Decibel Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Motorkód? Thor : C20XE a motorkódja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nagyfelni ? Hüüüüm ? :o Tetszik mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Oké, hogy ez az első autóm de azért ezt csak nem nézem be.... Neked akarunk jót :D Várjuk a képet :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Vagy lehet van, csak nem müködik amin nevetnék egyet :o Most cseréltem Asszonykámnak szervóolajat, hát a használt motorolajjal vetekedett a színe... A kormány is könnyebben tekerhető lett. Szerintem 10 perc sem volt légtelenítéssel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Thor:érdekel valakit a vízpumpa,estleg?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ez milyen duma már ? :o :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._150_le-4185214 Aztakrva... Ez kész... Ilyen képeket berakni hirdetésbe... Légszűrő nélkül használta (uccsó képen az anyósülés előtt)? De legalább van lámpamosója :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Thor:érdekel valakit a vízpumpa,estleg?! Hát figyi, nekem nem jó (X20XEV), de hátha elolvasta olyan is akinek jó lesz és jelentkezik. Az eladó topikban meghirdetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Tetszik mi? :o Nemszeressük a beharangozás, kérés, ígéret dolgot. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Hát figyi, nekem nem jó (X20XEV), de hátha elolvasta olyan is akinek jó lesz és jelentkezik. Az eladó topikban meghirdetted? Ott nem. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nemszeressük a beharangozás, kérés, ígéret dolgot. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Azért ez a hirdetés így második olvasatra is igen igen durva... Szerviztől? Haha... 1 tőke kopog= Csapágyas? :o Klímát tölteni kell= Nóje hűtő és/vagy kompresszor? Kisebb esztétikai hibákkal? És mi van a rugótányér/nyúlvány környékével pl...? "Kereskedöknek és(! szakértöknek! ) nem eladó!"... Pfffffffff Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ez miez? EME Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ez miez? EME alsó motortakaró burkolat :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 alsó motortakaró burkolat :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Stefan, van érdeklődő a technikára? Halkan jegyzem meg, hogy az aláírásodban szereplő "eladós" link már nem gut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Oké, hogy ez az első autóm de azért ezt csak nem nézem be.... Tudok hozzá adni holmit, hogy legyen neked is szervód. :o Generátor, szivattyú, tartály, tárcsa stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Stefan, van érdeklődő a technikára? Halkan jegyzem meg, hogy az aláírásodban szereplő "eladós" link már nem gut. Ja, tényleg, itt még nem szedtem ki. Nem érdeklődtek a hirdetésre amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nah megjött a váltórudazat csapszeg, a váltókar gumigyűrűje, valamint a lököshöz 2db króm díszcsík :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 alsó motortakaró burkolat :o én olaj fogóra gondoltam:D még ha felül lenne nem is lenne lehet rossz, kicsit zajcsillapító lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 én olaj fogóra gondoltam:D még ha felül lenne nem is lenne lehet rossz, kicsit zajcsillapító lenne. "De oda is volt írva :o -alsó motortakaró burkolat motortér zajcsillapítás KLOKKERHOLM " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Újabb tag a szégyenfalon: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...ectra_a-4209477 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Moti az ördög? :o Pont 666 Hozzászólás Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 "De oda is volt írva :o -alsó motortakaró burkolat motortér zajcsillapítás KLOKKERHOLM " tudom, csak azért kérdeztem, hogy van ilyen gyárilag? vagy már mindegyikről leszedték?:D:D:LOL: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Újabb tag a szégyenfalon: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...ectra_a-4209477 én is szemezgettem vele valamelyik nap:) EZ mondjuk még tűrhető:o Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ez viszont gyönyörű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Most cseréltem Asszonykámnak szervóolajat, hát a használt motorolajjal vetekedett a színe... A kormány is könnyebben tekerhető lett. Szerintem 10 perc sem volt légtelenítéssel együtt. Na akkor milyen olajat is vettél bele, megyek és lecserélem, hátha jobb lesz :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts