öcsibácsi Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 KPM vizsga nagyon durva :S ott ha nem felel nekik meg valami akkor meg se adják az engedélyt, mindent átnéznek rendesen :S Nem gondolnám "durvának"a vizsgát. Az érvényben lévő előírásoknak megfelelő szempontok szerint vizsgáztatnak és az ott átment autók biztonságosabbak mint azok, amelyeknél a vizsgáztató "szemethuny". Majd, ha (ne legyen így) 1 ilyen sunyi vizsga után a saját, de akár mások életével játszol, akkor lehet másképp gondolod mindezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 De ha leveszi a sportdobot akkor nem kell KPM, nem? Naív vagy ^_^ Ha leveszi sportdobot, akkor megy át KPM vizsgán, ha minden más ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Hali! Az lenne a kérdésem, ha nincs meg a kocsi forgalmija, mert elvették a rendőrök, akkor kötéllel vontatható a kocsi? Tegnap szembesültem ugyanis azzal, hogy hiába hittem, hogy szeptember elejéig jó a műszaki a kocsin, ha a forgalmiba két héttel ezelőtti dátum volt írva! szerintem lehet vontatni, már ha van rajta érvényes vizsga, még ha nincs is meg a forgalmi a rendszám matricán látszik meddig jó. Bár ha elvették a forgalmit egy dob miatt akkor lehet inkább trélerezni kéne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 szerintem lehet vontatni, már ha van rajta érvényes vizsga, még ha nincs is meg a forgalmi a rendszám matricán látszik meddig jó. Bár ha elvették a forgalmit egy dob miatt akkor lehet inkább trélerezni kéne.. Ha elveszik a forgalmit, akkor kaparásznak is nem ? Hiszen kivülről úgy néz ki mintha ok lenne vizsga ha marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Az én "BC-m" 42-nél megadja magát. :D Az ilyen nyaralóhelyekkel csak annyi a gond, hogy nem tudsz elég messze menni, hogy ne legyen magyar a környékeden. :D Ne tudd meg! Az első napon hú de "szenvedtem" attól, hogy 1200km jöttem és 60%ban magyarok vannak körülöttem ^_^ Több volt ott a magyar mint a Balatonnál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Ha elveszik a forgalmit, akkor kaparásznak is nem ? Hiszen kivülről úgy néz ki mintha ok lenne vizsga ha marad. Kaparnak bizza' ^_^ Idióta cimborámnak is lekaparták a cuccot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 szerintem lehet vontatni, már ha van rajta érvényes vizsga, még ha nincs is meg a forgalmi a rendszám matricán látszik meddig jó. Bár ha elvették a forgalmit egy dob miatt akkor lehet inkább trélerezni kéne.. Nem a dob miatt vették el a forgalmit hanem azért mert már levolt járva a müszaki Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 A kocsi jó állapotban van. Két éven belül ki lett kasznizva, fékek rendberakva, az ablakok fóliásak, de van hozzá műbizi. Igaz V2000 lökösök és küszöbök kerültek rá, de azt mondták, hogy az nem zavar. Egyedül a sportdob amiről nincs papírom, bár igazából az sem hangos. Egyszer részt vettem vele egy hangnyomás versenyen, és ott majdnem kiröhögtek, hogy szép-szép, de még a műszakin is megfelelne... Igazából attól tartok, hogy egy 19 éves kocsin mindíg lehet valami kifogásolni valót találni, a kpm-nél, meg azt hallottam, hogy szeretnek találni ilyen hibákat! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 A kocsi jó állapotban van. Két éven belül ki lett kasznizva, fékek rendberakva, az ablakok fóliásak, de van hozzá műbizi. Igaz V2000 lökösök és küszöbök kerültek rá, de azt mondták, hogy az nem zavar. Egyedül a sportdob amiről nincs papírom, bár igazából az sem hangos. Egyszer részt vettem vele egy hangnyomás versenyen, és ott majdnem kiröhögtek, hogy szép-szép, de még a műszakin is megfelelne... Igazából attól tartok, hogy egy 19 éves kocsin mindíg lehet valami kifogásolni valót találni, a kpm-nél, meg azt hallottam, hogy szeretnek találni ilyen hibákat! :D Hát attól függ, hogy milyen brigádot fogsz ki. Én tuti elvinném valahogy egy állapotfelmérésre egy másik vizsgáztatóhoz. Nálunk 3000Ft és így tuti nem ér meglepetés. De nem akarok a pénztárcádban kotorászni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 De, ha előműszakira viszed a "KPM"-hez, akkor annak az árát is elengedik a vizsgadíjból. Amúgy kéz és lábtörést hozzá. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Hütöt kell cserélnem, mert már elég sok helyen csepeg a víz :S Meg amúgy is a ventilátor kapcsolót is kikellene cserélni és találtam ezt a hütöt a vaterán: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._177919866.html 5e megvegyem? Már vásároltam ettől a sráctól a tápszivattyút és kifogástalan volt ^_^ megvan az e-mail cime küldöm a pénzt küldi a hütöt. Ez 1.6-osba való de nekem 1.8as az autó, ugyanaz a a hütö?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 1.4 - 1.6 - 1.8 ugyanaz, nekem is van még venti készleten, benne van az adok - veszekben. ^_^ Meg az aláírásomban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Cseréld minél nagyobbra a hűtőt! Legjobb lenne, ha a 2 literes hűtőjét raknád be. De egyébként igaza van Öcsibácsinak. Egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Akkor nekem jó ez is?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Akkor nekem jó ez is?? Elméletileg jó! Az az autó amit a srác bontott és amiből van a hűtő az nem volt klímás? Azt nem tudom, hogy miben különbözik a klímás és nem klímás hűtő de mindenhol külön említik. Lehet, hogy a klímás hűtője vékonyabb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Ha nem klimás akkor jó lesz, megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Elméletileg jó! Az az autó amit a srác bontott és amiből van a hűtő az nem volt klímás? Azt nem tudom, hogy miben különbözik a klímás és nem klímás hűtő de mindenhol külön említik. Lehet, hogy a klímás hűtője vékonyabb? Teljesen más :D Nagyobb a hűtőfelület, ha jól emlékszem ^_^ A termosztát és a hűtő közötti gumicső is más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Meg van benne egy plusz gomba, aminek a helye nem klímás hűtőnél le van dugózva. Legalábbis Calibránál így volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Meg van benne egy plusz gomba, aminek a helye nem klímás hűtőnél le van dugózva. Legalábbis Calibránál így volt. Ott a pont ^_^ Azt el is felejtettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nem klimás autóból szedte ki, máris megyek neki utalni a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nem klimás autóból szedte ki, máris megyek neki utalni a pénzt. De jól nézd meg amikor megkapod, nehogy legyen valami hibája, mielőtt berakod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Tápszivattyúnak se volt semmi baja, de átnézzem meg van itthon Cilit Bang és vizkövesitem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Tápszivattyúnak se volt semmi baja, de átnézzem meg van itthon Cilit Bang és vizkövesitem Az enyémnek sem volt :D Mivel már csak 15 lityi van most benne és gond nélkül megy ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 ....vizkövesitem.... Na ezt inkább ne ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 De én úgy értem hogy a tápszivattyút is tőle vettem és olyan volt ahogy leírta, de ha vmi gond lesz visszaküldöm neki Nekem a legutolsó csepp benzint is felszivja a tápszivattyú ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts