Korzás Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Sárfogó gumira gondolsz, ami a kerekek mögött "lóg" a kerékjáratiívből? Olyan én még nem láttam gyárilag :) 2db zsír új dobbetétem van hátra, ha az érdekel :D HALI! ;) Igen a sárfogó gumira gondoltam! Már láttam,de azok inkább a 93-95-ig gyártottakon volt! A dobbetét érdekelne!!!!!! Mennyibe fájna?Mert én néztem egy helyet,ahol lehet ilyet kapni Bp.16.ker-ben és ott 6e a pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Olyan guminak én is örülnék, de 4-nek. :) Valami ehhez hasonló. Ez nem gyári? Pont ilyenre gondoltam! Ha tudsz olyan helyet,ahol esetleg lehet ilyet venni, az érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Van ám keresek topic is. Miért nem oda irkáljátok az ilyet??? Szia Hening! Bocsi, csak azért nem írtam a keresés topicba, mert féltem, hogy azt ott senki nem olvassa el! Személy szerint én, ha nem akarom eladni az esetleg elfekvőben lévő ilyen sárfogómat,amit csak azért vettem le, mert nem tetszett akkor én nem nézek olyan rovatot,hogy ki mit keres! Azért bocsi! Lehetne magán a Vectra A-n belül is nyitni egy keresek topicot? Mert a meglévő az nagyon el van dugva... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Mennyibe fájna? PÜ ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 ... Nincsen véletlenül valakinek A Vectra-hoz való sárfogó? Kellene egy jobb első, és egy pár hátsó,de sehol nem kapok! Ha van vkinek, akkor dobjon egy Pü-t! ... Köszi! Inkább ültessél, az jobban lehúzza! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Szia Hening! Bocsi, csak azért nem írtam a keresés topicba, mert féltem, hogy azt ott senki nem olvassa el! Személy szerint én, ha nem akarom eladni az esetleg elfekvőben lévő ilyen sárfogómat,amit csak azért vettem le, mert nem tetszett akkor én nem nézek olyan rovatot,hogy ki mit keres! Azért bocsi! Lehetne magán a Vectra A-n belül is nyitni egy keresek topicot? Mert a meglévő az nagyon el van dugva... Köszi! Nem, tessék használni a meglévőt. Ne borítsuk fel a fórum szerkezetét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Inkább ültessél, az jobban lehúzza! :) Az is egy alternatíva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Pont ilyenre gondoltam! Én is egy kereskedésben álló külföldi papírosról akartam levetetni, de nem adták oda. Pedig bontásra hirdetik, ez meg nem oszt-szoroz, hogy rajt van-e- Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Na ma bontás közben lecsúszott a kulcs a csavarról és úgy vágtam magam szájon vele, hogy 3 helyről köptem a pirosat. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Na ma bontás közben lecsúszott a kulcs a csavarról és úgy vágtam magam szájon vele, hogy 3 helyről köptem a pirosat. :D :) Én a kezemet szoktam így szétütni, de akkor amikor a legkisseb bontást csinálom az autón!!! ;) Azért jobbulást!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Na ma bontás közben lecsúszott a kulcs a csavarról és úgy vágtam magam szájon vele, hogy 3 helyről köptem a pirosat. :D :) ÚÚÚ részvét... Nekem most volt pár hete a legdurvább önpusztításom ;) A bal oldali kormányösszekötőnek az állítócsavarját akartam meglazítani (kb fél órája szenvedtem vele, mert volt már melegítés is meg minden) és volt rajta egy speciális kulcs és a végén egy 60 centis vascső. A jobb kezemet odatettem a sárvédőívhez, hogy ha lecsúszik a kulcs akkor ne b@ssza szét a kocsit (hát nem is lett baja ;) ), csak ebben a pillanatban lecsúszott és full erőből halántékon vágtam magam a cső végével... Volt szédülés rendesen, de rögtön elindultam a kerítésbe kapaszkodva oda vissza és kellett 10-15 perc mire kitisztult a fejem... A halántékomnál az arccsontom akkora lett mint a fene :P Na de ezt is túléltük ;) Szóval csak óvatosan Skacok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 ÚÚÚ részvét... Nekem most volt pár hete a legdurvább önpusztításom :) A bal oldali kormányösszekötőnek az állítócsavarját akartam meglazítani (kb fél órája szenvedtem vele, mert volt már melegítés is meg minden) és volt rajta egy speciális kulcs és a végén egy 60 centis vascső. A jobb kezemet odatettem a sárvédőívhez, hogy ha lecsúszik a kulcs akkor ne b@ssza szét a kocsit (hát nem is lett baja :D ), csak ebben a pillanatban lecsúszott és full erőből halántékon vágtam magam a cső végével... Volt szédülés rendesen, de rögtön elindultam a kerítésbe kapaszkodva oda vissza és kellett 10-15 perc mire kitisztult a fejem... A halántékomnál az arccsontom akkora lett mint a fene ;) Na de ezt is túléltük ;) Szóval csak óvatosan Skacok :P Inkább a Húsvéti iszogatás miatt legyen tudat módosúlt kerítés melletti sétálgatás!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 A fiaim az idény első bringaversenyén 2. és 4. helyezést értek el a korcsoportjukban. A piros pulcsis és a kis fickó a dobogó mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 A fiaim az idény első bringaversenyén 2. és 4. helyezést értek el a korcsoportjukban. A piros pulcsis és a kis fickó a dobogó mellett. :) :) :D Nagy nagy gratula Nektek!!! Nagyon ügyesek voltak! Respect! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Inkább a Húsvéti iszogatás miatt legyen tudat módosúlt kerítés melletti sétálgatás!!!! :) Igaz igaz :) Rajta leszek a témán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Igaz igaz :) Rajta leszek a témán :) Meg volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Meg volt? :D Mint ahogy a SZÁM is mondja? Hát tényleg öregszem :) , de idén elmaradt a nagy iszogatós mulatság. Viszont a Vekit "félig telenyomtam szesszel (etanol)", idén ő volt az ügyeletes :) Nálatok hogy alakult a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Láttam már olyan peremező kézikészüléket, amivel lehet a szélesíteni a sárvédőn. Szerintem profibb karosszériásnál akad ilyesmi. Persze csak ezt akkor, ha minden kötél szakad :) De mint írtam, szerintem a 15"-os felmegy röhögve. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/0...ol_a_rendorseg/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 :) Namost ez nemtom mennyire vicces, de én egyéb (anyagi) lehetőség híján kipróbáltam a Calinál ezt a gumikalapácsos módszert. Nem vált be, ledobta a gittet a sárvédőívről, végül mégiscsak vihettem kasztnishoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Mint ahogy a SZÁM is mondja? Hát tényleg öregszem :) , de idén elmaradt a nagy iszogatós mulatság. Viszont a Vekit "félig telenyomtam szesszel (etanol)", idén ő volt az ügyeletes :) Nálatok hogy alakult a dolog? Nálunk is elmaradt a nagy iszogatás!!!! Tiszta szégyen vagyok!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 A kivétel erősíti a szabályt, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 A kivétel erősíti a szabályt, nem? :) De! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 A jövő héttől egy ideig Bp-en melózom. Ezen a Ladikon lesz 1 kis belsőépítészet. Így hangoltam rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Csak úgy peregnek a napok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts