Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na akkor milyen olajat is vettél bele, megyek és lecserélem, hátha jobb lesz :o

Én is lecseréltem a múltkor. Kerek 1liter kell bele, enyém is kakaó volt már:) Amúgy én MOL ATF 3G olajat tettem bele.

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Mennyiért vetted és az 1 liter elég lesz? Kimostad vmivel? vagy leengedted és bele az újat??

Ahogy Ádám is írta 1 lityi elég. Leengedtem a szervószivattyúról lehúzott csövön, majd vissza a cső és mehet bele a cucc.

Légtelenítés járó motornál: jobbra koppra kitekered a kormányt vársz vele 10mp-et, majd áttekered balra, itt megint 10mp. Ezt 3szor ismételd el. Utána elméletben már minden levegőt kidolgozott a rendszer. Szintet ellenőrizd utána.

1500 ft volt egy flaska (1 litykó)

Elküldve
Motorjával hogy áll ?

Sehogy. Összerakta 50x de még mindig szar. Hf tiszta, átjárható. Olajpumpa rendben, olajnyomás rendben. Látszólag minden ok, de fent nicns elég olaj, sőt inkább igen kevés...

Elküldve
Sehogy. Összerakta 50x de még mindig szar. Hf tiszta, átjárható. Olajpumpa rendben, olajnyomás rendben. Látszólag minden ok, de fent nicns elég olaj, sőt inkább igen kevés...

Nyomáspróba ?

Elküldve
Tudok hozzá adni holmit, hogy legyen neked is szervód. :D

Generátor, szivattyú, tartály, tárcsa stb.

Ááá, annyira nem fontos hogy szétbombáztassam a kocsit miatta... :o

Elküldve
Stefan beszúrt egy motorteres képet, neked is ilyen? :D

Ma végre valahára eljutottam oda hogy fényképezzek és még sötét se volt hogy ez meghiúsította volna! :o

Szóval íme a várva várt kép, az én motorterem ilyen:

image-1A47_4CC843DB.jpg

Remélem így látszik a lényeg..

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.