h.adam92 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Fateromnak a régi Vectrája: 1989 C20NE motor, CD felszereltség: Elektromos ablakok elől-hátul, elektromos és fűthető tükör, elektromos antenna, szervó, központi zár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Fateromnak a régi Vectrája: 1989 C20NE motor, CD felszereltség: Elektromos ablakok elől-hátul, elektromos és fűthető tükör, elektromos antenna, szervó, központi zár. Akkor nekem ebből csak az elektromos ablakok hiányoznak, neked meg az ABS . Azért egy 2.0 motorba rakhattak volna abs-t, de gondolom abba már légtömegmérő meg minden érzékelő is van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Azt hiszem autó ügyileg én állok a legjobban <_< http://kephost.hu/image-8F63_4CC41996.jpg Huhuuu :) Lélekben veled érzek! Kitartást! Jó lesz az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Köszi szépen! :D Nem ilyen színt szerettem volna venni, sőt ez volt az utolsó a sorban (mármint a fehér)! De azóta semmi pénzért nem vennék másikat, nagyon-nagyon szeretem! <_< Amúgy az avatarod alapján neked se egy csúnya gépezeted van! -_- A kérdést amúgy hozzám intézted?? :) Mert ha igen akkor fogalmam sincs! :icon13: Annyit tudok hogy az én autóm sajna full fapad:(, mert se ABS, se szervó, no elektromos ablak stb.stb! De én ennek ellenére nagyon elégedett vagyok! Legalább nem romlanak el ezek a dolgok benne! :lol: Mintha olyasmi rémlene, hogy valami jubileumi kiadás lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Itthon is 10 órát nyomtam 1 nap az előző munkahelyemen 1/3 ennyiért. :) Így viszont simán telik a tél és tudok kis fejlesztéseket végezni. Ilyenkor is van meló, de kicsit kevesebb. Persze, a család az első, itt nincs vita. Kicsik még a srácok, de pár százezer már ott figyel a számláikon. A jövő bizonytalan, akkor kell félretenni amikor lehet. :D Ez nagyon derék dolog! Respect!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Huhuuu :) Lélekben veled érzek! Kitartást! Jó lesz az :D Köszi <_< Csak már lennék a végén:/ Sajnos még rengeteg dolog hátra van:/ Lehomokozni, ablakokat kivenni, lakatolás, alvázvédelem, fényezés, motort is megcsinálni igényesre, aztán utána az összerakás megint szép müvelet lesz. De legalább egy ideig nem lesz vele gondom:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Mintha olyasmi rémlene, hogy valami jubileumi kiadás lenne... És 94-ben vajon mit jubiláltak? Mert az autóm akkori! :D Amúgy meg annyi hozzáfűznivalóm van a felszereltségetekhez hogy ne alázzatok, jól van!? :) -_- B) :D Nekem az autó szépsége jutott, mert kevés rajta a hiba, ti meg cserébe kaptatok mindenféle kütyüt! :icon13: Én igazából csak a szervót hiányolom, főleg parkolásnál, a többi nélkül meg elvagyok! Mondjuk nyugodtabb lennék ha egy ABS is ott ficegne a sorban, de a többi az már tényleg csak kényelem kérdése... Vagy 1 légzsákos kormány. <_< Na, csak gonoszkodom. :D Te csak ne gonoszkodjál! ;) Legalább a C16NZ-sek tartsanak össze! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 És 94-ben vajon mit jubiláltak? Mert az autóm akkori! :D Amúgy meg annyi hozzáfűznivalóm van a felszereltségetekhez hogy ne alázzatok, jól van!? :) :lol: -_- B) Nekem az autó szépsége jutott, mert kevés rajta a hiba, ti meg cserébe kaptatok mindenféle kütyüt! <_< Én igazából csak a szervót hiányolom, főleg parkolásnál, a többi nélkül meg elvagyok! Mondjuk nyugodtabb lennék ha egy ABS is ott ficegne a sorban, de a többi az már tényleg csak kényelem kérdése... Te csak ne gonoszkodjál! :D Legalább a C16NZ-sek tartsanak össze! :icon13: Abs ről nem akarok vitázni, néha jó ha van, néha nem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sziasztok! Opel 'A' vectrához van egy új víz pumpám,ha kell Valakinek csörögjön! Kovács Zsolt 0630/253-3714 Kellemeset! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mintha olyasmi rémlene, hogy valami jubileumi kiadás lenne... És 94-ben vajon mit jubiláltak? Mert az autóm akkori! :D Akkor rosszak az infóim, mert srác akinek ilyen Diamond-ja van az övé '93-as :) Nah elkezdek kotorászni a neten, mert már érdekel... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sziasztok! Opel 'A' vectrához van egy új víz pumpám,ha kell Valakinek csörögjön! Kovács Zsolt 0630/253-3714 Kellemeset! :) Motorkód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 És 94-ben vajon mit jubiláltak? Mert az autóm akkori! :D Amúgy meg annyi hozzáfűznivalóm van a felszereltségetekhez hogy ne alázzatok, jól van!? :) -_- B) :D Nekem az autó szépsége jutott, mert kevés rajta a hiba, ti meg cserébe kaptatok mindenféle kütyüt! <_< Én igazából csak a szervót hiányolom, főleg parkolásnál, a többi nélkül meg elvagyok! Mondjuk nyugodtabb lennék ha egy ABS is ott ficegne a sorban, de a többi az már tényleg csak kényelem kérdése... Te csak ne gonoszkodjál! ;) Legalább a C16NZ-sek tartsanak össze! :icon13: Ezt nem értem :lol: Most a 94'-es békebeli katalógust nézegetem, de abban azt írják hogy ez a Diamant (mert így írják a német prosiban) felszereltség, méghozzá a CD-t fejelik meg így: CD Diamant. Ez utóbbi anno 1990 márkával többe is került mint a sima CD. Volt 4 és 5 ajtós kivitelben is. ITT megkuksizható. ITT még több '94-es infó Más: tuti nincs ABS-ed és szervód sem? Jó lenne az a motortérről készült kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nekem meg "Expression" jelzésű volt, és légzsák+szervón kívül minden utólagos volt benne :) (el ablak, riasztó, központi zár) Na hát ilyet se találtam a prospektusba :D Mondjuk a mostani bveki elegancem is érdekes, nincs benne se bőrülés, se alufelni, cd-s rádió, stb, viszont bennevan a sport felszereltség bőrkormánya ^^ Össze vissza van az egész a prospektushoz képest... Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Hátul az övcsatokat ahogy felakasztom a háttámlára, magán a csaton elvan törve a műanyag, hogyan lehet ezt javítani?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Na párologjatok szépen az A Vectra csetbe az elemezgetéssel, köszi-köszi :) Inkább a GSi-be vagy a BMW-be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Inkább a GSi-be vagy a BMW-be <_< Ne szóljál beeee :icon13: Szerintem a gyári "fabetét nem zavaró" :) Amúgy meg, ha ránézel egy vektrára, akkor az legyen a legnagyobb gondod, hogy kutybűr van rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Hátul az övcsatokat ahogy felakasztom a háttámlára, magán a csaton elvan törve a műanyag, hogyan lehet ezt javítani?:D Nekem meg magából az ülésből szakadt ki a műanyag (már így vettem :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nekem meg magából az ülésből szakadt ki a műanyag (már így vettem :) ) Az is jó:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ez milyen duma már ? :) :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._150_le-4185214 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ez milyen duma már ? :) :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._150_le-4185214 Valszeg aki ért hozzá,meg se veszi <_< Homályos emlékeim szerint a gyári 16 szelepesek nem is igy néznek ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ez milyen duma már ? :) :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._150_le-4185214 xD Kereskedőknek és hozzáértőknek nem eladó :É 150ért meg is érné alkatrésznek, mindent átpakolnék ami nekem hiányzik, többit eladnám, meg ha jó a motorja is az is jó lenne, de ilyenre keret nincs :S Jah látom egy gyerek kezébe van <_< ez sincs kigyilkolva :É Olyan mint az egyik haverom akinek jogsija nincs csak hobby célra cserélgeti az autókat, ha 20vectrája nem votl még akkor egyse :icon13: elég sok mindent elhoztam már belőle, de ilyet mint lambda szonda meg ilyeneket sose adta ide :S Akksit is tőle vettem, 1 hónapig örizte, mindig kivette az autójából, mert tudja hogy jó, majd ezt megnézzem, ha több napot áll, hogy fogja indítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ezt nem értem :D Most a 94'-es békebeli katalógust nézegetem, de abban azt írják hogy ez a Diamant (mert így írják a német prosiban) felszereltség, méghozzá a CD-t fejelik meg így: CD Diamant. Ez utóbbi anno 1990 márkával többe is került mint a sima CD. Volt 4 és 5 ajtós kivitelben is. ITT megkuksizható. ITT még több '94-es infó Más: tuti nincs ABS-ed és szervód sem? Jó lenne az a motortérről készült kép. Látom, nem hisztek nekem! Ha holnap nem is de ígérem a héten prezentálok egy képet a motortérről, hogy elhigyjétek! Hidd el nekem is jól jönne parkolásnál a szervó de hát ez van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Látom, nem hisztek nekem! Ha holnap nem is de ígérem a héten prezentálok egy képet a motortérről, hogy elhigyjétek! Hidd el nekem is jól jönne parkolásnál a szervó de hát ez van... :) Vagy lehet van, csak nem müködik amin nevetnék egyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Vagy lehet van, csak nem müködik amin nevetnék egyet :) Oké, hogy ez az első autóm de azért ezt csak nem nézem be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Vagy lehet van, csak nem müködik amin nevetnék egyet :o Nagyfelni ? Hüüüüm ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts