Hála nektek most már ezt is tudom! :( Jó hogy múltkor amúgy belinkeltem a mocis képet a kocsimról! :)
Breki Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 A tegnapi jó hírek hallatán egyből úgy kezdtem a napomat hogy felcsaptam a mocitetőt és megnéztem amit Breki is írt! Nos immáron 100% hogy van riasztó a kocsiban, mert megtaláltam azt a kulcsos dolgot is a gumisapka alatt amit írt! Viszont egyben valószínű hogy megtaláltam hogy miért is nem működik! Az egyik kábel a levegőbe lóg sajnos, probáltam megnézni hogy hova mehet de fogalmam sincs! Valakinek tippe esetleg??? Ja és a kulcsos dologgal a riasztó jelenleg bekapcsolt állapotban lenne, tehát szerintem működne,csak hát mégsem... :o Íme egy kép: http://kephost.hu/image-8871_4CCC4732.jpg Kéne egy olyan embert, ismerőst szereznem aki valamit konyit a témához és esetleg ha hibás akkor olcsón megcsinálná! Mert hogy ezek szerint riasztós a kocsim csak én nem tudtam róla! Hála nektek most már ezt is tudom! :( Jó hogy múltkor amúgy belinkeltem a mocis képet a kocsimról! :) Ha arra a fekete madzagra gondolsz a doboz tetején, annak nem kell csatlakoznia sehova, ugyanis az a vevő antennája. Esetleg valami típusazonosítást nem találtál rajta? Asszony corsájában is ilyen vacak van, de se felirat, se távirányító hozzá. :) Ha előkerült a kulcs, próbáld meg ki-be kapcsolni, hátha attól életre kel. Az a baj, hogy ezer féle gondja lehet....kezdve a távirányítóval. Az, hogy világít rajta a led nyomogatáskor nem jelent semmit, igazából egy 433-as vevőmodullal, és egy szkóppal lehet 100%-ra mondani, hogy a táv működik, de akkor is kérdéses még, hogy a vevőd látja is a jelet, esetleg tudja-e értékelni...... Ja, azt sem árt tudni, hogy kap-e egyáltalán feszt a riasztód :D
öcsibácsi Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Úgy látom jelentkezett a megfelelő ember (Berki cartárs), én is őt javasoltam volna neked. Az ablakot azért engedd le mikor próbálgatod a riogatót, és a mocitetőt is hagyd nyitva. :) Hátha.... :D :o
ady19 Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Ha arra a fekete madzagra gondolsz a doboz tetején, annak nem kell csatlakoznia sehova, ugyanis az a vevő antennája. Esetleg valami típusazonosítást nem találtál rajta? Asszony corsájában is ilyen vacak van, de se felirat, se távirányító hozzá. :( Ha előkerült a kulcs, próbáld meg ki-be kapcsolni, hátha attól életre kel. Az a baj, hogy ezer féle gondja lehet....kezdve a távirányítóval. Az, hogy világít rajta a led nyomogatáskor nem jelent semmit, igazából egy 433-as vevőmodullal, és egy szkóppal lehet 100%-ra mondani, hogy a táv működik, de akkor is kérdéses még, hogy a vevőd látja is a jelet, esetleg tudja-e értékelni...... Ja, azt sem árt tudni, hogy kap-e egyáltalán feszt a riasztód :D No de Breki!Ha az az antenna akkor miért van úgy "megoldva" a kábel vége mintha szakadt lenne?? Mert nekem teljesen olyan, tehát réz szálak lógnak a végén, mintha a kábelt blankolták volna.. Ebből fakadóan én azt mondanám hogy az valahonnan kicsúszhatott.... A típusazonosításra rátérve pont ma néztem hogy nekem az oldalán van két betű és ha jól emlékszem 3 szám, gondolom ez lenne az! Holnap majd megnézem szerintem és felírom! :) A kulcsos dologra rátérve ha most be van kapcsolva akkor attól hogy ki-be kapcsolom a kulccsal attól szerintem nem javul meg, bár ezt lehet hogy én gondolom rosszul! :o A fesszel kapcsolatban, nos igen, lehet hogy ezért van az hogy meg se nyikkan mert nincs is fesz alatt.. :)
ady19 Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Úgy látom jelentkezett a megfelelő ember (Berki cartárs), én is őt javasoltam volna neked. Az ablakot azért engedd le mikor próbálgatod a riogatót, és a mocitetőt is hagyd nyitva. :( Hátha.... :D :o Hát igen, azt én is látom hogy ő az én emberem! :) Köszi ezúton is az eddigieket! :( Amúgy mire gondosz pontosan?? Miért engedjem le az ablakot?? Arra hogy lehet hogy elkezd nyivákolni, vagy mire??? :)
öcsibácsi Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Amúgy mire gondosz pontosan?? Miért engedjem le az ablakot?? Arra hogy lehet hogy elkezd nyivákolni, vagy mire??? :o Úgy könnyebb belenyúlni és kitépni a riasztót ha +őrül. Ill. van esélyed kinyitni az ajtót. :D
ady19 Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Úgy könnyebb belenyúlni és kitépni a riasztót ha +őrül. Ill. van esélyed kinyitni az ajtót. :o Arra gondolsz hogy akár a centrálzárba is képes belenyúlni??? Tehát ha meghülyül akkor lezár mindent??
Breki Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 No de Breki!Ha az az antenna akkor miért van úgy "megoldva" a kábel vége mintha szakadt lenne?? Mert nekem teljesen olyan, tehát réz szálak lógnak a végén, mintha a kábelt blankolták volna.. Ebből fakadóan én azt mondanám hogy az valahonnan kicsúszhatott.... Attól az még az antennája, viszont gyaníthatóan valaki már próbálkozott vele. Addig nincs baj, míg csak test-re próbálta kötni. Ha +-ra tette akkor lehet, hogy már kampec vevőmodul....... Nos a mai riasztók nagy része már úgy készül, hogy fognak egy PIC nevű kis programozható IC-t, írnak rá egy riasztós programot, körberakják ennek megfelelően alkatrészekkel és fene nagy reklámot csapva eladják. Mivel a PIC-ben fut egy program, ezért úgy viselkedhet, mint egy számítógép ( végülis annak egy fenemód lebutított verziója) ha eltéved a program megvadul és vagy hülyeségeket csinál vagy semmit sem (látszólag). Amikor ki-be kapcsolod gyakorlatilag alaphelyzetbe állítasz mindent. Sztem egy próbát megér, bár ha már piszkálták a cuccot....... :o
Thor Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Úgy könnyebb belenyúlni és kitépni a riasztót ha +őrül. Ill. van esélyed kinyitni az ajtót. :) Bizony bizony! Jól mondja Öcsibácsi-Barát. Engem is megviccelt a riasztó most amikor legallyaztam a kárpitokat és kilincseket. Bezárt minden ajtót :o Ki kellett ideiglenesen iktatnom, mert riogatott folyamatosan :D
Recommended Posts