Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Fateromnak a régi Vectrája: 1989 C20NE motor, CD felszereltség: Elektromos ablakok elől-hátul, elektromos és fűthető tükör, elektromos antenna, szervó, központi zár.

Akkor nekem ebből csak az elektromos ablakok hiányoznak, neked meg az ABS . Azért egy 2.0 motorba rakhattak volna abs-t, de gondolom abba már légtömegmérő meg minden érzékelő is van

Megosztás:

Köszi szépen! :D Nem ilyen színt szerettem volna venni, sőt ez volt az utolsó a sorban (mármint a fehér)! De azóta semmi pénzért nem vennék másikat, nagyon-nagyon szeretem! <_<

Amúgy az avatarod alapján neked se egy csúnya gépezeted van! -_-

A kérdést amúgy hozzám intézted?? :) Mert ha igen akkor fogalmam sincs! :icon13: Annyit tudok hogy az én autóm sajna full fapad:(, mert se ABS, se szervó, no elektromos ablak stb.stb! De én ennek ellenére nagyon elégedett vagyok! Legalább nem romlanak el ezek a dolgok benne! :lol:

Mintha olyasmi rémlene, hogy valami jubileumi kiadás lenne...

Megosztás:

Itthon is 10 órát nyomtam 1 nap az előző munkahelyemen 1/3 ennyiért. :)

Így viszont simán telik a tél és tudok kis fejlesztéseket végezni. Ilyenkor is van meló, de kicsit kevesebb.

Persze, a család az első, itt nincs vita.

Kicsik még a srácok, de pár százezer már ott figyel a számláikon. A jövő bizonytalan, akkor kell félretenni amikor lehet. :D

Ez nagyon derék dolog! Respect!!!

Megosztás:

Huhuuu :) Lélekben veled érzek!

Kitartást! Jó lesz az :D

Köszi <_< Csak már lennék a végén:/ Sajnos még rengeteg dolog hátra van:/

Lehomokozni, ablakokat kivenni, lakatolás, alvázvédelem, fényezés, motort is megcsinálni igényesre, aztán utána az összerakás megint szép müvelet lesz.

De legalább egy ideig nem lesz vele gondom:)

Megosztás:

És 94-ben vajon mit jubiláltak? Mert az autóm akkori! :D

Amúgy meg annyi hozzáfűznivalóm van a felszereltségetekhez hogy ne alázzatok, jól van!? :) -_- B) :D Nekem az autó szépsége jutott, mert kevés rajta a hiba, ti meg cserébe kaptatok mindenféle kütyüt! :icon13:

Én igazából csak a szervót hiányolom, főleg parkolásnál, a többi nélkül meg elvagyok! Mondjuk nyugodtabb lennék ha egy ABS is ott ficegne a sorban, de a többi az már tényleg csak kényelem kérdése...

Vagy 1 légzsákos kormány. <_<

Na, csak gonoszkodom. :D

Te csak ne gonoszkodjál! ;) Legalább a C16NZ-sek tartsanak össze! :lol:

Megosztás:

Amúgy meg annyi hozzáfűznivalóm van a felszereltségetekhez hogy ne alázzatok, jól van!? :) :lol: -_- B) Nekem az autó szépsége jutott, mert kevés rajta a hiba, ti meg cserébe kaptatok mindenféle kütyüt! <_<

Én igazából csak a szervót hiányolom, főleg parkolásnál, a többi nélkül meg elvagyok! Mondjuk nyugodtabb lennék ha egy ABS is ott ficegne a sorban, de a többi az már tényleg csak kényelem kérdése...

Te csak ne gonoszkodjál! :D Legalább a C16NZ-sek tartsanak össze! :icon13:

Abs ről nem akarok vitázni, néha jó ha van, néha nem:)

Megosztás:

Akkor rosszak az infóim, mert srác akinek ilyen Diamond-ja van az övé '93-as :)

Nah elkezdek kotorászni a neten, mert már érdekel... <_<

Megosztás:

Amúgy meg annyi hozzáfűznivalóm van a felszereltségetekhez hogy ne alázzatok, jól van!? :) -_- B) :D Nekem az autó szépsége jutott, mert kevés rajta a hiba, ti meg cserébe kaptatok mindenféle kütyüt! <_<

Te csak ne gonoszkodjál! ;) Legalább a C16NZ-sek tartsanak össze! :icon13:

Ezt nem értem :lol:

Most a 94'-es békebeli katalógust nézegetem, de abban azt írják hogy ez a Diamant (mert így írják a német prosiban) felszereltség, méghozzá a CD-t fejelik meg így: CD Diamant. Ez utóbbi anno 1990 márkával többe is került mint a sima CD. Volt 4 és 5 ajtós kivitelben is.

ITT megkuksizható.

ITT még több '94-es infó

Más: tuti nincs ABS-ed és szervód sem? Jó lenne az a motortérről készült kép.

Megosztás:

Nekem meg "Expression" jelzésű volt, és légzsák+szervón kívül minden utólagos volt benne :) (el ablak, riasztó, központi zár) Na hát ilyet se találtam a prospektusba :D

Mondjuk a mostani bveki elegancem is érdekes, nincs benne se bőrülés, se alufelni, cd-s rádió, stb, viszont bennevan a sport felszereltség bőrkormánya ^^ Össze vissza van az egész a prospektushoz képest...

Megosztás:

xD Kereskedőknek és hozzáértőknek nem eladó :É

150ért meg is érné alkatrésznek, mindent átpakolnék ami nekem hiányzik, többit eladnám, meg ha jó a motorja is az is jó lenne, de ilyenre keret nincs :S

Jah látom egy gyerek kezébe van <_< ez sincs kigyilkolva :É Olyan mint az egyik haverom akinek jogsija nincs csak hobby célra cserélgeti az autókat, ha 20vectrája nem votl még akkor egyse :icon13: elég sok mindent elhoztam már belőle, de ilyet mint lambda szonda meg ilyeneket sose adta ide :S Akksit is tőle vettem, 1 hónapig örizte, mindig kivette az autójából, mert tudja hogy jó, majd ezt megnézzem, ha több napot áll, hogy fogja indítani.

Megosztás:

Ezt nem értem :D

Most a 94'-es békebeli katalógust nézegetem, de abban azt írják hogy ez a Diamant (mert így írják a német prosiban) felszereltség, méghozzá a CD-t fejelik meg így: CD Diamant. Ez utóbbi anno 1990 márkával többe is került mint a sima CD. Volt 4 és 5 ajtós kivitelben is.

ITT megkuksizható.

ITT még több '94-es infó

Más: tuti nincs ABS-ed és szervód sem? Jó lenne az a motortérről készült kép.

Látom, nem hisztek nekem! Ha holnap nem is de ígérem a héten prezentálok egy képet a motortérről, hogy elhigyjétek! Hidd el nekem is jól jönne parkolásnál a szervó de hát ez van... :)

Megosztás:

Látom, nem hisztek nekem! Ha holnap nem is de ígérem a héten prezentálok egy képet a motortérről, hogy elhigyjétek! Hidd el nekem is jól jönne parkolásnál a szervó de hát ez van... :)

Vagy lehet van, csak nem müködik amin nevetnék egyet :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.