tc_4ee1 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 sziasztok! remélem jó helyre írok :) tudna valaki segíteni abban, hogy a '95-ös A Vectrába (2xLégzsákos) milyen autók első ülései jók még? gondolok itt pl. f astra, corsa stb.? konkrétan vezető ülést keresek (ha vkinek lenne eladó ilyen, lécci szóljon) viszont ritka az övfeszítős, gerinctámaszos ezért gondoltam ha a felfogatás passzol, több esélyem lenne. párban nem szeretnék venni pedig legtöbben csak így árulják :lol:. tudtok vmi jó opel bontót ahol érdemes lenne kérdezősködni? köszi, üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Egy faxa kis verdát :lol: http://images.google.hu/images?hl=hu&r...ved=0CBsQsAQwAw És ennyit dobott ki a google: "Jellemzők: - 151-Le-s 2000ccm dupla vezérműves 16 szelepes motor. (C20XE) - gyári sport futómű, gyári spoilerezés (olyan mint a turbosé), gyári Recaro ülések, klíma, fedélzeti komputer" és ekotek moci ez az xe? nem vágom az ohc motorokat...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 és ekotek moci ez az xe? nem vágom az ohc motorokat...... Az EcoTec az X20XEV (136Le), amit '94-'95 között tették A Vekibe, ezután pedig a B Vectrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Az EcoTec az X20XEV (136Le), amit '94-'95 között tették A Vekibe, ezután pedig a B Vectrába. köszönöm. van 1 veki 2000res és ecotek van benne.az elsők közül való,94es.azt hittem ezekbe még nem rakták..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 és ekotek moci ez az xe? nem vágom az ohc motorokat...... Más az XE és az XEV köszönöm. van 1 veki 2000res és ecotek van benne.az elsők közül való,94es.azt hittem ezekbe még nem rakták..... Az utolsó szériás A Vekiktől rakták beléjük tudtommal. Facelift előttiben szerintem nem volt gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 köszönöm. van 1 veki 2000res és ecotek van benne.az elsők közül való,94es.azt hittem ezekbe még nem rakták..... Nem tudsz motorkódot? Az mindenre választ adna! Amit Stefan linkelt, ott tökéletesen le van írva minden. Asszonykám Vekije '94 év végi és abban már X20XEV van gyárilag. Meg volt még egy '94-es automataváltós is anno amikor kerestem eladó Vectrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Csak, hogy ne haljak meg hülyén. :) Mire jó a pótkerék mellett levő kb. 20 cm hosszú gumis végű fémrudacska? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 :D Fogalmam sincs mire gondolsz, még sosem láttam olyat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 :D Fogalmam sincs mire gondolsz, még sosem láttam olyat... :) Ez mi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 ... Ez mi? :D Ez a gyári csavarhúzó helyére rakott vasdarab, vmi műanyaggal az egyik végén. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Jah. Nem sztenderd felszerelés, úgy tűnik senki másnak nincs ilyen (nem csoda hogy nem tudtam miről van szó). Tessék onnan kidobni és egy csavarhúzót rakni a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Nem sztenderd felszerelés, úgy tűnik senki másnak nincs ilyen Akkor ez specziális felszereltség. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Akkor ez specziális felszereltség. :) ;) :D az ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Váltós topic nem nagyon van, így ide írok. Próbálatam után keresgetni, de nem találtam semmi érdemlegeset: X20XEV mocira az F18+os váltót felrakni? Vagy esetleg másik "sperres" váltót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Az F18+ mint kiderült nem sperres, csak erősített. Amúgy sztem felmegy rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Az F18+ mint kiderült nem sperres, csak erősített. Amúgy sztem felmegy rá. Igen, sejtettem azért is írtam idézőjelben. 210Nm rémlik a 190 helyett, de köszke szépen az infot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fanatikus Elküldve Március28, 2010 Megoszt Elküldve Március28, 2010 Szevasztok Clubtársak!nem rég regisztráltam az oldalra,mivel hogy OPEL vásárlás elött állok.amugy van autom.na szoval az lenne a kérdésem,melyik tipust vegyem,A Vectrac16nz 94-96közöti v.F Astrac16nz 94-97,ez a két tipus közül válogattam össze párat.a vásárlást szeptemberre tervezem adigra jön össze kb.3-450eFT.A segitséget elöre is köszönöm!ui:amugy volt már anno egy asconám.nagyon vadiszno volt,elsö autom!nagyon sokat olvasok a vectrárol,kicsit felé hajlok,elég sok probléma van velle?ja és szerelövel mennék mindenkép. Vectra 1 , Vectra 2 ezeket néztem ki remélem meglesznek még adigra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Szevasztok Clubtársak!nem rég regisztráltam az oldalra,mivel hogy OPEL vásárlás elött állok.amugy van autom.na szoval az lenne a kérdésem,melyik tipust vegyem,A Vectrac16nz 94-96közöti v.F Astrac16nz 94-97,ez a két tipus közül válogattam össze párat.a vásárlást szeptemberre tervezem adigra jön össze kb.3-450eFT.A segitséget elöre is köszönöm!ui:amugy volt már anno egy asconám.nagyon vadiszno volt,elsö autom!nagyon sokat olvasok a vectrárol,kicsit felé hajlok,elég sok probléma van velle?ja és szerelövel mennék mindenkép. Vectra 1 , Vectra 2 ezeket néztem ki remélem meglesznek még adigra. Szeva! Komoly kérdés. Az Astrában van kombi, a Vectrában nincs. Amúgy ez a motor kedvező fogyasztású, elfogadható erejű. Kinek mennyi gondja van vele az változó, ez mindig csak utána derül ki. Belsőre nekem a Vectra jobban bejön. Külsőre is. :) Alkatrészek nem drágák, egyszerű javítani. A szerelőd úgyis (remélem) tudja mire figyeljen. A túl kevés km gyanús. 1 próbakört meg muszáj menni vele. Sebessége, gyorsulása, zörejek, de ezt meg tudod. Sok sikert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Szeva! Komoly kérdés. Az Astrában van kombi, a Vectrában nincs. Amúgy ez a motor kedvező fogyasztású, elfogadható erejű. Kinek mennyi gondja van vele az változó, ez mindig csak utána derül ki. Belsőre nekem a Vectra jobban bejön. Külsőre is. :D Alkatrészek nem drágák, egyszerű javítani. A szerelőd úgyis (remélem) tudja mire figyeljen. A túl kevés km gyanús. 1 próbakört meg muszáj menni vele. Sebessége, gyorsulása, zörejek, de ezt meg tudod. Sok sikert. Khmm, Astrában sincs kombi. Caravan van. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Hali Srácok! Nincsen véletlenül valakinek A Vectra-hoz való sárfogó? Kellene egy jobb első, és egy pár hátsó,de sehol nem kapok! Ha van vkinek, akkor dobjon egy Pü-t! Egy jobb elsőnek is nagyon örülnék!!! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 ... Sárfogó gumira gondolsz, ami a kerekek mögött "lóg" a kerékjáratiívből? Olyan én még nem láttam gyárilag :) 2db zsír új dobbetétem van hátra, ha az érdekel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Olyan guminak én is örülnék, de 4-nek. :) Valami ehhez hasonló. Ez nem gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Van ám keresek topic is. Miért nem oda irkáljátok az ilyet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Van ám keresek topic is. Miért nem oda irkáljátok az ilyet??? Filóztam, hogy ide írjam e a dobbetétes mondatom vagy az eladóba, de gondoltam belefér az "egyéb csevegés" topicba. Sorry. Bár ez a gyárilag volt e ilyen sárfogó az most már érdekel, mert otthon 3 Veki van és egy donor, de egyiken sincs ('94-'95 közöttiek mind). Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Filóztam, hogy ide írjam e a dobbetétes mondatom vagy az eladóba, de gondoltam belefér az "egyéb csevegés" topicba. Sorry. Bár ez a gyárilag volt e ilyen sárfogó az most már érdekel, mert otthon 3 Veki van és egy donor, de egyiken sincs ('94-'95 közöttiek mind). Ha van rá megfelelő topic, akkor kéretik azt ilyesmire használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts