mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 ....(ja még nem meséltem a csajnak a viccet , de lehet , hogy egyszer bepróbálkozok nála mert elég jól veszi az ilyen poénokat :D 8) :P ).... Sütiiiiiiiiiiiiiii, arra koncentrálj. Szépen kérd meg, hogy gyártson édességet nekünk :D :D :D ui: amúgy nálad ez az este 7 ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 ... nekem pl C16NZ, és az is gyakoribb az Astrákban, de maga a blokk már D kadettben is volt. Gond nincs az autóval, annyira megbízható. És persze egyszerű mint a faék. Ebben tévedsz. A D kadettben nem volt ez a blokk, a régebbi 1,6 motor blokkja megegyezik a C20NE blokkal, csak kisebb a furat. (Pl Tas C20NE blokkra rátette az 1.6-os Ascona hengerfejet karbival. Ment is a gép mint állat...) A C16NZ blok rövidebb is mint a régi 1,6-osok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 És az 1.3-ad D kadett blokkom ami nekem otthon van, miért majdnem kottára ugyanaz???? :shock: :shock: Egy-két apróságtól eltekintve majdnem minden ugyanaz rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április2, 2005 Megoszt Elküldve Április2, 2005 A régi 1,3-as blokból csinálták a C14NZ-t meg C16NZ-t. Szóval abban tévedtél hogy a nem a régi 1,6-os blokkból csinálták a C16NZ-t, mint ahogy az logikus lett volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Április2, 2005 Megoszt Elküldve Április2, 2005 A régi 1,3-as blokból csinálták a C14NZ-t meg C16NZ-t. Szóval abban tévedtél hogy a nem a régi 1,6-os blokkból csinálták a C16NZ-t, mint ahogy az logikus lett volna... Ezt mikor mondtam???? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 ....nekem pl C16NZ, és az is gyakoribb az Astrákban, de maga a blokk már D kadettben is volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Igaz, de a fenti mondatban pont azt mondom, hogy a D kadett 1,3 pl ua az a blokk mint a C16NZ. Azt én nem mondtam, hogy az 1,6-os D Kadett blokk ua mint a C16NZ. Mer hogy én a régifajta egyhatost nem is említettem.... (Ja, és a 16SV is ua) A... C16NZ ...blokk már D kadettben is volt.Ebben tévedsz. A D kadettben nem volt ez a blokk... Csak ennek az elődje, az egyhármas!!! :smt019 :smt019 :smt019 Akkor is jól mondtam!!!! (Akárcsak te Nagy Dark testvér, csak jól elbeszélünk egymás mellett. Lényeg hogy tudjuk miről beszélünk. Néha...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Stewe! ha nagyon érdekel az a vectra most egyik ismerősöm el akarja adni az övét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Stewe! ha nagyon érdekel az a vectra most egyik ismerősöm el akarja adni az övét. Mesélj róla kicsit Kornél ! Mármint a kocsiról :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Kifogástalan állapotú. Kintről lett hozva. Metálbordó színű, ha jol emlékszem kétezres benzines és min cd felszereltségű. de nem tudom mit kér érte. hétvégén kint is volt pécsen a vásárban, de ha jól láttam nem tudta eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Stewe! Jól rákattantál a témára... :wink: Én még most is azt mondom, hogy ne hagyd befolyásolni magad, és azt vedd meg ami neked bejön, amit Te szeretnél.... Lehet hogy a GSI jobban megy, de neked nem feltétlenül jók a paraméterei...már ami a ráköltést és törődést igényli... :roll: A Zsuzsinak meg majd szólok... :D cipó ügyben... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 ....A Zsuzsinak meg majd szólok... :D cipó ügyben.... Süti ügyben is ámmmmmmmmmmmmmm :P :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Most jött be, majd leinfózom... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Most jött be, majd leinfózom... :D :P Fogadjunk, hogy Stewe nem említett neki semmit :wink: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Majd ma este jön, aztán kitérünk a dolog ezen részére is, amellett, hogy el akarom cibálni a Fóti talira is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Na megkérdeztem a Zsuzsit... :wink: Azt mondta, süti van darabáron zsemle csak párban... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Na megkérdeztem a Zsuzsit... :wink: Azt mondta, süti van darabáron zsemle csak párban... :wink: Ejjjjjj hát essék ösztönözni, hogy gyártson nekünk sütit !!!!!!! Persze azt könnyebb mondani, hogy ő csinálta, mint tényleg összehozni :D :P :D :D :D Most cipó, vagy zsömle ? Holnapra mi lesz belőle ? Pogácsa, vagy sós teasüti ? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Ez most hogy így oldalranézek görögdinnye.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Ez most hogy így oldalranézek görögdinnye.... :D :P :D :D :D :D :lol: :lol: Lékelnéd miiiiiiiiiiiiiii ? Mondd csak meg neki, amit előbb írtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Én kapom a pofonokat nem teeee.... :roll: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Papírkutya vagy :twisted: Amúgy ebben mi sértő van :"Persze azt könnyebb mondani, hogy ő csinálta, mint tényleg összehozni" ? Dinnye/cipó/zsömle kérdéskör kapcsán, a KÉZZELFOGHATÓ tapasztalatok alapján történő elbírásálást rád bizom, miként sikerül kivitelezned :wink: :D :P 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Jó estét-Jó estét!! Ez nem érvényes!! Ti húzzáztok a csajt és engem csesz le!! Mondhatom szép dolog :? :? Meséltem neki a buszmegállós viccet nem az volt a gáz , hanemhogy visszaolvasta a mai eszmefejtéseteket és azthiszem a déligyümi hasonlat nem jött be neki nagyon 8) A lényegre visszatérve szépen gyarapszik a Vectra alap úgyhogy már nrm is kell oilyan sokat várni a 3. A Vectrás klubbtagra!! (pár honap!! az már nemsok csak aztán meg ne bánjátok a talikon :D :P :D !!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 ....Jó estét-Jó estét!! Ez nem érvényes!! Ti húzzáztok a csajt és engem csesz le!! Mondhatom szép dolog :? :?....Neeee mán. Csak morcos volt kicsit nem ? Egy olyan kedve lány nem hiszem, hogy igazán megharagudna olyan lökött srácokra, mint mi vagyunk :D :D :D Ugye nem ? :lol: ....Meséltem neki a buszmegállós viccet nem az volt a gáz , hanemhogy visszaolvasta a mai eszmefejtéseteket és azthiszem a déligyümi hasonlat nem jött be neki nagyon 8).... A görögdinnye nem déli gyümi teeeeeeeeeeeeee :lol: Sőt pont ellenkezőleg ! Mint elmondásotok lapján a jelen példa is mutatja, igazi Hungaricumnak számít !!!! :wink: :lol: 8) És a süti ? Arról nem nyilatkozott ? ....A lényegre visszatérve szépen gyarapszik a Vectra alap úgyhogy már nrm is kell oilyan sokat várni a 3. A Vectrás klubbtagra!! (pár honap!! az már nemsok csak aztán meg ne bánjátok a talikon :D :P :D !!).... Majd valahogy megpróbálunk megbírkózni a társaságoddal :lol: Szombaton jössz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lassze Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Sziasztok! Van egy 1.8-as A vectrám és olyan dolgot észleltem benne, hogy a km óra 15-20 km/h-val többet mutat a valós értéknél. Az biztos, hogy álló helyzetben a skála alaphelyzete 20 km/h-án áll. Nem tudom lehet-e ezzel valamit kezdeni vagy nyugodjak bele a dologba... Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Hát reggel kicsit furcsán nézett rám a Zsuzsi... A Fóti talira meg fűtöm Stewet, de majd még megálmodja... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts