Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 6,1k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ha már képekről van szó akkor gondoltam én is mutatok egy-két gépet a gépsárkányomról! Pont ma lőttem pár képet róla kocsimosás után :D Remélem nem gond! :)

Szép darab, de a trikót cseréld le 1 szebb üléshuzatra. <_<

Elküldve
Almát szedtem, napi 10 órában. :D

Nem kellett megszakadni, 1.5-2 tonnát simán szedtem 1 nap. :)

Az se lehetett semmi!! <_< :icon13: Gondolom megfizették, azért is mentél!

Szép darab, de a trikót cseréld le 1 szebb üléshuzatra. B)

Már vártam hogy mikor fogod leszólni! :lol: -_- (Ne vedd magadra! )

Ez is a terveim között szerepel, mert valóban eléggé igénytelennek néz ki!

Elküldve
1500 euro 3.5 hétre nem is olyan rossz talán. <_<

És ez csak segédmunkásbér ott. :)

ne mán! Ha még ebből leveszem a kaját és szállást még akkor is állati jó! :D

Elküldve
Szép gépsas, tetszik a színe! :D Bár az is látszik hogy kell rá még költened rendesen, de ezeket megcsinálod akkor idővel úgy is meghálálja majd! :)

Igen kell rajta javítgatni pár dolgot sajnos :S

Hátsó sárvédőívek megvannak, már csak rá kell hegeszteni, meg a belső doblemezt hátul kijavítgatni, ezt még idén megakarom csináltatni.

Azért egy fényezés vagy minimum egy waxolás ráférne :/

Elküldve
Nah csak összejött :)

Faxa a Honda Vectra :D

A fejegységet meg egy az egyben elfogadnám...USB... nyamimanyi

Hondáról van leszedve <_< Csak cerkával rávan rajzolva xD de még nem találtam matricát , de jővő héten keresek hozzá, csak nem tudom milyen jelüt :S

Elküldve
Ja, szép honda, egyébként mennyi egy ilyen rádió? Én is tervezek egyet venni, a gyári 400as nem annyira jó :icon13:

xD

A rádiót 22e sikerült megvennem, 1 hónapig alkudoztam rajta :) 45e az új ára, 3pár RCA kimenet meg minden tudó fejegység :lol:

Alig használta a srác 2x, ez meg is látszik rajta :D Örülök hogy sikerült megvenni meg rendesen az ISO csatlakozót a vezetékekre ráforasztani.

Most úgy szól a gépsárkány hogy majd kiúgrok az ülésből. Igaz van benne 300w erősitő meg mélyláda, de előző fejegységgel megse éreztem :/

A felni meg 20e nem megérte <_< nincs padkázva se ütve, tavaly ilyenkor rakta rá a hondára a srác, már csak vennem kell alufelni tisztitót és kifényesitenem, de télen úgyis bemattul

Elküldve
Mint egy Flinstones kocsi! :D Kicsit nyárias.. <_<

Mikor lesz kész?? Mert ahogy elnézem nem sok minden van benne jelenlegi állapotában..

Előbb- utóbb, vagy inkább soha... :)

A terv hogy idén még elkészüljön, de aztán majd meglátom h lehet haladni vele, összeszórni meg nem akarom, ha egyszer neki álltunk rendesen.

Elküldve

Öcsibácsi: Azt mondod sokat kell dolgozni. Végülis azért mentél ki nem?:) De itt magyarországon hiába dolgozol sokat, akkor sem fizetnek meg <_< Meg gondolom a család érdekébe mentél ki, hogy nekik jó legyen, nem? :D

Elküldve
ady19: szép a géped, nagyon tetszik ez a fehér szín:) Ez a Diamant felszereltség amúgy mit takar?

Köszi szépen! :D Nem ilyen színt szerettem volna venni, sőt ez volt az utolsó a sorban (mármint a fehér)! De azóta semmi pénzért nem vennék másikat, nagyon-nagyon szeretem! <_<

Amúgy az avatarod alapján neked se egy csúnya gépezeted van! -_-

A kérdést amúgy hozzám intézted?? :) Mert ha igen akkor fogalmam sincs! :icon13: Annyit tudok hogy az én autóm sajna full fapad:(, mert se ABS, se szervó, no elektromos ablak stb.stb! De én ennek ellenére nagyon elégedett vagyok! Legalább nem romlanak el ezek a dolgok benne! :lol:

Elküldve
Köszi szépen! :D Nem ilyen színt szerettem volna venni, sőt ez volt az utolsó a sorban (mármint a fehér)! De azóta semmi pénzért nem vennék másikat, nagyon-nagyon szeretem! <_<

Amúgy az avatarod alapján neked se egy csúnya gépezeted van! B)

A kérdést amúgy hozzám intézted?? :) Mert ha igen akkor fogalmam sincs! :icon13: Annyit tudok hogy az én autóm sajna full fapad:(, mert se ABS, se szervó, no elektromos ablak stb.stb! De én ennek ellenére nagyon elégedett vagyok! Legalább nem romlanak el ezek a dolgok benne! -_-

Nincsen bent szervó? :lol: Az pedig alapfelszereltség nem? Vagycsak bizonyos motor típusoknál? De végülis jah, 1-2gondal kevesebb:) Enyém is full alap, mert GL felszereltség, de bentvan ebben a szervó, abs, klíma, vezetőoldali légzsák, elől elektromos ablakok, központi zár, riasztó(utólagosan).

Elküldve
Öcsibácsi: Azt mondod sokat kell dolgozni.

Végülis azért mentél ki nem?:D De itt magyarországon hiába dolgozol sokat, akkor sem fizetnek meg :icon13:

Meg gondolom a család érdekébe mentél ki, hogy nekik jó legyen, nem? <_<

Itthon is 10 órát nyomtam 1 nap az előző munkahelyemen 1/3 ennyiért. :)

Így viszont simán telik a tél és tudok kis fejlesztéseket végezni. Ilyenkor is van meló, de kicsit kevesebb.

Persze, a család az első, itt nincs vita.

Kicsik még a srácok, de pár százezer már ott figyel a számláikon. A jövő bizonytalan, akkor kell félretenni amikor lehet. :lol:

Elküldve
Annyit tudok hogy az én autóm sajna full fapad:(, mert se ABS, se szervó, no elektromos ablak stb.stb! De én ennek ellenére nagyon elégedett vagyok! Legalább nem romlanak el ezek a dolgok benne! :D

Én még nem láttam C16NZ-t ABS és szervó nélkül. :) De, ha te mondod.

Nincs képed a motortérről?

Elküldve
Én még nem láttam C16NZ-t ABS és szervó nélkül. :) De, ha te mondod.

Ez évjárat függő is, meg sztem random szerüen dobtak bele ezt azt (vagy épp hagyták ki). pl nekem 91es gl felszereltségbe c18nz motorhoz, volt szervó, de semmi más nem.

A Gtbe elvileg gyárilag raktak elektromos tükröt, na már most az enyémbe az sincs, sőt bc sincs bekábelezve, viszont minden más van..

Kiérti ezt...

Elküldve
Én még nem láttam C16NZ-t ABS és szervó nélkül. <_< De, ha te mondod.

Hát akkor itt az élő példa, az én autóm! :)

Most jelenleg amúgy nincsen képen, csak a motortér egy részéről... Majd lövök képet róla és akkor ez alapján is megbizonyosodsz róla! :lol:

Amúgy az enyémbe annyi az "extra" hogy a vezető oldalon van egy légzsák! A tükreim is manuáliasak és persze nem fűthetőek.. :D

Tényleg! A múltkor már írtam a keresek rovatba is de ide is írom hogy ha van valakinek fölösbe manuális, tükör állító műanyag karok azt szívesen fogadom! Az enyémnek, a jobb oldalon egy kicsit viseltes már a karja, ezt szeretném kicserélni! :icon13:

Elküldve
Hát akkor itt az élő példa, az én autóm! :)

Most jelenleg amúgy nincsen képen, csak a motortér egy részéről... Majd lövök képet róla és akkor ez alapján is megbizonyosodsz róla! :lol:

Amúgy az enyémbe annyi az "extra" hogy a vezető oldalon van egy légzsák! A tükreim is manuáliasak és persze nem fűthetőek.. :D

Tényleg! A múltkor már írtam a keresek rovatba is de ide is írom hogy ha van valakinek fölösbe manuális, tükör állító műanyag karok azt szívesen fogadom! Az enyémnek, a jobb oldalon egy kicsit viseltes már a karja, ezt szeretném kicserélni! <_<

Vagy 1 légzsákos kormány. :icon13:

Na, csak gonoszkodom. -_-

Elküldve
Ez évjárat függő is, meg sztem random szerüen dobtak bele ezt azt (vagy épp hagyták ki). pl nekem 91es gl felszereltségbe c18nz motorhoz, volt szervó, de semmi más nem.

A Gtbe elvileg gyárilag raktak elektromos tükröt, na már most az enyémbe az sincs, sőt bc sincs bekábelezve, viszont minden más van..

Kiérti ezt...

Nekem 1990 CD Felszereltség és tetőablak, elekromos tükör füthető, abs, szervó, központi zár és elektromos antenna

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.